Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Pilif 19-01-11 10:53

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

salutare....o firma care sa faca evacuarea cap coada din inox (gen borla) in constanta unde gasesc si eu?

ing3r 19-01-11 14:00

Vezi dupa Carrefour , inspre Ovidiu, la DUB.

14kla 19-01-11 15:49

salut.unde pot repara si eu switch din usa pasagerului.nu se mai aprinde plafoniera si nici becul de pe panoul usii(cel rosu)

ct90buz 19-01-11 19:50

unde gasesc si eu in ct folie de carbon 3d alba?

shrek05u 21-01-11 00:29

Un PM va rog daca stie cineva unde sa ma duc sa imi lipesc si eu tapiteria de pe plafon,ca s-a umflat si mi-e ca ma trezesc cu ea in cap. Multumesc mult .

fredrox 21-01-11 01:43

daca poa' sa ma ajute cineva cu un motoras/oglinda pt audi a4 b6
imprumut
am o problema cu oglinda pe partea electrica,am fost cu ea la electrician si nu a gasit nimic ,singura solutie ar fi sa probam cu alt motoras sa vedem daca ala este problema ,daca s-ar oferi cineva sa mergem impreuna la service sa testam
m-a innebunit
raman dator !
https://forum.4tuning.ro/282-zona-teh...81-ajutor.html

quick_5hifter 21-01-11 20:44

Quote:

Originally Posted by shrek05u (Post 4006058)
Un PM va rog daca stie cineva unde sa ma duc sa imi lipesc si eu tapiteria de pe plafon,ca s-a umflat si mi-e ca ma trezesc cu ea in cap. Multumesc mult .

Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.

@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!

Nexer 21-01-11 21:46

Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : [email protected] , merci anticipat :)

G0rdy 25-01-11 08:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nexer (Post 4008525)
Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : [email protected] , merci anticipat :)

Baieti de la ovidiu sunt 2 frati ei,lucreaza bine am facut si eu ceva acuma ce sa zic de pret..intreaba :)

On: stie cineva unde pot face niste colante cam de 1,5-2 m pe 50-80 cm(dimenensiuni aprozimative), las si o poza ca idee

B-72-RZD 25-01-11 09:37

La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..

YCEE 25-01-11 11:54

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4018596)
La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..

ai idee si cat e pretul pe mp2 ?

B-72-RZD 25-01-11 16:04

Nu stiu sa-ti spun.
Stiu doar ca am facut eu la Arexim, un poster de 90x90 full color pe hartie subtire lucioasa de interior, nu autocolant si m-a costat 44lei. Un drum te rezolva. :-)

maff_77 25-01-11 16:08

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4008351)
Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.

@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!

asa o sa moara masina cu volanta asta nu cred ca iti va mai face probleme niciodata

G0rdy 25-01-11 16:55

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4018945)
ai idee si cat e pretul pe mp2 ?

poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt :)

YCEE 25-01-11 17:09

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 4019738)
poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt :)

ms omule...astept un pm daca e... am fost azi in zona da nu mi-a picat fisa

ct90buz 25-01-11 18:00

1 Attachment(s)
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?

YCEE 25-01-11 18:53

Quote:

Originally Posted by ct90buz (Post 4019950)
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?

vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...

CT 38 M R O 25-01-11 20:14

Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc

pigoo 25-01-11 23:32

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4020113)
vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...

te-ai complicat dand explicatii
este langa club New Orleans(Cireasa) ....sau langa CMU AVAMEDICA

maff_77 25-01-11 23:35

Quote:

Originally Posted by CT 38 M R O (Post 4020426)
Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc

stii valorile care tre sa le dai?

quick_5hifter 26-01-11 13:53

Scuze ca nu "stau la coada", dar ma tem ca iar uit sa intreb (de vreo 2-3 saptamani tot aman). Stiti cumva unde pot gasi si eu, in judet sau prin apropiere:

1)Tabla de aluminiu lisa (dreapta, fara striatii sau alte modele) de grosime cel putin 1mm, sa pot cumpara en-detail (adica, de exemplu, o foaie de 2x1m sau 2x2m, nu sa fiu obligat sa cumpar minim 10 foi etc.) :?:

2)Piele naturala pentru tapiterii auto, in diverse culori (probabil e vorba de piele de bovina, care nu se vinde la metru, ci la bucata, unitatea de masura fiind ... vaca :lol: ) :?:

CT 38 M R O 26-01-11 16:53

Quote:

Originally Posted by maff_77 (Post 4021139)
stii valorile care tre sa le dai?

nu..nu stiu nimic:(...am vazut pe alte forumuri ca se pot face chestiile astea cu VAG-com asta si deaia am intrebat...da in rest nu stiu nimic,valori sau alceva:(

para06 27-01-11 18:44

Stiti vreun baiat care se pricepe la casetofoane ? si sa nu imi ceara pe o reparatie simpla jumate din valoare castofonului

x_cess 01-02-11 22:59

Salut,am si eu nevoie sa stiu ce acte am nevoie si pe unde trebuie sa umblu ca sa dau masina veche la rabla sa iau tichet dintr`ala?multesc

TaucheR 04-02-11 09:54

Aveti idee pe unde gasesc baterii de 80-85Ah la preturi mai accesibile?

Multumesc!

Sparkle_81 04-02-11 11:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 4051453)
Aveti idee pe unde gasesc baterii de 80-85Ah la preturi mai accesibile?

Multumesc!

Colt cu Str. Atelierelor , este un magazin mic ce vinde baterii. Raportul pret /calitate mi s-a parut bun !

TaucheR 04-02-11 17:36

Multam!

quick_5hifter 04-02-11 19:21

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 4052833)
Multam!

Poti incerca si la intersectia strazii Nicolae Filimon cu strada Verde (in apropiere de str. Interioara 3 unde se mai intalneau baietii "ziua" sa "discute" in "liniste" :-P )
La etaj e sediul Policolor, iar la parter e reprezentanta acumulatori Caranda.

misublu89 04-02-11 22:28

salut...am un astra h , 1.6aspirat, imi puteti recomanda pe cineva pt un cip tuning?

x_cess 04-02-11 22:29

Salut baieti,am si eu o vectra B motor 2.0 dtl si azi am avut o problema cu ea si nu stiu sigur ce este.dintr`o data in mers a inceput sa nu se mai tureze mai mult de 2500 rpm,in orice treapta eram mai mult de 2500 rpm nu urca si scotea mult fum albastrui asa...mi s-a intamplat de 2 ori iar apoi si-a revenit si mergea normal.Din cate am inteles e pe duca turbina,asa sa fie?:sad:

YCEE 04-02-11 23:52

dap din cate stiu eu...simptomele astea sunt de la turbina...da nu e neaparat sa fie pe duca...poate fi si un senzor ;) solicita un ajutor specializat

Sparkle_81 05-02-11 05:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4053817)
salut...am un astra h , 1.6aspirat, imi puteti recomanda pe cineva pt un cip tuning?

Vezi pe harta ; intrebi de un baiat Marius , la service-ul cu pricina !

Voie buna !

Sparkle_81 05-02-11 23:19

Undeva in Constanta unde pot reconditiona 2 amortizoare , stie cineva ?
:shock:

ct-13-SHP 09-02-11 12:11

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4022559)
Scuze ca nu "stau la coada", dar ma tem ca iar uit sa intreb (de vreo 2-3 saptamani tot aman). Stiti cumva unde pot gasi si eu, in judet sau prin apropiere:

1)Tabla de aluminiu lisa (dreapta, fara striatii sau alte modele) de grosime cel putin 1mm, sa pot cumpara en-detail (adica, de exemplu, o foaie de 2x1m sau 2x2m, nu sa fiu obligat sa cumpar minim 10 foi etc.) :?:

2)Piele naturala pentru tapiterii auto, in diverse culori (probabil e vorba de piele de bovina, care nu se vinde la metru, ci la bucata, unitatea de masura fiind ... vaca :lol: ) :?:

piele naturala si eu caut,si nu prea am gasit prin constanta,in schimb am gasit la un baiat din bucuresti,dar nu prea vinde la bucata.... uite aici un link cu posturile lui https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...o-premium.html

wu_vladutz 09-02-11 23:01

Salutare :) Fac "vamesii" galagie sau garda de pe traseu daca schimb culoarea masinii si vin cu ea in RO ? :lol: O sa am factura de la service-ul unde o vopsesc, etc .

Si inca o chestie ... daca vopsesc capota, plafonul, bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare ... se poate omologa la RAR ?

quick_5hifter 09-02-11 23:27

Salut si multumesc pentru reply!
Eu am gasit piele naturala in Constanta, dar e prea scumpa (o vinde un tapiter, iar eu sper sa gasesc piele ieftina in alta parte si sa o duc la un tapiter mai ieftin).
Stiam de anuntul respectiv, insa am observat ca nu mai aduce piele naturala de ceva timp... in schimb am aflat ca se vinde piele naturala, la metru, prin Europa (Bucuresti), stie cineva ceva?
Macar prin comanda online, chiar si de afara...

YCEE 10-02-11 14:05

bai la cine montez si eu o inchidere centralizata si o alarma ? si un pret...daca stiti

Razvan-CT 10-02-11 15:10

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4071646)
bai la cine montez si eu o inchidere centralizata si o alarma ? si un pret...daca stiti

vezi ca pe bratianu..pe partea dreapta cum vii dinspre icil.. pe langa spalatoriile alea.. e un magazin cu piese audio.. unde monteaza cam orice .. acolo am montat eu alarma si mi-a luat 120 de lei park.. oricum baietii lucreaza bine

ct90buz 10-02-11 16:25

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 4070304)
Salutare :) Fac "vamesii" galagie sau garda de pe traseu daca schimb culoarea masinii si vin cu ea in RO ? :lol: O sa am factura de la service-ul unde o vopsesc, etc .

Si inca o chestie ... daca vopsesc capota, plafonul, bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare ... se poate omologa la RAR ?

Daca vopseti capota,plafonul,bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare, se poate omologa la RAR,se trece in primul rand modificarea in CI,apoi se schimba talonul,te va costa la rar 90 lei si la politie pt schimbarea talonului 35 lei ,plus o zi perduta,eu am facut aceiasi modificare acum 4 luni.

YCEE 10-02-11 16:32

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 4071810)
vezi ca pe bratianu..pe partea dreapta cum vii dinspre icil.. pe langa spalatoriile alea.. e un magazin cu piese audio.. unde monteaza cam orice .. acolo am montat eu alarma si mi-a luat 120 de lei park.. oricum baietii lucreaza bine

ms razvane...mai astept poate vreun user monteaza el in particular

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning