Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

morbidmind 29-03-08 22:16

Re: Club Cielo

priviti lume hotie pe fata
becurile mele din plafoniera si portbagaj 10 lei max 15 lei setul (2 becuri ) ...
dar aici : http://tuning100.ro/products.php?id=133.... 33lei setul ... si mai platesti si 10 20 lei taxele de curier

D o n n 30-03-08 08:38

morbi,uitete la mine pe pagina,la daewoo cieelo...si vezi acolo cum sunt...nu ai de facut decat sa le dezlipesti pe vechiile,si sa le lipesti pe astea noi,legi firele si gata,,,mi`a luat cam 20 de minute..morbi...daca iti dau banii pt 2 becuri de plafoniera dalea cu leduri dar albe,imi trimiti si mie?ca un bec de ala de plafoniera mil trimiti prin posta;))prin plic dala...si mai bagi u o hartie acolo

B-64-KTL 30-03-08 09:56

Azi la ora 16:00 in fata la Polivalenta intalnire.....pana acum suntem 4.

PetricaCBD 30-03-08 10:16

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1455291)
Azi la ora 16:00 in fata la Polivalenta intalnire.....pana acum suntem 4.

chiar nu se anunta nimeni????suntem 5(eu,KTL,alin,cristi,claudiu_dnc) si ne intalnim in zona dristor....daca se mai anunta minim 2 ne vedem la polivalenta

B 58 MAL 30-03-08 12:49

vin si eu la 4 la polivalenta..

D o n n 01-04-08 16:32

morbimind...am vazut la stiri cielo ala portocaliu de ai zis tu de el...e super...sincer...

morbidmind 01-04-08 22:58

e cielo ala care il am eu la poze. mie imi place cum arata trec pe langa el in fiecare dimineata .... as vrea si eu 1 la fel da ....

RD-Woo 03-04-08 15:20

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1454396)
morbid, unde ai gasit becoled pt plafoniera? ca am cautat si eu si nu am gasit... o sa incerc si in targ, sa vedem.

Am facut comanda la abramburel (daewooclub.ro) sapt trecuta de leduri pt plafoniera si topedou/portbagaj+
+temporiz lumina+leduri pozitie!
si in sfarsit mi-a sosit pachetul!! sunt super incantat!!
m-a costat cam mult...dar merita! recomand!!
Preturi:
2xBL8 (leduri plafon+torpedou/portbagaj)=25ron/buc
1xtempo 10-12sec (pt plafon)=10ron
1xBP3P (leduri pozitie far)=25ron/set
total: 80ron (5ron discount!)

morbidmind 03-04-08 22:31

rd_woo o poza cu pachetul??? de montaj cine se ocupa ??? garantie????

morbidmind 03-04-08 22:40

eu am observat azi ca nu am lampa in torpedou sooper nasol ...dar rezolv eu ... sper

W R S 04-04-08 00:21

Stati putin cielo are lampa in torpedou ? Eu nu am asa ceva , n-am vazut la nimeni asa ceva pe cielo .

Sau te referi sa iti "adaptezi" o lampa acolo ?

morbidmind 04-04-08 00:34

nici eu nu am dar am vazut ca in torpedou e locul ala ca in portbagaj unde trebuia sa fie montata lampa acum o sa vad cum fac sa pun si in torpedou dar sincer nu stiu de unde sa o leg de unde sa treg firele pt eo ... daca ma poate ajuta cineva ... plssss

B 58 MAL 04-04-08 01:11

eu am lampa in torpedo....adica din fabrica..nu cu modificari ...ma refer k atunci knd deschid torpedou se aprinde o lumina ...daca despre asta e vb

W R S 04-04-08 02:19

Si unde este acest bec ? Stanga dreapta sus ?
Mie mai imi sta cateodata un bec aprins pe sub bord (in dreapta) si lumineaza :)

Becul de la torpedo functioneaza atunci cand nu este pus contactul ?

D o n n 04-04-08 08:12

nu.becul din torpedo se aprinde doar cand e contactul pus..si el e in stamga jos....in torpedo

morbidmind 04-04-08 10:46

alex pune si u poze pls cu lampa din torpedou si butonul care o aprinde/ stinge ca sa nu mor prost

D o n n 04-04-08 11:50

1 Attachment(s)
momentan nam poza cu lampa....dar nici eu nu stiu care e butonul.....nu l`am gasit...dar lampa e acolo sigur

ranek 04-04-08 14:18

Zilele astea mi'am facut si eu bordul cu led'uri albe , pozitii rosii , si lampile din plafoniera si portbagaj pe albastru (lampa cu 3 leduri).

Instalarea dureaza aprox 30-45 min ... si preturile pentru fiecare ar fi cam asa .

set lampa cu 3 led'uri pentru plafoniera si portbagaj : 20 lei
set led'uri pentru pozitie : alb / rosu / albastru : 15 lei
iluminat bord : alb / rosu / albastru pe led'uri : 50 lei

Asigur montaj pentru orice operatiune , cu toate ca aia cu bordu e putin mai complicata , in rest , toate se fac in 10 min , max !

detalii : 0742 078 559

B-64-KTL 04-04-08 14:44

Pune poze cu bordu ca sa vedem si noi.

RD-Woo 04-04-08 15:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1464293)
rd_woo o poza cu pachetul??? de montaj cine se ocupa ??? garantie????

poze cu pachetul original (asa cum a venit de la abramburel) nu mai am, (oricum, super profesionist tipu' le-a impachetat extrem de bine, nu exista nici un risc asupra lor in timpul transp)....
insa am poze cu ele montate...
montajul? super simplu!
doar am scos becurile cu filament si le-am inlocuit cu ledurile primite!
PS1: intra la fix, nu este nevoie de modificari la ledurile pt plafoniera, torpedou/portbagaj!
PS2: ledurile pt pozitii inca nu le-am montat, trebuie sa modific un pic soclul becului (strans lamelele din interior)!
sunt super incantat! recomand!

RD-Woo 04-04-08 15:30

1 Attachment(s)
...si inca o poza.. (n-a mai mers edit..)

morbidmind 04-04-08 22:54

exista oare lambo doors pt cielo???

Snapy_xxl 04-04-08 22:56

Exista kit universal lambo doors...

morbidmind 04-04-08 23:15

multam snapy... mai am o intrebare stie cineva unde se pot face placute de inmatriculare d-alea cu spatiu intre litere ??? daca sunt autorizate ... tre sa merg la raR??? si mai ales cat costa???

W R S 05-04-08 01:39

Eu am auzit ca le face un politist corupt pe naspa care lucreaza chiar la Udriste . :))
Legale nu sunt 100%.
Daca sunt probleme cu ele nu iti poate spune decat cineva care are asa ceva pe masina.

Numere de smecheri... :>

ranek 05-04-08 18:54

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1465538)
Pune poze cu bordu ca sa vedem si noi.

O sa incerc in seara asta , ma rog de cineva sa imi faca vreo 2-3 poze ... Azi am dat dinnou tot bordul jos si am incercat sa imi dau seama cum se face iluminarea separat pe ace ... nu am rezolvat nimic .

Soryn_No2 06-04-08 13:54

ai, da s-a discutat nu gluma pe aici, dar am si eu o intrebare....cum draq dau consola la aerotema jos, cumva trag ca nebunul de ea?

ranek 06-04-08 18:24

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1468741)
ai, da s-a discutat nu gluma pe aici, dar am si eu o intrebare....cum draq dau consola la aerotema jos, cumva trag ca nebunul de ea?

Are mi se pare 6 cleme .. 3 sus si 3 jos , le desfaci cu grija cu un varf de cutit , sau surubelnita ... sau tragi ca nebunu de ea , daca ai cum sa o misti ... :D :)

XoRRo 07-04-08 14:34

am si eu o problema.... nu mai arata bine indicatorul de benzina... la linia rosie am ~ 15 litri ... la full se ridica putin peste penultima linie... si cel mai naspa fluctueaza in mers... acum e la jumate... acum e la rosu....

ce trebuie sa verific ?

B 58 MAL 07-04-08 14:51

am si eu o nedumerire .. trebui sa-mi schimb amortizoarele pe fata si nu prea dispun de bani .... am gasit unele la 60 lei bucata la cineva...cica sunt aduse din germania sunt noi .. si mecanicu mi-a spus mai bine sa nu le iau k poate sunt mai proaste decat astea care le am acuma... sau sa iau de pe autodaewoo ? ce parere aveti...aa tre sa le schimb doar pe cele de pe fata . mersi

W R S 08-04-08 13:39

1 Attachment(s)
Stie cineva daca se gasesc si la noi becurile astea ?
Daca da , cum se numesc , cat costa si de unde ?!
ma refer la becurile albastre din stop :)

Geo_ZGA 08-04-08 14:12

da, se gasesc. acum gasesti aproape orice la noi si, ce nu gasesti, se comanda...
am vazut aici, pe forum, la sectiunea de vanzari electrice/electronice/lumini... pe acolo pe undeva, vindea cineva becuri de genul asta.
dar de ce ai vrea becuri din astea? erau destul de scumpe, nu mai retin exact cat... poti sa le inlocuiesti cu succes cu led-uri. exista led-uri pe aproape orice fel de soclu auto.

W R S 08-04-08 15:02

Vreau pentru semnalul spate si marsalier :) efectul pe zi cred ca ar fi super.

Sper ca nu se aprinde albastru :) si lumina este la fel de puternica.

Nu mai am incredere in led-uri . Ledul teoretic trebuie sa aibe o durata de viata foarte lunga , am spus bine trebuia.

Geo_ZGA 08-04-08 15:24

nu, se aprinde pe culoarea pe care trebuie... rosu pe frana, galben pe semnal...
1. ai stopuri clare? ca mare diferenta nu este cu semnalele stock.
2. led-urile de la zextar sunt f bune. cele "no name" sunt, intr-adevar, proaste, dar mai depinde si de noroc. eu am de o luna puse pe pozitie din astea "no name" si vad ca sunt ok pana acum. in schimb, cel (cele, ca sunt 3 pe soclu) de la plafoniera abea se vede... e orb, nu lumineaza deloc. azi il desfac si schimb led-urile cu altele mai puternice.

B 58 MAL 08-04-08 16:31

stie cineva unde se gasesc presuri din acelea din aluminiu cred ca sunt sau tip metal :D si la ce pret...apropo si pt cei din bucuresti...am vazut in real pedale din alea de metal....sunt unviersale adica sunt pe marimi sau cum merg la cielo ?

ranek 08-04-08 17:37

cred ca gasesti in vitan asa ceva ... ca pret nu cred ca depasesc 50-70 lei ...

Off-topic : iese cineva la o plimbare mica diseara , poate imi aratati si mie niste locuri frumoase prin bucuresti (de mers cu masina ;) ).

Geo_ZGA 08-04-08 18:15

cu parere de rau, nu pot sa-ti arat decat locuri "frumoase" pt strambat jantele, pt distrus bucsi, pivoti, amortizoare, etc,etc. :lol: si daca ar fi fost ieri, asi fi putu sa-ti arat locuri (adica tot Bucurestiul) unde poti sa-ti lasi linistit masina in mijlocul intersectiei si sa te duci sa bei 2-3 beri... fara niciun risc de a incurca circulatia sau de a te opri politia... ieri doar s-a stat pe strazi, iar Pulitia romana s-a odihnit dupa summit...

tiolik 08-04-08 20:18

becurile alea se numesc silver vision pt semnalzare si sunt asa argitii dar se aprind portocalii iar alea albastre nu sh cum se numesc dar se aprind rosii se gasesc la philips pe nu sh ce site mia zis si mie cineva dar costa ceva sunt cam scumpe si chestia e ca alea le pui numai in cazu in care ai stopuri clare sau la alea stock doar daca ai plasticu ala rosu sos sau la semnalizare daca ai bucla aia de plastic din stop scoasa cum am eu ; adica am scos plasticu ala portocaliu si mam pus silver vision dar acu am stopuri clare dar nu mai am becuril pt ca nu leam pus am unel portocalii

darck_angel64 08-04-08 20:28

am vazut in Cora cu lumina galbena la 50 lei

D o n n 08-04-08 20:47

pt cel cu presurile din aluminiu....B....MAL : sunt din cauciuc,se sterg repede...(maxim un an) nu se potrivesc bine la cielo,mai ales pe spate deloc....io le`am luat cu 50 ron dar le`am dus inapoi...deci NU ITI LUA..IO MI`1AM FACUT COMANDA DE PRESURI ORIGINALE LA 60 RON

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning