![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
pana la urma iesim la o plimbare in seara asta?
domnu robynet ai ajuns moderator(hahalero)dai o bere |
1. La multi ani!!!
2. bai robinet....c0@!3 este G@y???? la ce p!_!L@ mea ti-ai trecut toate alea la avatar??? participant curse??? cu ce??? cu bicicleta medicinala??? sa stii k la faza asta nu esti departe de vecinul tau sparly :lemon::censored: |
O sa iti raspund diplomatic la intrebarea ta printr`un "sms" :) La propriu si la figurat. Citeste regulile nu mai posta cu limbajul acesta de messenger :!: incep si eu ca daffy =))))
PS: vreau sa ader la SRR :lol: |
cunosc regulile f bine...ideea e ca mi-am schimbat parerea despre tine
|
e clar cum zici tu ;) si eu puteam sa imi schimb parerea despre tine 90 de cai dar ... :cry:
|
va reamintesc ca este topic de offtopic nu arena de box sau un loc unde ne certam... putem evita chestiile de genul asta pe forum? ms
|
Quote:
|
ce a patit Lucian ii este frica ca il luam pe Robynet la Ghetto Cult?:))) nu stai linistit il lasam deocamdata
|
dc mi-ai sters postul??? era ceva gresit in el??? eu cred ca inafara de un "k" nu era nimic gresit in el....faci cumva abuz de "functie"???
sau am gresit cumva topicul in care am postat??? nu era cearta...era o parere... |
Quote:
Quote:
PS: o sa il sterg si pe asta maine :) |
:) Si asa s-a intalnit ofticosu cu suparaciosu si au iesit scantei.... si am incalicat pi o sha si v-am spus povea-sha.... pam-pam the end :)
|
Aolo ce roboti
|
Robynet (ofticosu`) si Goppo (suparaciosu`) ?
|
:)) da!
|
1 Attachment(s)
Am pus poza asta sa nu uitam de tovarashi! daca va deranjeaza puteti sa-o stergeti.
|
e foarte bine venita dar poti sa postezi si alte poze AICI enjoy :)
|
multumim frumos bogdy. chiar asteptam poza asta ..... va reamintesc sa facem pozele alea pentru album..... cat mai repede posibil. mai este putin timp pina pe 15 ianuarie......
|
vad cel mai posibil de realizat, sambata ce vine (09.01.'10)
|
guess who's back
@ all : referitor la rubinet si za big gogu, nu o sa existe zi in care sa nu se supere sau sa se oftice unu din ei...asta e clar. legat de album...e cel mai ok sa ne auzim la telefon pentru locatie si alte alea, nu pe forum. @ Bogdy : si daca il iei pe robynet ce?....nu aveti ofticosi pe acolo sau cum???? ( joke, ca sa inteleaga robynet nu de alta) pana una alta....va pupa jean! :lol::lol::lol::lol::lol: |
duffy tie iti place cu 2 posturi
noua porecla duffy 2 posturi |
o sa postez ce poze am in calculator acolo unde a zis Robynet...va pup
|
nu am fost atent...am postat si am plecat.....
|
Va rog sa nu ocoliti topicul:
https://forum.4tuning.ro/367-inferno-...4t-2010-a.html |
sa-mi trimita si mie careva un PM cu linkurile de la site-ul nostru unde sunt contactele si toate celalalte lucruri
|
nu se vor posta aici.. ti le voi da pe privat..
rog sucursalele sa vorbeasca urgent cu robinet. |
asta am si zis...sa-mi dea careva un pm cu ele...
|
ai pm :)
|
ms ms :* cam goale randurile pe acolo ;))
|
le vreau si io...care mi da si mie linkurile?:D
|
vreau sa-i multumesc lu` Robynet stie el pt ce! German Style!
|
stai ma linistit cum ti`am zis ... ma bucur ca te bucuri :lol: sa le "invarti" sanatos :)
|
Inferno cam liniste pe aici :) sper ca asta se intampla datorita orelor suplimentare/prelungite care trebuie sa le petreceti la masina :)
PS: asta nu e un anunt dar va rog sa veniti toti vineri seara ca sa stam de vorba mai intens in legatura cu primul eveniment, ca acum bate la usa. |
chiar ca...f multa linisite.....a murit careva de nu mai zice nimeni nimica?
|
nu prea mai e timp sa stam la taclale pe forum. trebuie sa facem si noi treaba....poate terminam inainte de martie....
|
2 Attachment(s)
2 poze cu daffy V.I.P.
|
multumesc multumesc, vreau sa ii multumesc familiei mele pentru ca m-a sustinut, in special mamei mele care s-a chinuit sa ma scoata, vecinei de la 7, femeii de servici si nu in ultimul rand, papagalului meu care a decedat de prostata
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: P.S lucica, suna-ma sa vb de intalnire pls, sau da-mi PM |
:)))) ce panarama esti duffy
|
daffy te-au machiat astia ma inainte sa intri in emisie :D :)) Daffy ai legatura :))
|
ce fata de gay ai:D
ps:cred ca l-au dat cu rimel;) |
inainte de a-l da cu rimel, i-am propus un masaj facial facut de Cosmina Pasarin. Dar a refuzat :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning