Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

jhonny23 19-03-10 13:56

Re: Club ESPERO

4 Attachment(s)
in sfarsit miam gasit jante pentru masina mea si pe placul meu......ce parere aveti? sunt frumoase?

^^Splash^^ 19-03-10 14:39

modelul este frumos si daca le reconditionezi o sa arate si mai bine(parerea mea ) .Spune-ne si noua dimensiuni , pret . SI fa ceva cu rugina aia de pe spate ca arata urat rau
numai bine

jhonny23 19-03-10 17:09

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3200364)
modelul este frumos si daca le reconditionezi o sa arate si mai bine(parerea mea ) .Spune-ne si noua dimensiuni , pret . SI fa ceva cu rugina aia de pe spate ca arata urat rau
numai bine

pe spate 215/55.16 si pe fata 205/50/16 si pretul 100 euro fara 2 cauciucuri si cu jantele mele de tabla la schimb......rugina aia de pe spate ......masina a fost lovita asta toamna si am indreptat-o deabia acum o luna.......acum ca miam luat jantele ma apuc dupa paste sa ai fac pragurile si barile dupa jante si sai mai unflu aripile de pe spate si dupa aia la vopsit

ing3r 19-03-10 19:05

Sunt frumoase , mai ales daca le reconditionezi si , eventual, le indrepti...Am obs ca au parca o mica indoitura la buza...Si pretul e destul de ok,deci poti spune ca ai facut treaba buna cu ele!
In alta ordine de idei, on topic...Azi mi-am luat arcuri sport weitec verzi, o sa le si montez pe masina, deocamdata ma rezum la a pune plasa intre proiectoare , la spoiler. O sa pun si poze maine-poimaine...

mike-fullspeed 19-03-10 19:10

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3200239)
in sfarsit miam gasit jante pentru masina mea si pe placul meu......ce parere aveti? sunt frumoase?

frumoase jenti... rugina, mai putin! pune si poze cu toata masina sa o vedem si noi cum arata cu spoilerele alea...

jhonny23 19-03-10 19:20

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3201110)
frumoase jenti... rugina, mai putin! pune si poze cu toata masina sa o vedem si noi cum arata cu spoilerele alea...

maine o sai fac poze si la spoilere si o sa le postez

Rob3rt_espero 19-03-10 22:19

E cam nasola treaba la prguri, am vazut ca e "gaurica" destul de mare....intra degetelul acolo !
Si la a mea vad ca s-a mai extins pe usile din fata dupa iarna asta :( , sare si alte porcarii !

^^Splash^^ 20-03-10 12:01

De ceva timp se tot aude o bataie pe spate dreapta , cred ca de la amortizor ,ca se aude doar cand dau in cate o groapa sau denivelari.
Acum va intreb pe voi , oare de la ce sa fie ? Posibil bucsile amortizorului ?

mike-fullspeed 20-03-10 12:07

Pe spate nu ar avea ce sa se auda decat telescopul... nu cred sa se auda bucsa de la punte... E normal sa se auda doar la gropi/denivelari!

^^Splash^^ 20-03-10 12:46

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3202844)
Pe spate nu ar avea ce sa se auda decat telescopul... nu cred sa se auda bucsa de la punte... E normal sa se auda doar la gropi/denivelari!

Telescopul ?! Detalii mai exacte te rog(nu prea stiu la ce te referi,mecanica nu e punctul meu forte). In legatura cu bucsile ma refeream la cele din capatul amortizorului,cele care vin pe tija ,una in portbagaj unde este prinsa piulita amortizorului si cealalta in continuarea ei dar in partea de jos pe exteriorul portbagajului. Precizez ca bataia este foarte puternica !

Andutu TZH 20-03-10 19:13

Stie cineva o masca de espero(cea dintre faruri)pe la 500 de mii asa,ca astia pe la dezmembrari care le dadeau cu 500 nu mai au,si ailalti sau smecherit si le dau cu un milion

gogufifa 20-03-10 22:33

azi sa resegmentat si motorasu meu ,pistoane forjate ,supape noi segmenti si alte chestii si evacuare goala cap coada fara catalizator si fara intermediara doar teava , si de acum in colo o s amearga doar pe benzina + kerosen :D

sex99 20-03-10 22:54

baieti am si eu o problema nu s ce are cand reduc viteza se ingatuie rau de tot masina si am un consum pe masura acum :( de la ce ar putea sa fie am crezut ca e de la pompa am cumparat pompa noua si degeaba :(

mike-fullspeed 21-03-10 12:02

Vad ca sunt numai probleme la masinutele voastre..... Eu am resit sa o vand azi, am scapat de ea! Am dat-o cu 2000 euro! :D

^^Splash^^ 21-03-10 13:11

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3202920)
Telescopul ?! Detalii mai exacte te rog(nu prea stiu la ce te referi,mecanica nu e punctul meu forte). In legatura cu bucsile ma refeream la cele din capatul amortizorului,cele care vin pe tija ,una in portbagaj unde este prinsa piulita amortizorului si cealalta in continuarea ei dar in partea de jos pe exteriorul portbagajului. Precizez ca bataia este foarte puternica !

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3205444)
Vad ca sunt numai probleme la masinutele voastre..... Eu am resit sa o vand azi, am scapat de ea! Am dat-o cu 2000 euro! :D

Ai luat bine pe ea zic eu !

imi poti da si mie cateva detalii mike te rog despre ce am scris mai sus? mersi

mike-fullspeed 21-03-10 13:51

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3205622)
Ai luat bine pe ea zic eu !

imi poti da si mie cateva detalii mike te rog despre ce am scris mai sus? mersi

Am luat prea bine.... mai trebuia bagat bani in ea acum ca venea ITP-ul si nu se merita... si daca tot se gasi cumparatorul....:D

La tine la masina poate sa fie ori telescopul ( sa fie varza) ori bucsele alea de ai zis si tu de ele! pana nu desfaci sa vezi ce e nu ai de unde sa sti!

Rob3rt_espero 21-03-10 18:42

Si eu cred ca o vand pana la urma, am bagat multi bani dar asta e...m-am gandit undeva la 2300 cu jantele care le-am luat acum !
Eu zic ca e un pret ok, tinand cont ca iti iei una stock si handranita cu 1900...So...nu va intereseaza un Espero ???:)))

sex99 21-03-10 19:08

ce aveti ma :)) ati inebunit rat :( ce mane :( am crezut ca ai si u sange :D eu nus cum sa fac rost de cash sa o fac si mai si :D si voi le dati :( ce aveti :(

Rob3rt_espero 21-03-10 19:16

:)))), nu stiu ce sa fac...chiar nu stiu, nici nu as vinde-o dar as vrea si altceva mai nou ....sunt in dilema rau de tot !!!!!

sex99 21-03-10 19:18

eu unu abia astept sa mai fac rost de cash pt jante pe 17 si sistem audio ( boxe mp3 tot le am luate :D ) mai ramane sub +statia :D care ma duc si alea 23 m :( si pe urma suspensi sport si la vopsit si gata ii ajunge :D

Rob3rt_espero 21-03-10 19:24

Trebuie sa imi iau neaparat anvelope 195/55R15 ca stau jantele degeaba si eu merg cu table....pe ele am 195/45r15 si se vede cam urat...e balonul prea mic si nu mai zic de confort !

banzay 21-03-10 19:48

Nu le vinzi pe cele 195/45? In ce stare sunt? Ma gandesc poate le iau eu :)

ing3r 22-03-10 00:14

Chiar ca v-ati dilit de tot...
Am avut si eu ganduri sa o vand pana acum ceva timp cand m-am hotarat sa o tin si sa o fac pe sufletelul meu :X.
Bag bani in ea pana raman fara :))...
La mine de exemplu, o sa urmeze multe chestii frumoase . Deocamdata am pus i-am pus plasa intre proiectoare, mai trebuie un pic finisata, dar nu e rau...Zilele astea pun si arcurile sport pe fata si o pun pe burta!
Deci lasati prostiile cu vandutul masinii si faceti-o cum stiti mai bine!

^^Splash^^ 22-03-10 02:01

sa pui si tu poze cu plasa dupa ce termini :)

gogufifa 22-03-10 09:33

maine ma duc sami incarc amortizoarele mi le fac rigide si mai tai din arcuri sa o las mai jos si sper ca saptamana viitoare sai pun cip sper sa o urc la 120 de cai si mai am sai schimb cutia si sa o vopsesc si scap .

mike-fullspeed 22-03-10 13:22

Faceti-le voi... eu nu am bani de bagat in espero :D... Nu se merita, credeti-ma! nici in piese nu am bagat bani, dar in aranjat/modifocat!

johnsonxxl 22-03-10 13:24

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3208596)
Faceti-le voi... eu nu am bani de bagat in espero :D... Nu se merita, credeti-ma! nici in piese nu am bagat bani, dar in aranjat/modifocat!

pai da mike...aveai 2 masini...nu cred ca iti convenea sa bagi bani in amandoua odata ;)

jhonny23 22-03-10 15:27

espero este o masina destul de buna pt ani care ai are si destul de stabila la drum asta este parerea mea(desi am fost fan bmw) acum merg pe espero........espero care al am acum este al sotiei cu c/v automata iar dupa ce o termin de facut vreau sami mai iau un espero cu c/v manuala pt mine ....asa ca bravo celor care tin la espero si baga bani in ia

johnsonxxl 22-03-10 15:55

eu consider ca la banii care costa un espero si din punct de vedere al intretinerii si la ce iti ofera se merita.. :D

Rob3rt_espero 22-03-10 16:38

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3206723)
Nu le vinzi pe cele 195/45? In ce stare sunt? Ma gandesc poate le iau eu :)

Banzay pana la urma cred ca o sa le vand, am vrut sa fac schimb pe schimb dar aici pe forum nu prea gasesc ....nici nu stiu cat sa cer pe ele !
Sunt in stare cat de cat buna, nici nu le-am pus pe masina macar...
daca cer 80 ron bucata e mult ? Poze am la semnatura....

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3207563)
Chiar ca v-ati dilit de tot...
Am avut si eu ganduri sa o vand pana acum ceva timp cand m-am hotarat sa o tin si sa o fac pe sufletelul meu :X.
Bag bani in ea pana raman fara :))...
La mine de exemplu, o sa urmeze multe chestii frumoase . Deocamdata am pus i-am pus plasa intre proiectoare, mai trebuie un pic finisata, dar nu e rau...Zilele astea pun si arcurile sport pe fata si o pun pe burta!
Deci lasati prostiile cu vandutul masinii si faceti-o cum stiti mai bine!

Nu prea as vinde-o, o am de mult , am ingrijit-o destul de mult dar cand vad un A4 B6 sau un Passat B6 parca nu mai imi place Espero...
Daca as avea bani de alta fara sa o vand pe asta nici macar nu m-as gandi sa o dau !!!

87-bob 22-03-10 17:09

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3208062)
maine ma duc sami incarc amortizoarele mi le fac rigide si mai tai din arcuri sa o las mai jos si sper ca saptamana viitoare sai pun cip sper sa o urc la 120 de cai si mai am sai schimb cutia si sa o vopsesc si scap .

gogu sa ne spui si noua la ce pret te ajunge incarcatul amortizoarelor si pe unde le faci...m ar interesa si pe mine...:D

Rob3rt_espero 22-03-10 18:02

@sex pune si tu cateva poze cu masina dupa ce ti-ai pus folie la baietii aia, sunt curios cum a iesit !

mike-fullspeed 22-03-10 19:03

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3208885)
espero este o masina destul de buna pt ani care ai are si destul de stabila la drum asta este parerea mea(desi am fost fan bmw) acum merg pe espero........espero care al am acum este al sotiei cu c/v automata iar dupa ce o termin de facut vreau sami mai iau un espero cu c/v manuala pt mine ....asa ca bravo celor care tin la espero si baga bani in ia

Espero e o masina foarte buna!!! Motivul pentru care am dat-o este ca ea isi pierde valoarea pe zii ce trece! Tot am avut ocazia sa o dau.. practic a venit omul si mi-a luat-o din curte :D . E prima masina care o tin mai mult... pana la asta cumparam si vindeam masini impreuna cu tata! Am luat-o pe asta pentru ca nu mai gasisem nimic ieftin pentru vanzare si am hotarat sa ma opresc! Masina a fost absolut impecabila cand am cumparat-o, am dat pe ea 100 mil in vara lui 2008! Cu timpul incepuse sa mai troncane, a mai aparut si puncte de rugina si deaia am dat-o. Trebuia bagati bani in ea ca venea si ITP-ul si nu avea rost! Si acum cum se spune "back in bussines" . Bafta!

sex99 23-03-10 15:27

1 Attachment(s)
o sa pun robert momentan nu o am decat pe asta nu se vede mare lucru dar :D

vladutzu 23-03-10 15:32

Quote:

Originally Posted by sex99 (Post 3212162)
o sa pun robert momentan nu o am decat pe asta nu se vede mare lucru dar :D

frumoasa masina:D . ce ai pus acolo pe bord? ca mie mi cam ars pe acolo si as pune si yo ceva sa nu se vada... deocamdata am pus niste numere dealea de america cum au tiristii in geam:))

ing3r 23-03-10 15:37

:)) Cum ma sa pui din alea pe bord? :))
Daca vrei sa faci o treaba, schimba plansa de bord cu una in stare buna sau imbrac-o , colanteaz-o sau vopseste-o...Daca vrei sa faci o treaba buna...Daca nu, lasa nr alea de America :)) Tiristule :))

vladutzu 23-03-10 15:40

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3212193)
:)) Cum ma sa pui din alea pe bord? :))
Daca vrei sa faci o treaba, schimba plansa de bord cu una in stare buna sau imbrac-o , colanteaz-o sau vopseste-o...Daca vrei sa faci o treaba buna...Daca nu, lasa nr alea de America :)) Tiristule :))

poi am pus asa ca mi-o zis un prieten ca aduce un espero sa-l dezmebreze, si i-am zis sa-mi tina bordu. i o solutie de urgenta numerele alea:))

sex99 23-03-10 16:34

era un colant stil wood :D dar sa facut urat am vb cu niste baieti ma duc si imi pune folie de carbon pe el este 350 ron dar se merita :D si la mine tot asa este de la soare daca nu ma duc si retapitez bordul :D asteptam caldura sa putem lucra si noi la soare :D

Rob3rt_espero 23-03-10 16:46

Se vad frumos geamurile cu folie, schimba tot aspectul masinii...cred ca va urma si la mine niste folie !

sex99 23-03-10 16:54

da bro baieti aia sunt super si marfa de calitate si punctuali urmeaza sa l sun si eu pe baitul ala care ti a pus becurile sa mi le schimbe si mie cam cat a durat tot ? :D

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning