![]() |
Re: Diverse discutii
ok.. dar de care intalnire zici?? ce masina aveam? eram cu asta sau cu alta?
|
Era un golf negru si intalnirea a avut loc in parcarea aia din Herastrau pe langa ambasada Chinei! si aveai mana bulita :-s (daca esti tu)
|
la pescarus... nu nu sunt eu...ma confunzi...
|
Wrong :D I'm defeated :( ! Ghinion am crezut ca esti bajatu ala
|
mastek
tu vb de Alex (MAF), tipu cu golf2.El are user All-X dragos cine e bobby ?:???: |
Quote:
|
Don-ule ai pierdut un ``partener`` de ilegale prin orash :).... Consuelo a mea nu are decat 90 :(
|
Whad UP!? ce face baietii? :|
|
cautam pe net metode de facut bani si bagat in masini.. lool! cam tacut forumu'...
|
daca vrei metoda buna te facut bani fii atent
cumpara 2 calculatoare bagale intr o camera fa rost de 2 prietene bagale in fata calculatoarelor si dale la fiecare cate o camera web sa fa cu ele video chat |
Iti mai trebuie multe altele daca reusesti sa scapi de cei 5 ani de parnaie ! Un site cu tzeava super tare asta implicand multe8) :twisted:
|
Apucati-va ma de lucruri serioase :P
Daca vrei bani de pe net fa saituri la firme! Daca ai bulan si stii :) |
sau daca nu ...macar sa apeleze la http://www.evolver-minds.net/ :twisted::D
|
Loto e solutia :))
|
motociclisti erau pe la sala au plecat la plimbare si in fruntea lor era domnu mult zgomot
|
Va cer scuze ca in ultimele zile n-am ajuns decat sa dau noroc cu voi pe colt si apoi sa dispar in ceata, n-am dat nici de baut si ma simt nasol pentru fazele astea , dar credeti-ma ca sunt foarte multi care vor sa vada masina, iar in al doilea rand am mai avut si alte probleme de rezolvat seara si pe fuga asa...
Dar o sa ma revansez fata de voi, fiindca daca nu v-as fi cunoscut, cu siguranta in clipa asta n-as fi avut aceasta masina, n-as fi avut atatia prieteni noi si nu m-as fi bucurat de cuplul si caii din dotare. Bafta la baieti!!! |
nu stiu ce are consuelo supt capota da m-a rupt frate. :D :D :D
|
aseara erati pe la coltz..ca am trecut pe acolo intr-un leon albastru si am recunoscut cateva sepci vazuta saptamana trecuta...
don'..eu astept..astept...dar si cand iesi in oras... nu te mai astept.. :) |
Quote:
|
pe don`u il intelegem nu`i pb!!...dragosh si shantzu...ce faceti voi...e cam copilaresc...aceste certuri` ...care nu`si au rostu`....nu vad care`i pb...k ala a venit de 20 de ori sau k u esti p`akolo de knd "s-a inventat" coltu!!...nu asta este problema...pb este comportamentul fiekruia!!dar astea sunt pb voastre...care totushi nu`shi au rostu si locu` pe forum...cel putin asha vad je problema!!
si in legatura cu ce`a zis bogdan...cu cautatu banilor pe net...poate se uita si el la niste oferte de angajare pe vreun site:))...k na...se gasesc si job`uri pe net:))...la greu:)) si akuma o sa`mi sara vreunu` in kp k am comentat si je p`aciulea...avand in vedere k n`am mai intrat de foarte mult timp...dar asta e...m`am obishnuit cu comentarii inutile:) si pt djvibe:ti`a plakut meciu` d`aseara??...:))...hai k ia si anu asta mondialu` Franta...asha...spre fericirea ta:) |
tng probleme cu ambreiajul :) ( nu eu )
|
de angajat sunt angajat..vroaim ceva mai repde si mai scurt...rost de bani sa fac..o mie de euro..nu mult..mai ceva idi saltarete pt masina.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
La Sala Se Stransese Baieti Sa Plece La " Plimbare "
|
Quote:
...acum depinde si de domeniul de lucru |
Quote:
dshockevo Nush .. poate ca ai dreptate :rolleyes2 |
Senzatie majora la 2000 RPM frate ca suge rezervoru' meu ca o tarfa beata-n dres.
Dar tot nu-mi ies din reflex si cand dau in ea se simte :lol: Tre' sa-mi trag poze noi fratilor... si la avatar si la semnatura. Tre' sa-l rog pe Shantzu' sa-mi execute ceva frumos in curand ;) |
executa shantu si pt mine ceva frumos la semnatura.. ? ce tre sa ii dau..? poza cu masina..? si vroiam un text mic...
|
donu' dar eu/noi cand iti vedem noua ta masina.. nu tre sa dai de baut ca am auzit ca bea ea pt toti.. dar eu sunt curios.. plus ca am facut deja ceva modif la a mea si vreau parerea voastra..de fapt stiu ca ma veti lauda si ma simt asa bine ca o face cineva...uau!! :) :)
oz titan pe 16" cu gume dunlop sport...si cip cirip! |
si la cat ai ridicat-o bogdane ?(cp)
|
:P a little secret..mai ales ca nu particip la curse.. nu mult... oricum! nici nu ma laud cu puterea..dar cu reprizele..daaaa!
|
oricum peste 100 si ceva cat avea... :)
|
Ne intalnim pe la sala asta seara sau maine seara... vedem cum facem... I'll call you ;)
|
Quote:
Donule iti fac si tie ca esti mai de treaba asha :mrgreen: |
cine a mai vazut vro data o super nova sa ia foc in plina zii pe 23 august ?????.........sa ridice mana sus..........ieu am vazut azii si ie misto pacat ca nu am avut aparat orcum ....doamne fereste
|
Am vazut eu la mare anul trecut :)... bine ca nu luase foc deabinelea dar nici nu am vazut ce anume prinsese flama :))
|
DONU
am facut rost de melodia aia .. finaly :D am pus piesa pe "repeat" ..... fugea grav rau aseara :evil: |
insanatosire grabnica lui tre ;)
|
:lol: 8)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning