![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
3 Attachment(s)
Lol , masina romanului reflecta personalitatea lui indiferent in ce locuri, straine sau autohtone, salasluieste aceasta faptura printre neamurile lumii.
|
Baiatu cu Octavia are si probleme mari cu virgulele...A pus-o total aiurea...Baiatu' e mandrcu...Acum ce sa-i faci?:))
La Audi mi se pare facut mai la baza...deci nu se pune...Iar ala cu farurile aprinse e prea tare:)) |
Quote:
|
Quote:
si unde e Kitch'ul sau tuning'ul?? |
audi...dacia 1300 :))
|
Quote:
|
ba da le`ai luat d p alt topic...pozele astea mai sunt puse aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=poze+amuzante
asa k ... :-$ |
pai na omul a spus k sunt luate de pe ************** deci sunt multe sanse sa fie pozele pe ori ce topics
|
Quote:
|
Quote:
|
kitch-ul e kitch indiferent daca e haios sau trist.8)
|
Quote:
|
uu ce dacie.....verde :lol::lol: super tare grataru ala de pe luneta :lol:
|
1 Attachment(s)
...................
|
1 Attachment(s)
Asta e facuta la baza , dar am considerat k merge pusa aici...body kit pt Celica:))
|
:):):):-D:-P ce super
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Alte masini frumoase:shock: ...Probabil ca Lada este "aranjata" pentru vanzare:lol: ....De Vitara nu stiu ce sa zic....saraca...
Ala cu Lada i-a pozat capacele:)))) de ce???ca sa o dea mai repede?:)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
:evil: 10 caractere
|
vai cata eleronu si`a pus ala la ford...nu`i zdravat =))))))))))))))))))))
|
Loganul nu mi se pare foarte kitch:D...la restul nu cred ca am ce zice...asa este...chiar e trist
|
bara de logan e kiar ok... si se vede ca e muncita..
mondeoo ala e kiar trist in skimb... cum zicea cineva mai sus.. kitch e kitch indiferent de banii investiti |
1 Attachment(s)
:rolleyes2 ............
|
micra & mondeo ala....revalizeaza serios cu boeingul=)))))
|
Ala Cu Mondeo Probabil Ca Merge Mai Mult Pe Sus Prin Nori!!!!!!!!
|
Ala cu Mondeo mergea acum vreo 2 ani cu eleronu' ala, da'... nevermind !
|
2 Attachment(s)
2 poze....
|
bettle-ul ala cu jante de porsche carrera nu mi se pare kitch ...
|
probabil ca trebuie sa isi inlocuiasca capacul de porsche..atata tot..in rest e frumos
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina in sine nu e kitsch, ba chiar arata bine, insa stema de Porsche n-are ce cauta acolo, chiar daca jantele provin de pe un Porsche.
Ma aflu in aceeasi situatie, am un Daewoo cu jante de Hyundai si am preferat sa dau jos capacelele alea decat sa am masina multi-marca :rolleyes2 Daca tot tine neaparat proprietarul sa stie lumea ca sunt niste jante scumpe, pai nu cred ca e nevoie de stema....cunoscatorii stiu oricum de pe ce masina provin jantele, insa deh... Daca gasea respectivul niste jante superbe de Volkswagen ieftin si el ar fi avut un Porsche superb dar cu jante nasoale, optand pentru jantele de Volkswagen (de pe modelul ieftin), sunt convins ca nu ar fi pus jantele Volkswagen cu stema cu tot pe un Porsche...si atunci invers de ce??? Va spun eu de ce: pentru acelasi motiv pentru care romanii pun stema de Renault pe Dacia, iar francezii nu pun stema de Dacia pe Renault-uri. Concluzia mea: ESTE vorba despre un KITSCH! |
NISSAN ZEBRA!!!
e varza rau! |
bettle-ul si porsche-le a fost proiectat de un singur om dupa cate stiu eu uitativa mai bine la liniile rotunde a fiecaruia,daca stiu bine de Ferdinand Porsche ,bineinteles nu modelele de astazi ,asa ca au in comun destule si nici mie nu mi se pare kitch
|
din toate pozele astea cu eleroanele am invatat un lucru: romanii vor neaparat sa zboare :D se pare ca aurel vlaicu, traian vuia si henri coanda au lasat in urma lor aceasta dorinta puternica:)))
|
amphetamine ai foarte mare dreptate.:-)
|
foarte tare frate
|
|
da ba, e tare asta!
cE OIer!!! ha, ha, ha! |