Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

GolfuletzS 20-11-06 17:05

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

np :p.... chiar imi era dor .. de acele vremuri :D

Gabi 20-11-06 18:25

2 Attachment(s)
M-am enervat si-am renuntat :evil:

Asta e tot ce-am putut face.

MKE 20-11-06 20:45

ms mult...;)

SUPAPA_Jr 21-11-06 10:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 629481)
O dacie 1100...nu o vreau impopotonata...
Culoare- ALB
Jante - fata / \ daca se poate....
spate | | dublate
in ambele cazuri...jantele actuale de pe masina cu alte cauciucuri daca aveti
-kitul de caroserie...va urma...o sa editez eu postul si o sa scriu....poze cu masina mea nu am deocamdata dar daca nu sterge nimeni postul o sa pun in cateva zile cand oi face :D

Sa continuam...
bara fata sa fie ceva in genul celei din poza...e facuta in paint asa ca nu e calitate... :D
Farurile de BMW E30/34 cu lupa
intercooler sub bara
partea neagra ca de Golf sub bara si partea neagra de la BMW-ul din poza....aici astept opinii...mie unul imi place dar vreau sa vad si alte pareri
praguri....nu m-am decis...astept variante :D si aici....
usa pe spate anulata...
fara prize sau chestii pe capota...poate doar o prelungire gen Golf peste faruri...si cam atat...mai departe....astept variante...

Stormulescu 21-11-06 13:36

3 Attachment(s)
Attachment 178648

Attachment 178649

Attachment 178650
doua din "facaturile" mele, sunt la inceput, poate imi arata cineva cum se poate face cu adevarat virtual tuning

Ace Axel 21-11-06 16:41

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 630994)
Sa continuam...
bara fata sa fie ceva in genul celei din poza...e facuta in paint asa ca nu e calitate... :D
Farurile de BMW E30/34 cu lupa
intercooler sub bara
partea neagra ca de Golf sub bara si partea neagra de la BMW-ul din poza....aici astept opinii...mie unul imi place dar vreau sa vad si alte pareri
praguri....nu m-am decis...astept variante :D si aici....
usa pe spate anulata...
fara prize sau chestii pe capota...poate doar o prelungire gen Golf peste faruri...si cam atat...mai departe....astept variante...

wtf!? sper k n-am inteles eu bine...

SUPAPA_Jr 21-11-06 18:39

de ce...ti-am zis ca inca nu m-am hotarat...tu cum ai face??:)) de aia cer parerea ca daca nu ma apucam singur si aia era :P

shantzu 21-11-06 18:43

pai inseamna ca esti fan spoilere "pana-n pamant" si o dacie 1100 nu e potrivita pt asha ceva ;)
o lasi jos , dai barile jos , pui nishte jante si cred ca iese bine ;)

SUPAPA_Jr 21-11-06 20:11

pai...am zis fara spoilere....nu prea le suport...astea sunt niste prelungiri....taiati voi de pe lista ce nu va convine...dar un radiator in fata mi-ar place ... jantele...dublate ca nu am chef de flanse sau prostii...si jante de aro au multi :(

fenyx 22-11-06 15:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fenyx (Post 627773)
as vrea si eu jantele astea in diferite culori puse pe masina ca nu stiu ce s-ar potrivi,daca se poate

sau la capacele alea alte culori .ms anticipat

AdY9005 22-11-06 15:56

noi nu facem kitch-uri sa schimbam culoarea la capace sry

SUPAPA_Jr 22-11-06 17:47

off...si eu vroiam sa zic acelasi lucru....mai bine fara capace!...si fara dungile alea si fara eleronu ala si fara flacari :))

Manson 22-11-06 17:50

fenyx...sa inteleg ca vrei sa iti modificam culoarea la capace sau ce? dak vrei ma ocup de ea...da nu modific doar culoarea la alea pun jantyen si alte chestii.....sa VEZI CUM IESE....ACEASI CULOARE ORICUM

fenyx 22-11-06 20:27

1 Attachment(s)
se pare ca nu a inteles mai nimeni cu unele exceptii, aia e o poza veche cu masina mea pe care nici capacele alea nu mai sunt ,acum am un model de jante in 5 spite de dacie ,arata cam naspa la culoare si vreau sa le vopsesc ,si nu stiu ce culoare ar da bine .am pus si poza cu jantele dar nu pe masina vezi la pagina 154

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 632873)
fenyx...sa inteleg ca vrei sa iti modificam culoarea la capace sau ce? dak vrei ma ocup de ea...da nu modific doar culoarea la alea pun jantyen si alte chestii.....sa VEZI CUM IESE....ACEASI CULOARE ORICUM

ma interesa o culoare la jante de fapt ,dar nu sa inteles prea bine ,daca vrie sa faci unele modificari si cu alte chestii chiar te rog,dar as vrea ceva realizabil

sa se inteleaga si mai bine :asta e modelul de janta pe care vreau sa o vopsesc,nu capacele

https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-154.html

Manson 22-11-06 21:37

oke o sa lucrez eu la ea...o sa o ai in weekend promit....mai actzipildele alea pe ea?...eu as zice sa scoti tot ce inseamana ornamente pe ea....doar un sfat

blowwind 22-11-06 22:59

4 Attachment(s)
incercatzi si voi un vinil pe pozele astea..ceva..o idee pls ...

fenyx 23-11-06 00:09

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 633220)
oke o sa lucrez eu la ea...o sa o ai in weekend promit....mai actzipildele alea pe ea?...eu as zice sa scoti tot ce inseamana ornamente pe ea....doar un sfat

nu mai sunt decat cele laterale si eleronul,daca ai putea sa ii pui modelul acela de jante pt ca pana in primavara cel putin cu astea o sa raman daca ies bine de la vopsit

Manson 23-11-06 08:34

oke sa vad poate gasesc pe aici pe forum....niste jante dalea.....dak nu vad eu ce face...si ce culoareasa aiba?

t1grul 23-11-06 10:54

3 Attachment(s)
e deja modificat....dar prop masinii vrea sa mai "scoateti" ceva bun din ea, in special spoiler`ul fata, dar orice ideei sunt bine venite 8) bafta

t1grul 23-11-06 10:58

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 633734)
e deja modificat....dar prop masinii vrea sa mai "scoateti" ceva bun din ea, in special spoiler`ul fata, dar orice ideei sunt bine venite 8) bafta

...al doilea rand de poze

Manson 23-11-06 17:36

frumos oltcit.....

fenyx 24-11-06 15:33

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 633575)
oke sa vad poate gasesc pe aici pe forum....niste jante dalea.....dak nu vad eu ce face...si ce culoareasa aiba?

nu stiu oricum nu crom ,nichel,o culoare mai ciudata sa dea bine cu verdele ala ,un auriu ,bej mahon ,...

AlexXx-4ti 24-11-06 18:13

2 Attachment(s)
salut! Am o rugäminte la voi ,mä bate gindul sä iau un set de spoilere dar nu stiu cum va aräta pe o culoare inchisä poate cineva sä schimbe culoarea la prima pozä si sä o facä albasträ cam ca masina mea.
-toate bune:!: 8)

mihai134 24-11-06 19:11

1 Attachment(s)
mai mult de atat nu am avut rabdare sa o "retusez"

AlexXx-4ti 24-11-06 19:35

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 635459)
mai mult de atat nu am avut rabdare sa o "retusez"

Mersi fain:!: Am crezut cä nu mä bagä nimeni in seamä,
Esti un bäiat de nota11 , mersi fain incä o datä ,-toate bune:!: 8)

LuCkYaN 25-11-06 09:18

La :

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2132

Se baga careva ?

[ A l i n ]™ 2006 25-11-06 10:47

1 Attachment(s)
incearca cnv?? :D

69WRX 25-11-06 11:00

sa incerc io aline sa te rezolv ? =)))

[ A l i n ]™ 2006 25-11-06 11:04

nu ma..las' baietzii sa incerce..u ai avut ocazia ;))

t1grul 25-11-06 15:54

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LuCkYaN (Post 635939)

ceva facut la viteza....

SUPAPA_Jr 25-11-06 18:50

La 1100 nu se baga nimeni ??:(

blowwind 25-11-06 21:04

please..si la porschele lui ono ... o idee ..ceva :D

adi-b-14-zhj 26-11-06 15:30

salut baietii asi dori si eu niste idei pentru dacia mea

Gorby 26-11-06 22:42

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 636697)
please..si la porschele lui ono ... o idee ..ceva :D

carbon...mult carbon ;)

mutica 27-11-06 07:38

Asa cum nu s-au bagat la masina mea probabil nici la 1100 al tau n-o sa se bage:| si nici la porsche dak nu ti-au zis nimic. Masinile mai vechi de 12 ani aici nu se tuneaza din cate se pare si nu mi se pare prea corect. Hai gl and hf

sNap7 27-11-06 18:23

Quote:

Originally Posted by mutica (Post 637993)
Asa cum nu s-au bagat la masina mea probabil nici la 1100 al tau n-o sa se bage:| si nici la porsche dak nu ti-au zis nimic. Masinile mai vechi de 12 ani aici nu se tuneaza din cate se pare si nu mi se pare prea corect. Hai gl and hf

E vorba doar de timpul liber... Nu exista criterii dupa care facem vreo masina sau nu. Au fost modificate si vor fi modificate in continuare si masini mai vechi. E doar o chestiune de timp.

SUPAPA_Jr 27-11-06 18:53

Hey.....nu cred ca plange nimeni dupa tuningul masinii...hai sa mai asteptam...totusi au si baietii scoala...sau vrei sa iasa un cur de masina??

mutica 27-11-06 19:16

Eu n-am zis asta dar atat timp cat eu postez si nu primesc nici un raspuns si mai vad si cu stupoare ca vine nush cine si pune o poza cu masina si a 2 a zii e gata nu mi se mai pare asa normal. Parerea mea :|

mutica 27-11-06 19:28

Bai nene eu nu bag pumnu'n gat ca sa stii si tu si am inteles asta da sa-mi zica cineva ia-ti raq masina ca nu ti-o tunam nu sa stau eu ca prostu in speranta ca o sa-mi fie facuta. Si nu baga chestia aia ca dak e 500 mii cine mai posteaza, odata ce ati facut topicul asta cu tuning auto pai bai nene faceti-l. Eu n-am zis ba nene fa-mi masina ai ca nush ce reaq fac am RUGAT FRUMOS. K oricum nu-mi fac eu sperante. Hai gl & hf. Tineti-o tot asa

sNap7 27-11-06 19:31

Gabi a mai explicat ca noi facem asta din placere si nu din obligatie. Masinile sunt modificate si in functie de calitatea pozei si pozitia masinii, care determina si gradul de dificultate.

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning