Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

lupalb 03-03-11 11:07

Re: Masina Mea ..!

mcs da tu acasa la tine nu te duci? numa` la una?:))

mintcustil 03-03-11 11:07

nu e cearta, e dezbatere.

@lup alb e dezbatere care e fost exemplificata asa .. factorul UNA e implementat pentru a evidentia un avantaj clar.

Daca vrei inlocuieste UNA cu ce crezi tu de cuviinta :P

privat4u2 03-03-11 11:08

Parka ati fii parlamentari si limitatoarele sunt noul cod al muncii:))))))))

trafy-vr6 03-03-11 11:12

Hai haiducii mei sa umplem topicu acia de seminte, cola si caterinca

PSS aka MCS drum bun la noapte, sa faci poze si sa ne vedem CSL-iti si BadBoy-iti

lupalb 03-03-11 11:12

limitatoarele defapt reprezinta provocari in viata de zi cu zi. cat despre get low no matter how, sunt de acord numai in cele 2 situatii expuse de mcs, si anume: 1. masina special facuta pt show si drumuri bune, 2. suspensii reglabile (hidraulice sau air ride)

mintcustil 03-03-11 11:12

nu ai inteles .. e vorba de getting looowww .. unii inclina spre look, altii spre practic .. eu le vreau pe amandoua de aceea nu vreau si mi se pare oarecum inutil sa getting low datorita infrastructurii tarii noastre dar unii o iau personal desii era un punct de vedere general.

yg.alex 03-03-11 11:13

Quote:

Originally Posted by mintcustil (Post 4138374)
da "FRA" eu ma duc home la una si tu ramai suspendat pe undeva si freci telefonu sa te ajute careva sa iesi.. cine e in avantaj!

era doar textul de pe un sticker :)) nu trebuie sa te ataci asa

fiecare isi face masina cum ii place si dupa posibilitati.

"fra" sa le zici la ardeleni, nu mie ;)

mintcustil 03-03-11 11:21

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4138448)
era doar textul de pe un sticker :)) nu trebuie sa te ataci asa

fiecare isi face masina cum ii place si dupa posibilitati.

"fra" sa le zici la ardeleni, nu mie ;)

Nu as fi avut nimic cu tine daca nu ai fi folosit Quote. Folosind Quote te-ai referit expres la mine :) .. Data viitoare foloseste functiile corect si nu e nici o problema.. Eu am avut o parere generala asupra subiectului si tu ai folosit afirmatia unui sticker.

Daca tu ai fi avut o mica dezbatere asupra subectului si eu ti-as fi dat quote cu "Get a BMW or get lost" care e mesajul unui sticker nu ti s-ar fi parut deranjant? :)

Ai folosit ironic mesajul unui sticker intr-o parere pur personala. Atat. Sper ca acum m-am facut inteles si sa lasam ironiile la o parte. Apreciez munca depusa pentru masina ta, nu imi place golful ca masina sub nici o forma dar mi se pare cel mai frumos vw golf din vl dar eu ma refeream la tarisoara noastra si get low fever.

yg.alex 03-03-11 11:27

Quote:

Originally Posted by mintcustil (Post 4138497)
Nu as fi avut nimic cu tine daca nu ai fi folosit Quote. Folosind Quote te-ai referit expres la mine :) .. Data viitoare foloseste functiile corect si nu e nici o problema.. Eu am avut o parere generala asupra subiectului si tu ai folosit afirmatia unui sticker.

Daca tu ai fi avut o mica dezbatere asupra subectului si eu ti-as fi dat quote cu "Get a BMW or get lost" care e mesajul unui sticker nu ti s-ar fi parut deranjant? :)

Ai folosit ironic mesajul unui sticker intr-o parere pur personala. Atat. Sper ca acum m-am facut inteles si sa lasam ironiile la o parte. Apreciez munca depusa pentru masina ta, nu imi place golful ca masina sub nici o forma dar mi se pare cel mai frumos vw golf din vl dar eu ma refeream la tarisoara noastra si get low fever.

s-a nimerit sa fi ultimul care am postat si am dat quote, pt ca era legat de subiect...si ca sa bag si eu in discutie, ca doar daia e forum :))

"Get a BMW or get lost" Daca te referi la bmw e30...esti fratele meu :)), in rest nu ma excita nici un model :D

mersi de aprecieri

repet: fiecare are parerea lui si isi face ce masina vrea cum vrea. nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi

mintcustil 03-03-11 11:31

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4138522)
s-a nimerit sa fi ultimul care am postat si am dat quote, pt ca era legat de subiect...si ca sa bag si eu in discutie, ca doar daia e forum :))

"Get a BMW or get lost" Daca te referi la bmw e30...esti fratele meu :)), in rest nu ma excita nici un model :D

mersi de aprecieri

repet: fiecare are parerea lui si isi face ce masina vrea cum vrea. nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi

Nu ma refer la bmw e30, dupa parerea mea, cea mai frumoasa masina va ramane e46 facelift. Modelul acesta mi se pare apogeul frumusetii la seria 3.

Bine, e30 e o masina extraordinara ca aspect dar mi se pare prea agresiva si colturoasa.

trafy-vr6 03-03-11 12:35

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4138522)

mersi de aprecieri

dar tot urate sunt golf 4 :)))) glumeam:twisted:

mydream 03-03-11 14:23

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4138739)
dar tot urate sunt golf 4 :)))) glumeam:twisted:

urat e E36 tau ... cu proiectoarele galbene ... ce urat :(

trafy-vr6 03-03-11 14:24

nu sunt ale mele, sunt ale lu` TEO. Le-am cumparat eu :)))

mydream 03-03-11 14:30

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4139013)
nu sunt ale mele, sunt ale lu` TEO. Le-am cumparat eu :)))

lasa pe ale lu` TEO ... o sa ai si tu ... ce urat :rolleyes2

trafy-vr6 03-03-11 14:35

invidia asta ce face din oameni...mai bine zi`mi de unde cumpar carbon 3D ? ca vreau sa colantez eleronul, bagheta de la numarul din spate si nu mai stiu ce...

yg.alex 03-03-11 14:39

proiectoarele galbene sunt foarte smechere... cand aveau americanii pe golf 2 si golf 3, noi nici nu stiam ce e ala tuning.

dar, fara xenon...nu are nici o treaba xenonu cu proiectoarele/farurile galbene

GOGU_VL 03-03-11 22:25

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4139062)
dar, fara xenon...nu are nici o treaba xenonu cu proiectoarele/farurile galbene

Spune zau :-) ? Intreaba-l pe SYD despre/ce/cum/ce fel de si-n ce hal ? :lol::lol:

yg.alex 03-03-11 23:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4140435)
Spune zau :-) ? Intreaba-l pe SYD despre/ce/cum/ce fel de si-n ce hal ? :lol::lol:

mi-a zis :)))

ori le faci cum erau, ori le pui becuri galbene :))

fan3xxl 04-03-11 01:25

https://www.4tuning.ro/crash-test/bmw...ncap-8598.html

scary shit!!!!:silenced::silenced::silenced:

Provenzano 04-03-11 09:48

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4140730)
https://www.4tuning.ro/crash-test/bmw...ncap-8598.html

scary shit!!!!:silenced::silenced::silenced:

Not scary! Cand mergi pe strada ai vreun airbag ceva??? vreo stea? Raspuns: NU.

sharkylete 09-03-11 13:56

Upgrade!

3 Attachment(s)
Pam Pam! :arrow:

Restu` e CanCan!
:paper:

mydream 09-03-11 14:01

Re: Upgrade!

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4155682)

Restu` e CanCan!

frumoase frumoase :D 8)

Lunganu' 09-03-11 14:21

Quote:

Restu` e CanCan!

sa le invarti sanatos sharkylete:rolleyes2

sharkylete 09-03-11 18:03

Quote:

Originally Posted by mydream (Post 4155696)
frumoase frumoase :D 8)

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 4155736)
sa le invarti sanatos sharkylete:rolleyes2

MULTUMESC :oops:

yg.alex 09-03-11 22:38

Quote:

Originally Posted by tibibody (Post 4157181)
mi-as pune si eu ca e senzatie, dar nu da bine cu angelurile rosii.

aici ai gandit'o :mrhappy:...bine ele nu merg deloc cu angel eyes, indiferent de culoare.

motzu 09-03-11 22:45

1 Attachment(s)
inca un tigan:))))))))))))))
ps:cel mai bine arata farurile de e36 asa eu nu le vad tiganii:D

sharkylete 09-03-11 22:51

Pe gri cum o da? Cu jantile galbine asa ... Si cu bandoaie de alea de iues staial?!:???::rolleyes2:oops:

L.E. Am uitat... Asta chiar ca tiganie'ntre tigani.. Numa d'astia.. Ce sa'i faci..

Restu' e CanCan!

GOGU_VL 09-03-11 22:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4157239)
aici ai gandit'o :mrhappy:...bine ele nu merg deloc cu angel eyes, indiferent de culoare.

Alooo, copilu', vezi ca ti-ai cam luat nasul la purtare.....vezi ce mai postezi ca ne suparam.
Nu prea inteleg ce tot ai de impartit cu mine....ma rog, masina mea.....ai zis ca n-are ce cauta xenon pe proiectoare galbene, eu avand singurul la momentul acela, acum iar, citez: bine ele nu merg deloc cu angel eyes, indiferent de culoare ai ceva cu mine de impartit? Spune-mi.

Si minimal.madness, ai grija ca o sa vina tiganii peste tine, cei cu proiectoare galbene.......

motzu 09-03-11 22:58

fff tare iti arata pe proiectoare abea apuc sa le fac si eu pe amele
si legat de faza cu angel si sticle galbene dece nu?
eu zic ca da ff bine:D

TEO_VL 09-03-11 23:00

1 Attachment(s)
MDEA NEBUNIE MARE...............DAK A FOST O GRESEALA INTELEG DAK A ZIS INTENTIONAT NU STIU.....CAND AJUTI ESTI LUAT DE PROST...DAR DAK MAI AUD VORBE DE GENU ASTA VREODATA MAI ALES PE FORUMURI STAM DE VORBA IN PARTICULAR STII U MAI BINE..SEARA PLACUTA TUTUROR

ON:FIECARE ISI FACE MASINA CUM VREA ..EU RESPECT PE FIECARE CUM FIECARE AR TREBUI SA RESPECTE PE FIECARE ........

yg.alex 09-03-11 23:07

gogu'le stai ma linistit, nam nimic cu tine :))) numa ca asta e prerea mea. e forum public si-mi exprima parerea ( de plictiseala ) :))

fiecare isi face masina cum vrea si cum isi permite :D, da eu zic ca nu are cauta gabenu sua langa albu neon/xenon

ps. nu vreau sa ma pun rau cu tiganii cu proiectoare galbene, ca poate vin si peste mine :mrhappy:

ClaudyuNSL 09-03-11 23:22

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4157321)
gogu'le stai ma linistit, nam nimic cu tine :))) numa ca asta e prerea mea. e forum public si-mi exprima parerea ( de plictiseala ) :))

fiecare isi face masina cum vrea si cum isi permite :D, da eu zic ca nu are cauta gabenu sua langa albu neon/xenon

ps. nu vreau sa ma pun rau cu tiganii cu proiectoare galbene, ca poate vin si peste mine :mrhappy:

mestere....o fi el forum public dar de plictiseala nu se exprima pareri aiurea mai ales pe forumul unei alte persoane...nu cred ca are nevoie de pareri un om care isi ocupa timpul numai cu masini si care poate oricand sa dea el sfaturi altora....
sunt de parere ca la varsta ta nu ai experienta indeajuns sa dai sfaturi unui om care asta a facut toata viata...

yg.alex 09-03-11 23:26

ok. imi cer scuze ca m-am bagat intre bmw-isti.voi stiti mai bine. :shock:

andreyWOB 09-03-11 23:48

In loc sa folositi cuvantul "tigan" eu zic ca e mult mai bine de folosit expresia "porumbel antifonat" :peace:

si probabil daca minimal vedea mai bine:D nu se ajungea la proiectoare galbene... e36.... xenon/lumanare .... si tigani ;)

Provenzano 10-03-11 02:00

Quote:

Restu` e CanCan!

asa DA ma. Bv.Ori au iesit Ori nu aa?:shock::shock:

lupalb 10-03-11 09:19

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4157301)
MDEA NEBUNIE MARE...............DAK A FOST O GRESEALA INTELEG DAK A ZIS INTENTIONAT NU STIU.....CAND AJUTI ESTI LUAT DE PROST...DAR DAK MAI AUD VORBE DE GENU ASTA VREODATA MAI ALES PE FORUMURI STAM DE VORBA IN PARTICULAR STII U MAI BINE..SEARA PLACUTA TUTUROR

ON:FIECARE ISI FACE MASINA CUM VREA ..EU RESPECT PE FIECARE CUM FIECARE AR TREBUI SA RESPECTE PE FIECARE ........

Foarte frumos BMW ul.... atat cel din poza cat si al tau (sau daca e cel din poza cu atat mai bine, nu mai sunt la curent cu stirile din Valcea)....
O rugaminte am, stiu ca mai puneai cate un DIY , nu poti sa faci un topic separat si sa le pui acolo, sa mai invatam si noi?
Pe mine chiar ma intereseaza, in special reconditionarile jantelor...

Lunganu' 10-03-11 12:30

3 Attachment(s)
sper sa nu va mai certati...ce e frumos e frumos...eu zic ca gordina e mama galbenului in faruri si proiectoare..si da ok pe orice masina...daca ati gasii becuri cum se puneau pe asa ceva ar fi mult mai frumos...am spus eu intr-o seara pe bulevard ca imi place foarte mult ideea de galben in far si multi au sarit ca sa ma impusc si faze de genul...asta sa intamplat vara trecuta ...eu prefer sa ii spun "old school" in loc de "american style":))

motzu 10-03-11 13:44

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 4158284)
sper sa nu va mai certati...ce e frumos e frumos...eu zic ca gordina e mama galbenului in faruri si proiectoare..si da ok pe orice masina...daca ati gasii becuri cum se puneau pe asa ceva ar fi mult mai frumos...am spus eu intr-o seara pe bulevard ca imi place foarte mult ideea de galben in far si multi au sarit ca sa ma impusc si faze de genul...asta sa intamplat vara trecuta ...eu prefer sa ii spun "old school" in loc de "american style":))

este xenon 3000k care e senzatie o sa revin cu poze in scurt timp;)

Lunganu' 10-03-11 14:17

https://www.youtube.com/watch?v=L0oovKJKlJw aici xenon de 3000k

minimal.madness 10-03-11 20:41

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4157301)

1. chiar a fost o greseala ! am si zis POATE .. NU SUNT SIGUR !!
2. chiar asa de retardat si idiot as fi sa zic pe forum ca tu esti tigan ? uita'te la tine si uita'te la mine.am 30 de kile ud.m'ai ajutat de atatea ori ,ai fost foarte ok,esti foarte ok .nu m'ai deranjat cu nimic niciodata.
DE CE SA FAC EU ASA CEVA? oi fi eu poate cateodata prost de gura,dar la asta chiar nu a fost cu intentie :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning