![]() |
Re: Masina Mea ..!
mcs da tu acasa la tine nu te duci? numa` la una?:))
|
nu e cearta, e dezbatere.
@lup alb e dezbatere care e fost exemplificata asa .. factorul UNA e implementat pentru a evidentia un avantaj clar. Daca vrei inlocuieste UNA cu ce crezi tu de cuviinta :P |
Parka ati fii parlamentari si limitatoarele sunt noul cod al muncii:))))))))
|
Hai haiducii mei sa umplem topicu acia de seminte, cola si caterinca
PSS aka MCS drum bun la noapte, sa faci poze si sa ne vedem CSL-iti si BadBoy-iti |
limitatoarele defapt reprezinta provocari in viata de zi cu zi. cat despre get low no matter how, sunt de acord numai in cele 2 situatii expuse de mcs, si anume: 1. masina special facuta pt show si drumuri bune, 2. suspensii reglabile (hidraulice sau air ride)
|
nu ai inteles .. e vorba de getting looowww .. unii inclina spre look, altii spre practic .. eu le vreau pe amandoua de aceea nu vreau si mi se pare oarecum inutil sa getting low datorita infrastructurii tarii noastre dar unii o iau personal desii era un punct de vedere general.
|
Quote:
fiecare isi face masina cum ii place si dupa posibilitati. "fra" sa le zici la ardeleni, nu mie ;) |
Quote:
Daca tu ai fi avut o mica dezbatere asupra subectului si eu ti-as fi dat quote cu "Get a BMW or get lost" care e mesajul unui sticker nu ti s-ar fi parut deranjant? :) Ai folosit ironic mesajul unui sticker intr-o parere pur personala. Atat. Sper ca acum m-am facut inteles si sa lasam ironiile la o parte. Apreciez munca depusa pentru masina ta, nu imi place golful ca masina sub nici o forma dar mi se pare cel mai frumos vw golf din vl dar eu ma refeream la tarisoara noastra si get low fever. |
Quote:
"Get a BMW or get lost" Daca te referi la bmw e30...esti fratele meu :)), in rest nu ma excita nici un model :D mersi de aprecieri repet: fiecare are parerea lui si isi face ce masina vrea cum vrea. nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi |
Quote:
Bine, e30 e o masina extraordinara ca aspect dar mi se pare prea agresiva si colturoasa. |
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt ale mele, sunt ale lu` TEO. Le-am cumparat eu :)))
|
Quote:
|
invidia asta ce face din oameni...mai bine zi`mi de unde cumpar carbon 3D ? ca vreau sa colantez eleronul, bagheta de la numarul din spate si nu mai stiu ce...
|
proiectoarele galbene sunt foarte smechere... cand aveau americanii pe golf 2 si golf 3, noi nici nu stiam ce e ala tuning.
dar, fara xenon...nu are nici o treaba xenonu cu proiectoarele/farurile galbene |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ori le faci cum erau, ori le pui becuri galbene :)) |
|
Quote:
|
Upgrade!
3 Attachment(s)
Pam Pam! :arrow:
Restu` e CanCan! :paper: |
Re: Upgrade!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
MULTUMESC :oops: :paper: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca un tigan:))))))))))))))
ps:cel mai bine arata farurile de e36 asa eu nu le vad tiganii:D |
Pe gri cum o da? Cu jantile galbine asa ... Si cu bandoaie de alea de iues staial?!:???::rolleyes2:oops:
L.E. Am uitat... Asta chiar ca tiganie'ntre tigani.. Numa d'astia.. Ce sa'i faci.. Restu' e CanCan! :paper: |
2 Attachment(s)
Quote:
Nu prea inteleg ce tot ai de impartit cu mine....ma rog, masina mea.....ai zis ca n-are ce cauta xenon pe proiectoare galbene, eu avand singurul la momentul acela, acum iar, citez: bine ele nu merg deloc cu angel eyes, indiferent de culoare ai ceva cu mine de impartit? Spune-mi. Si minimal.madness, ai grija ca o sa vina tiganii peste tine, cei cu proiectoare galbene....... |
fff tare iti arata pe proiectoare abea apuc sa le fac si eu pe amele
si legat de faza cu angel si sticle galbene dece nu? eu zic ca da ff bine:D |
1 Attachment(s)
MDEA NEBUNIE MARE...............DAK A FOST O GRESEALA INTELEG DAK A ZIS INTENTIONAT NU STIU.....CAND AJUTI ESTI LUAT DE PROST...DAR DAK MAI AUD VORBE DE GENU ASTA VREODATA MAI ALES PE FORUMURI STAM DE VORBA IN PARTICULAR STII U MAI BINE..SEARA PLACUTA TUTUROR
ON:FIECARE ISI FACE MASINA CUM VREA ..EU RESPECT PE FIECARE CUM FIECARE AR TREBUI SA RESPECTE PE FIECARE ........ |
gogu'le stai ma linistit, nam nimic cu tine :))) numa ca asta e prerea mea. e forum public si-mi exprima parerea ( de plictiseala ) :))
fiecare isi face masina cum vrea si cum isi permite :D, da eu zic ca nu are cauta gabenu sua langa albu neon/xenon ps. nu vreau sa ma pun rau cu tiganii cu proiectoare galbene, ca poate vin si peste mine :mrhappy: |
Quote:
sunt de parere ca la varsta ta nu ai experienta indeajuns sa dai sfaturi unui om care asta a facut toata viata... |
ok. imi cer scuze ca m-am bagat intre bmw-isti.voi stiti mai bine. :shock:
|
In loc sa folositi cuvantul "tigan" eu zic ca e mult mai bine de folosit expresia "porumbel antifonat" :peace:
si probabil daca minimal vedea mai bine:D nu se ajungea la proiectoare galbene... e36.... xenon/lumanare .... si tigani ;) |
Quote:
|
Quote:
O rugaminte am, stiu ca mai puneai cate un DIY , nu poti sa faci un topic separat si sa le pui acolo, sa mai invatam si noi? Pe mine chiar ma intereseaza, in special reconditionarile jantelor... |
3 Attachment(s)
sper sa nu va mai certati...ce e frumos e frumos...eu zic ca gordina e mama galbenului in faruri si proiectoare..si da ok pe orice masina...daca ati gasii becuri cum se puneau pe asa ceva ar fi mult mai frumos...am spus eu intr-o seara pe bulevard ca imi place foarte mult ideea de galben in far si multi au sarit ca sa ma impusc si faze de genul...asta sa intamplat vara trecuta ...eu prefer sa ii spun "old school" in loc de "american style":))
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=L0oovKJKlJw aici xenon de 3000k
|
Quote:
2. chiar asa de retardat si idiot as fi sa zic pe forum ca tu esti tigan ? uita'te la tine si uita'te la mine.am 30 de kile ud.m'ai ajutat de atatea ori ,ai fost foarte ok,esti foarte ok .nu m'ai deranjat cu nimic niciodata. DE CE SA FAC EU ASA CEVA? oi fi eu poate cateodata prost de gura,dar la asta chiar nu a fost cu intentie :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning