Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

B|shOp-VR6 20-01-11 16:34

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

As fi schitat un zambet.. dar citind ce spui acolo, ma intristez ca trebuie sa-mi obosesc ochii sa citesc astfel de replici, chiar si fugitiv, asa ca nu-mi voi obosi si degetele sa-ti mai raspund.

DTH 20-01-11 16:41

Quote:

Originally Posted by Sc0fy (Post 4004588)
specimen esti tu.....respecta ca sa fii respectat...pana cand nu am fost insultat nu am comentat....foarte bine asta as fi vrut si io sa nu ma bagati in seama da voi nu ca batman batman...cat despre cratime si alte chestii si mirc.....astias povesti mah pe care nu le mai auzi mah....nici pe mort nul mai inviezi asa ca scoate ceva mai nou ca o expirat deja;) ....donu doamne da sa ajung mare...sa iti asculte Dumnezeu ruga...nu miar parea rau;)take care

Sunt fată specimen mic ...mai bagă o fisă că nici trează nu am reuşit să descifrez ce ai scris tu acolo ...

Mai pe scurt ...vrei să-ţi exprimi părerea ta personală ? Discută cu noi pe un ton diplomat dacă vrei să nu te mai ia lumea la /"¤& ;) ai pretenţii să-ţi vorbească lumea frumos şi să discute cu tine dar tu nu ştii să legi două cuvinte ...pune mâna pe carte şi lasă-ne pe noi ăştia " proşti " să ne vedem de " boiCoatele" noastre ;)

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 4004604)
As fi schitat un zambet.. dar citind ce spui acolo, ma intristez ca trebuie sa-mi obosesc ochii sa citesc astfel de replici, chiar si fugitiv, asa ca nu-mi voi obosi si degetele sa-ti mai raspund.

+1

Mustang 20-01-11 16:52

Quote:

Originally Posted by Sc0fy (Post 4004588)
specimen esti tu.....respecta ca sa fii respectat...pana cand nu am fost insultat nu am comentat....foarte bine asta as fi vrut si io sa nu ma bagati in seama da voi nu ca batman batman...cat despre cratime si alte chestii si mirc.....astias povesti mah pe care nu le mai auzi mah....nici pe mort nul mai inviezi asa ca scoate ceva mai nou ca o expirat deja;) ....donu doamne da sa ajung mare...sa iti asculte Dumnezeu ruga...nu miar parea rau;)take care

Invata sa vorbesti si dupa aia mai treci pe aici.

Sc0fy 20-01-11 16:58

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4004630)
Sunt fată specimen mic ...mai bagă o fisă că nici trează nu am reuşit să descifrez ce ai scris tu acolo ...

Mai pe scurt ...vrei să-ţi exprimi părerea ta personală ? Discută cu noi pe un ton diplomat dacă vrei să nu te mai ia lumea la /"¤& ;) ai pretenţii să-ţi vorbească lumea frumos şi să discute cu tine dar tu nu ştii să legi două cuvinte ...pune mâna pe carte şi lasă-ne pe noi ăştia " proşti " să ne vedem de " boiCoatele" noastre ;)

+1

asculta o chestie..ios maghiar fratica...tu vrei sa ma inveti pe mine sa vb bine sa pun crativa si figuri da...."parerea ta personala" ma face sa rad=))si pe mine vreti sa ma invatati...eu din strat stiu 3 limbi..asa ca hai sa povestim...;)

a3ds 20-01-11 16:59

Fratica, tu esti cocalar bozgor. Lasa lumea in pace, nu iti mai etala analfabetismele trilingve pe aici, am inteles mesaju' din prima. Lasa-ne.

denver 20-01-11 17:07

Quote:

Originally Posted by Sc0fy (Post 4004684)
asculta o chestie..ios maghiar fratica...tu vrei sa ma inveti pe mine sa vb bine sa pun crativa si figuri da...."parerea ta personala" ma face sa rad=))si pe mine vreti sa ma invatati...eu din strat stiu 3 limbi..asa ca hai sa povestim...;)

Din ce strat ? Stratul de praf de pe cartile din casa ta , daca detii asa ceva... Limbist nasol , scooby doo , fa-ne sa strigam " where are you ??? " :lol:

Lolo_rst 20-01-11 17:16

se face ceva maine pana la urma ? postati si voi ora exacta si locul de intalnire exact sa ne gasim!
cu cati mai multi cu atat mai bn :D

SpargeMonopolul 20-01-11 17:28

O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare!

CE VREM ?

vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR]

CUM VOM OBTINE ASTA ?

[COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

CAT TIMP VOM ACTIONA ?
NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Foarte important :

- distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

- adaugati acest blog in blogroll

- nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !

eMH 20-01-11 18:05

Pana in momentul de fata exista minim 10 bloguri / site-uri / pagini facebook legate de treaba asta. Cred ca e suficient unul singur (eject.ro) ca sa stie tot romanul unde sa se uite. Pentru ca unul se uita pe un blog, altcineva se uita pe alt blog, si asa mai departe. Intr-un final se intampla fix nimic. Hai sa lasam doar eject.ro, ca sa nu derutam pe nimeni...

Geko 20-01-11 18:48

Sa va zic un lucru relativ ciudat , cum explicam mai sus ca lucrez la omv . Este acest protest ("fara omv/petrom" ) , dar incepand cu data de 18 , vanzarea de combustibil a inceput sa creasca :D . Nu ma injurati pe mine , dar cel putin la motorina a crescut cu 2000 de litri . (fac referire la vanzare)

morph_e30 20-01-11 19:12

Quote:

Originally Posted by Sc0fy (Post 4004684)

Prietenas ti'o zic de la obraz,ca si eu ma certam cu lumea pe aicea,tine-ti parerile astea de taran incult cu 4 clase pt tine,daca ai ceva de spus,o parere in legatura cu ce discuta lumea pe aici eu una te ascult cu placere,dar daca aberezi si o dai dintr'o chestie in alta mai bine fa pasi si dispari,forumul asta nu e de tine.
Si vorbeste civilizat si la un nivel egal cu toti ca nu am chef sa vad cum vorbesti tu in arfe.
Poti avea 100000 de km la bord,putin ma doare pe mine,mai bine pup'o pe maica'ta ca te'a facut maghiar, si dispari,oricum NU-MI PASA...te'am pupat pasarico:*

mishuBMW 20-01-11 19:14

https://www.trilulilu.ro/bulanmedia/974d770dbc5a84
ne sustin si ei;))

badea_laurentiu88 20-01-11 19:25

morph maine nu te prezinti si tu???ca data trecuta ai fost.

morph_e30 20-01-11 19:27

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 4005136)
morph maine nu te prezinti si tu???ca data trecuta ai fost.

asta e o intrebare retorica,normal ca ma prezint:))...nu lipsesc eu:D...mi'am pregatit pungulita cu marunt:>

montero 20-01-11 20:04

si eu sunt prezent maine, am si ceva maruntis...mai fac rost si maine....asa ca va rog veniti cati mai multi !

rover_cabrio 20-01-11 20:41

Quote:

Originally Posted by mishuBMW (Post 4005109)

mama ce panarama e asta :)) o trag si o pun in masina sa o ascult :)))

cutzitaru 21-01-11 06:09

Si eu voi fi astazi la 17 la locul de intalnire (parcarea Auchan Militari). Propun sa ne vedem intre parcarea din fata Auchan si cea de la magazinul de pe dreapta (un pic dupa sensul girator...). Sper sa ne strangem suficienti... pe FB suntem foarte foatre putini (cred ca 4)...
Daca veniti confirmati aici pls:
https://www.facebook.com/#!/event.php...27695947297620

PS Nu va mai certati! Obositi lumea care citeste degeaba... Fiecare face ce vrea! E o tara libera (teoretic)!

bmwm5 21-01-11 09:42

A vazut cineva stirea de aseara cum ca nu se vor ieftini combustibilii?
On topic: aseara am facut un ocol de 20 de km ca sa evit toate benzinariile Petrom/Omv desi tipa masina de sete si am alimentat la un Agip vai mama lui.
Dimineata am trecut pe langa cel putin 3 benzinarii sus-numite si erau pline.Unde pana mea e solidaritatea,sau gibonii ignora protestul asta?

SpargeMonopolul 21-01-11 10:02

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4004862)
Pana in momentul de fata exista minim 10 bloguri / site-uri / pagini facebook legate de treaba asta. Cred ca e suficient unul singur (eject.ro) ca sa stie tot romanul unde sa se uite. Pentru ca unul se uita pe un blog, altcineva se uita pe alt blog, si asa mai departe. Intr-un final se intampla fix nimic. Hai sa lasam doar eject.ro, ca sa nu derutam pe nimeni...

EJECT.RO are vreo 4000+ de "like" pe facebook, dar exact asa cum ai spus si tu mai sunt o gramada de conturi de facebook care fac acelasi lucru (doua dintre ele au 7000+, respectiv 8000+),

despre www.boicotlapompa.ro ai auzit ? este initiativa ziarului CityNEWS,
fiecare site are o buba, chiar si cel promovat de mine

boicotlapompa.ro ....vrea boicotul doar a OMV
EJECT.RO vrea boicot...o singura luna de benzinarie?!?, dar nah, la sfarsit trangand linie, vanzarile anuale sunt aceleasi! in plus pe bune, boicot pana cand ? cat sa scada pretul ? 2 bani e suficient ?

In aceasta faza este mai bine sa existe mai multe siteuri, pe facebook sunt cel putin 20 de "cause" legat de acest subiect, pe forumuri ..discutiile se impart pe orase. La un moment dat sunt convins ca din masa de ideii pana la urma vor fi alese cele care o sa ne asigure succesul, pana atunci orice initiativa nu inseamna "fix nimic" ci ajuta enorm pregatind terenul pentru cea ce va veni.

Datoria ta este sa promovezi oricare dintre aceste siteuri, eu il promovez pe al meu pentru ca este singurul care are un obiectiv, benzina la 3.8, de ce la 3.8 ? intra si o sa vezi argumentarea, dar ca idee, fara sa ai o tinta, cum stii ca ai castigat ?, daca scade benzina cu 5 bani...ne-a trimis pe toti acasa ?

In plus protestele cu blocaje, sigur nu o sa atraga simpatia restului populatiei,poate este mai greu de inteles, dar de pretul benzinei sunt legate toate, daca tot luptam si pentru ei ...de ce sa nu-i avem de partea noastra ?

http://spargemonopolul.wordpress.com/

badea_laurentiu88 21-01-11 12:15

cutzitare montero zicea la metro, pana la urma cum ramane?lasami un nr de tel pe privat sa te sun cand ajung acolo sa vedem cum facem.

Andreea13 21-01-11 12:20

asa , zi`le la mafioti de dulce =))

badea_laurentiu88 21-01-11 12:34

AZI LA ORA 17:00 IN PARCARE LA METRO MILITARI INTALNIRE PENTRU UN NOU BOICOT IMPOTRIVA BENZINARILOR!!!!

Lolo_rst 21-01-11 13:07

incerc sa vin da nu stiu dak ma tine rezervoru din rahova pana in militari !! :(

badea_laurentiu88 21-01-11 13:14

eu sper sa fim cat mai multi!!!deci mai sunt 2 ore si ceva si ne vedem in parcare la METRO MILITARI!!!!!

camionagiu 21-01-11 13:27

S-ar putea sa ajung si eu. Dar mai am foarte putin carburant.
Daca bag si eu un plin inainte de protest are ceva? Maine tre. sa plec la socri. :sad:

badea_laurentiu88 21-01-11 13:31

baga dar NU de la PETROM!!!!

morph_e30 21-01-11 14:49

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 4007178)
baga dar NU de la PETROM!!!!

palalilaa...care se mai anunta astazi la boicot?
apropo pana la urma metro militari ramane?
pfff consuma masina muuuuuult,o sa fac plinu:>
o sa vin cu renumita mea caciula rosie=)))))))

badea_laurentiu88 21-01-11 14:58

da morph, la 17:00 in parcare la metro militari.hai ca mai e o ora!!!

ionutz85zkh 21-01-11 16:34

pana la urma mai vine cineva ? ca nu vad pe nimeni pe aici....

mircione 21-01-11 19:52

Salutare , sa ma facut ceva ?
Eu din pacate nu am putut sa ajung caci a trebuit sa lucrez pana la 20.:sad:

dany12epz 21-01-11 20:48

La Codlea 100 de masini s-au strans sa protesteze impotriva "hingherilor" de masini
BRAVO!!!

http://observator.a1.ro/social/Prote...dle_28792.html

montero 21-01-11 20:49

Quote:

Originally Posted by mircione (Post 4008201)
Salutare , sa ma facut ceva ?
Eu din pacate nu am putut sa ajung caci a trebuit sa lucrez pana la 20.:sad:

da, s-a facut. Am baut cate o cafeluta, ceva de papa, ne-am mai vazut, am vorbit....ce sa facem altceva ? dak se adunau toti angajatii unei benzinarii...ne luau pe sus si ne dadeau la o parte...se vede cat de mult VA INTERESEAZA....urat...hai sa facem da nu vine nimeni.... ( DIN PARTEA MEA MULT RESPECT PENTRU CEI CARE AU APARUT, foarte frumos din partea voastra baieti si...fete. Macar suntem putini carora ne pasa. Sper sa nu va descurajati si sa ne vedem si la urmatoarea intalnire...( probabil tot noi vom aparea :)) )

cutzitaru 21-01-11 21:21

Chiar a fost deprimant astazi... Stiam ca va fi asa, dar am zis ca daca tot am facut eveniment pe fb si am tot zis la lume Hai ma ca se poate! sa fiu macar prezent...
Imi pare rau ca ne-ati demonstrat inca o data ca este valabila zicala cu
"Hai la razboi, da mergeti voi inainte ca eu vreau sa prind sfarsitu' de la telenovela!"
Ne-ati aratat inca o data ca daca vrem sa facem ceva trebuie sa emigram, ca aici N-AI CU CINE!

Va multumesc!

DTH 21-01-11 21:23

Eu eram în drum spre destinaţie ....dar m-a prins ploaia pe motor şi m-am întors că îmi era să nu înceapă mai rău ....:cry: Până la urmă ce a ieşit ?! :???:

cutzitaru 21-01-11 21:26

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4008448)
Eu eram în drum spre destinaţie ....dar m-a prins ploaia pe motor şi m-am întors că îmi era să nu înceapă mai rău ....:cry: Până la urmă ce a ieşit ?! :???:

Pai am fost 9 masini, am stat la o vorba, am schimbat pareri, unii au plecat si noi am ramas sa mancam ceva si sa bem un suc! A fost beton!
RESPECT baietii si fata prezenti!

DTH 21-01-11 21:29

Quote:

Originally Posted by cutzitaru (Post 4008455)
Pai am fost 9 masini, am stat la o vorba, am schimbat pareri, unii au plecat si noi am ramas sa mancam ceva si sa bem un suc! A fost beton!
RESPECT baietii si fata prezenti!

Ce trist ..la câţi s-au anunţat pe facebook credeam că iar o să fie o mega întâlnire sinceră să fiu :shock:
Eu când am ajuns acasă am vorbit cu câţiva dar nu au putut să meargă fiind la muncă şi aşa am zis că iau aparatul şi vin cu motorul dar din păcate am avut ghinion ...dacă era mai aproape veneam pe jos şi tot veneam :cry::rolleyes2

cutzitaru 21-01-11 21:32

A fost bine macar ca ne-am cunoscut, am schimbat pareri... am baut cafele cat am asteptat (de la 17-18:20), si am mancat cate o shaorma/pizza :D

catalin_toyo 21-01-11 21:42

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 4008362)
La Codlea 100 de masini s-au strans sa protesteze impotriva "hingherilor" de masini
BRAVO!!!

http://observator.a1.ro/social/Prote...dle_28792.html

mama ce urat faza aia cu PARCAREA INTERZISA si pe strazile alea laterale :)) eu daca as fi stat acolo , parcam masina si asteptam sa vina hingherii auto apoi dadeam drumu la caini pe ei :))

mircione 21-01-11 22:53

Motero nu mi-o lua in nume de rau sau oricine ca am intrebat dar chiar eram interesat ce sa facut si sincer nu am postat nimic cum ca voi fi prezent, de fiecare data cand am putut am venit negresit si cu inima increzatoare ca poate facem ceva . Poate la urmatoarea intalnire mutati si voi ora pe la 18 . Ex: la mine sa marit programul pana la 17:45 , pana ma schimb alea alea se face 18 -18 si putin.
@ Cutzitaru next imi dai si mie un mesaj pe mess.

morph_e30 22-01-11 10:00

Frate a fost trist,ma asteptam sa fie lume,sa facem ceva:|...am ajuns putin mai tarziu,si surpriza,3 masini?4 cu a mea?:|wtf frate:|
Nu mai anuntati pe facebook daca nu puteti veni,macar sa stim ce dracu facem,am fost super dezamagita sa vin doar sa...mananc ceva sa discut cu niste oameni,care apropo,bravo macar celor care ati mai ramas...in rest,nu am ce sa mai zic...

All times are GMT +2. The time now is 03:25.

- Copyright 2026 4Tuning