![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Astazi am fost sami cumpar jante + gume pentru E90.Am cumparat 4 jante Schott la pretul de 400euro.jantele sunt pe 18. Tot azi miau sosit si unele piese de la VR6 mai exact lantu de distributie si discu de ambreiaj.Iar maine sau cel tarziu sambata imi vor veni si celelalte piese.
|
4 Attachment(s)
No hai ca am revenit.
Nu prea am avut timp sa postez,am fost destul de ocupat.Cu masina,fireste:)) Modificari aduse in astea 3 zile: Transmisie-120 e Toba de esapament(intermediara+finala)-100 e Bari fata-spate - 60e Baterie-40e head cover-50e SIIIIIIII,ieri am dat comanda de niste jante de tabla pentru ca nu am gasit in imprejurime+gume:) Urmeaza: far capota aripa INTERIOR si partea pe care abia o astept:INMATRICULAREA Asa arata masina acum: R.Equinox Scuze...deja am dat comanda de ieri:( |
4 Attachment(s)
Azi am fost c-am lenes..
Am demontat cateva piese de pe Fiat si am zis sa fac ceva si la broasca...Am zis sa scot rugina de pe capota...dar cand am vazut-o ..am ramas masca...cat a stat demontata a inceput o floare de rugina..dar nu e mancata....in fine..am scapat de rugina de pe capota..urmeaaza celalalte... Attachment 2435407Attachment 2435408Attachment 2435409Attachment 2435410 @KidForDrift-Hai cu jantele mai mici sa o lasam mai mult!! @DariusAlexandru-Cred ca am inteles gresit..in fine..ma bucur ca ramane asta @dms28-Felicitati pentru achizitie..se pare ca ai bani nu gluma... @Cristi.megane-In primu rand La multi ani!..in al doilea rand..nu prea imi place numarul acela dar hai sa treaca..e masina ta acum:)))..bafta in continuare @sYdanyel-Arata bine masina..incearca niste jante pe 17 si cu suspensiile cauta una reglabila @Iulianroscatu-A iesit bine! @jurec10-Aha..am inteles... @Rid3r*RaCe-Arata binisor! @Ruffy RUF-Pacat ca il vinzi..bafta la vanzare! [B]@PiTyK[/B-Nu imi plac jantele..in rest arata bine! @ionut.alex63-zii te rog ca nu pui vr6 pe BMW... @..::AnDy007::..-Hai sa iti dau 4 table..sa nu mai stea masina pe beton:)) |
Quote:
|
Quote:
Le schimb cat de curand .. |
6 Attachment(s)
@sYdanyel: Văzând-o,îmi aduce aminte de fosta mea pisică. :D
Succes cu ea. @Rid3r*RaCe: Interesante alegeri,atât kit-ul cât şi combinaţia de culori.:rolleyes2 @PiTyK: Recomand o finală ceva mai mică. @ionut.alex63: Începe să-mi placă foarte mult maşina ta. :-) @..::AnDy007::..: Spor la muncă. @R.Equinox: Îmi place cât de curat lucrezi.Abia aştept să o văd gata. Am dat jantele la schimb + ceva diferenţă pe o pereche de Keskin Kt1 fără cauciucuri. *Pe faţă nu am unghi pozitiv,e din cauza unghiului negativ de pe spate.* |
1 Attachment(s)
toata partea din fata a fost data jos,deoarece vreau sa-i fac un facelift. am gasit ceva la un pret bun, din dezmembrari si ma duc maine sa vad care-i treaba :lol:
|
4 Attachment(s)
Mai de vreme i-am tras niste poze la pisica :X
Trebuie sa-i cumpar jante noi si finala mai mica. Vand jante Enkei NT3M pe 19" cu tot cu gume 255/25 R19 80%. Pozele promise, m-am dat si eu cu ea, dar nu prea mult .. ca a inteput ploaia :( |
3 Attachment(s)
Salut....Nu am mai postat pe aici de ceva vreme...
Am luat un bmw e36 de la dezmembrari cu 850e...Cu lipsuri... Are lipsa urmaotarele:-Capota,bara fata,motor,oglinzi,embleme,puntea spate trebuie refacuta.... La logan am facut bortbagaj si usi spate clean.... Urmeaza o bara fata noua....Revin cu poze R.equinox-pana acum ai lucrat super,bafta cu Broasca PiTyK-schimba jantele in rest arata bine |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vad ca baietii pe aici sunt pusi pe munca :D Imi place ce vad aici baieti , multa bafta in continuare :D
Munca , munca si iar munca ! Azi am muncit toata ziua alaturi de cativa prieteni , multumes Raducu ! Care mi-a fost de mare ajutor :D Din fericire nu are pic de rugina , tabla e perfecta :D Poze -> |
1 Attachment(s)
Cu mare fericire scriu aici ca nu mai sunt nevoit sa vand E36-le:D:D:D
Masina se va remedia si va continua in lumea drift-ului... Interiorul la Kadett este gata :D Gri-ul sa retapitat cu alcantara pe negru si restul piele perforata portocalie Pareri? |
4 Attachment(s)
Ruffy=>Trebe sa imi faci o vizita,nu arata prea bine!
Pozele promise:arrow: |
6 Attachment(s)
Quote:
Poze calde cu E34-le :D acum de 1 ora maxim a fost terminat polish-ul la el :D a fost vopsit ieri... De data asta nu mai schimb culoarea gata ramane negru:D Pareri ceva? arata bine negru? |
3 Attachment(s)
@Darius-Imi place golf-ul tau...dar dupa parerea mea...e prea low, mi se pare ca atinge aripa.
@Cristi.megane-Abea astept sa vad ce va iesi...BAFTA! @Ruffy RUF-old look:-)...Jantele de pe M5 nu se potrivesc...:-) Am gasit la un amic un set de jante BBS cu tot cu gume...si le-am luat imprumut(un bax de bere)...nu arata rau. La dezmembrari am gasit 2 faruri ceata galbene si le-am cumparat, 100 lei amandoua.:D Urmeaza: -turbosuflanta -radiator cu celule mai mari -oglinda dreapta -schimbat ulei:lol: |
1 Attachment(s)
am plecat de dimineata inapoi in oras, am stat la tis saptamana asta sa-l ajut iar acum plec inapoi in constanta. prima data cand voi ajunge in oras, o sa incerc sa inmatriculez renaultul pentru ca nu-mi place numarul de la vechiul proprietar.. TM 03 NBH :lol: ne auzim diseara :)
|
1 Attachment(s)
Salut!Incep cu un Fiat (no problem).Am de gand sa ii pun jante deocamdata si blana pa burta apoi poate tot azi o toba...Attachment 2435930
|
KidForDrift - in legatura cu jantele de pe 5-ar , nu stiu dc zici ca nu merg... jantele modulare si in 5 spite cu buze mari tot timpul au mers, bine poate is doar gusturile mele:)
Frumoasa Jetta si bafta cu ea Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Bafta cu 'micuta' cretu_bs :D
Astazi am scapat de motorul 2.0 .. pe viitor va urma ceva mai 'spectaculos' :lol: |
revin cu o nautate ieri mi-a sosit motorul pentru nissan un sr20det de 270 de cai si toata noaptea sa lucrat sa fie montat... azi voi merge sa vad cum functioneaza motorul...
|
1 Attachment(s)
@cretu_bs- frumoasa buburuza , am avut si eu tot o buburuza si a iesit foarte frumos acum depinde de tine
@Ruffy RUF - e blana e34-le. @jurec10 - frumos a4, sa ai grija de el @PiTyK - frumoasa matza @DariusAlexandru - frumoase jante si se potrivesc mai bine decat cele vechi:) Am rezolvat cu toba full inox a costat 1200 lei , am un sunet frumos :X , si acum caut niste jante dar nu stiu ce sa iau , inca nu m-am hotarat , daca aveti de vanzare sau o sugestie spunetimi. |
1 Attachment(s)
@Cristi.megane: Aştept să văd facelift-ul.
@PiTyK: Mă bucur că schimbi finala. @killer23: Ce motor îi vei pune? @sYdanyel: Zici că e din ou Kinder.:lol: Spor la lucru în continuare. @Ruffy RUF: Susţin spusele lui jurec10,nu arată prea bine. @jurec10: Ce e frumos,e frumos domnule. @Ruffy RUF: Singurul lucru care l-aşi schimba ar fi jantele.Sau cel puţin vopsirea miezului în argintiu.În rest e super. @cretu_bs: Pare a fi foarte îngrijită.Baftă cu ea. @Iulianroscatu: Nu am văzut niciodată set de Ronal Turbo-uri pe modelul tău de VW.Ai putea încerca. :D Quote:
Dacă nu ai urmărit ultimele modificări ale maşinii te anunţ că maşina acum rulează pe un sistem air-ride. |
3 Attachment(s)
Salut!
Revin cu ultimele noutati: Azi-dimineata au sosit jantele si cauciucurilesi le-am pus.Cam azi..poate seara ar trebui sa vina si interiorul.Cum a venit,il si pun.Abia astept sa dau o tura:X Aripa de langa a ajuns cam acum o ora.De atunci ma chinui sa il pun,ca nu intra:( Masina arata cam asa: |
5 Attachment(s)
Astazi de dimineata mi`au venit cele comandate:
Suspensii - Arcuri Amortizoare Discuri frana +etrieri Am gasit in obor ieri niste jante care dupa parerea mea dau bine pe golfulet:X Si cum am venit de la obor la gara in constanta era parcat un bmw e46 neinmatriculat l`am sunat pe propietar si am negociat pretul si am dat 5500 E pe el |
Iulianroscatu=>Mersi!defapt e S4:twisted:
Darius=>Mersi,facem o sedinta foto?vb mai multe pe mes |
Quote:
oo baietzi am uitat cumva sa mentionez cata mai herghelia am sub capota?:)) 875 Hp ... am pompa de motorina in curte:)) |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
@..::AnDy007::..: Te mişti bine.Mult succes în continuare.
@Rid3r*RaCe: Exceptând roţile,E46-le e perfect.:D Interesante jantele pe de Golf. Pun câteva poze de ieri,uitasem de ele. :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am fost astazi prin targ si am gasit: capota si oglinda stanga.
Si le-am montat,am dat comanda de bara fata,faruri,oglinda dreapta... DariusAlexandru-Arata bine golful.Bafta cu el incontinuare. |
9 Attachment(s)
Am reusit sa montez pana la urma aripa,si intre timp venisera si scaunele.cum am terminat cu aripa,am montat scaunele.
SIIIII,am scos-o la o plimbaricaaaa,prima ei plimbare cu mine la volan,e geniala:X scaunele sunt foarte confortabile siii ce imi place,arata super se conduce super,ce sa ii mai ceri?aa da,sa fie inmatriculata,asta sa ii ceri.Azi nu cred ca apuc sa o duc la inmatriculari.Poate maine la prima ora. Darius,VW-ul tau arata super:X Rider...ce planuiesti sa ii faci la BMW? Asa arata masina acum:X |
Quote:
-Motor Stock -Jante Stock -Vopsire Noua -Inmatriculare BMW`ul va fii masina de zi cu zi !!! |
2 Attachment(s)
Am cumparat azi finala noua si jante Borbet A.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Astazi am curatat putin motorul si iam facut o resoftare si amns de la 173 cp la 186 cp.Cred ca motorul asta va ramane definitiv pe masina deoarece de la E90 numi doresc mari performante,ci doar sa fie o masina de zi cu zi putin modificata estetic. |
2 Attachment(s)
In seara asta cu ajutorul lui DariusAlexandru am facut farurile Fata/Spate Negre la BMW E46
Multumesc DariusAlexandru fara ajutorul tau nu stiu ce ma faceam !8) |
salutare!!!
am revenit cu nissanu si cu noul lui motor de la garaj... motorul rupe l-am turat odata pe strada era sa faca o baba infart :)) de la turat.Mecanicu ma anuntat ca golful intra in aceasta seara asta la vopsit pentru ca aseara nu a putut intra din cauza ca sa montat pe nissan motoru sr20det si din aceasta cauza... orikm dabia astept sa vad si cum va iesi golful :D |
Baieti Bmw-ul Intra Sub Prelata:))
Cumpar Golf 3 Vr6 2.8 l oferte va rog cat mai repede |
3 Attachment(s)
@Rider: Arata bine , felicitari :D
@Tomas : Bafta in cautarea unui VR6 :D Bmw-ul meu este in stare tehnica perfecta ca sa zic asa.. tot ce mai trebuie sa fac la el este sa ii cumpar piesele lipsa ( sunt cam multe ) Am rezolvat motorul , suspensii si tot ce tine de mecanica :D De azi incep cumparaturile , daca se poate , o idee de culoare ? Ce culoare sa o fac? Pareri ? :D |
4 Attachment(s)
Tocmai ce am luat de la un prieten, masina asta cu 350euro .Este un daewoo cielo,fost taxi si este destul de avariat. defecte:
-partea fata lipsa:bara,faruri si grila -stop dreapta lipsa -capac roata stanga-spate lipsa -portbagajul nu se inchide -bara spate indoita putin,stramba -a fost data cu chit ,indreptata si scoasa rugina de pe aripi -stickerul de pe acoperis este decojit Masina arata destul de rau, o sa incerc sa o aduc pe linia de plutire si poate o pastrez sau o vand inapoi. ;) GMC'ul a ramas fara grila si faruri,le-am vandut in speranta ca o sa am bani pentru cielo,si daca voi vinde cielo'ul sa-mi fac un facelift la el.. ca arata prea batran |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning