![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
2 Attachment(s)
Neamtu - Berlescu
Rallye Monte-Carlo 1937 Petre Cristea Rallye Monte-Carlo 1937 |
Un material de exceptie.
ORADEA 1985 - Viteza pe Circuit + Eastere <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/q7rOUVWxt-Q?list=PL33D1A86C7BAA153B&hl=en_US" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
Ehehe Road....cati dintre fostii alergatori din vremea aia sau spectatori mai au inca materiale de valoarea asta si mai ales materiale video si le tin ascunse prin pod....cred ca sunt destui...pacat....nu stiu cum trebuie actionat sai convingem sa le mediatizeze aici pt ca aici facem munca patriotica (in vremurile de acum cand nu mai ai timp nici sa te c..i noi ne mai gasim timp sa postam una , alta ) nu urmarim sa castigam vreun ban din ce postam aici ci sa se vada cum se faceau curse pe vremuri...este o mandrie si totodata sunt lipsit de modestie cand spun "ATUNCI SI IN POZELE MAI DE SUS S-AU FACUT CURSE AUTO ADEVARATE CAND BAZA ERA PILOTUL SI PASIUNEA, NICIDECUM PUTEREA MASINII"...excelent video, excelenta postare...multzam fain!!! |
Evident ca ai perfecta dreptate Cornel !!! 8)
|
1 Attachment(s)
inca una de la mine !
|
2 Attachment(s)
Raliul Tulcea `84 iar cealalta cred ca e ceva de la un rallyscross
|
E off topic, dar se accepta ? ca amintire, doar !
Gasim cumva printre forumisti o poza cu masina galatenilor , cu care la proba de frana la revizia tehnica :rolleyes2 a intrat ( spre norocul lui ) intr-o babala de pe chei in Tulcea ! si salvarea masinii pe care ar fi inghitit-o apele ! eu caut prin arhiva, am ceva, dar nu-s sigur ca e masina de care vorbeam ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ia daici un clasament general la B8 Easter dupa cursa de la Schleitz 1986...mam tinut si eu dupa ei cat am putut, dar ma luptam cu balaurii...si exista si videoclipul cu cursa completa...il am downloadat da' nu stiu unde dracu' lam bagat :))...ma lasat capu' :))...din pacate Eugen Peteanu a abandonat ...
Gesamtwertung Formel Easter bis 1300ccm (Clasament Formula Easter 1300 cmc) 1. Vaclaw Lim CSSR 268 2. Bernd Kasper DDR 258 3. Heinz Siegert DDR 231 4. Jiri Micanek CSSR 226 5. Manfred Günther DDR 222 6. Viktor Kozankow UdSSR 219 7. Jiri Moskal CSSR 202 8. Istvan Tarro Ungarn 195 9. Zoltan Stiller Ungarn 154 10. Tomas Napa UdSSR 150 11. Ulli Melkus DDR 147 12. Laszlo Kalmandi-Pap Ungarn 139 13. Jiri Vesely CSSR 127 14. Alexander Ponomarew UdSSR 120 15. Tiberiu Gedeon Rumänien 119 16. Jerzy Mazur Polen 104 17. Laszlo Oroszlan Ungarn 100 Andrzej Wojciechowski Polen 100 19. Toivo Asmer UdSSR 85 20. Jan Vesely CSSR 77 21. Urmas Pold UdSSR 73 22. Matyas Szigetvari Ungarn 59 Tomasz Sikora Polen 59 24. Corneliu Bibiri Rumänien 55 Mircea Ponta Rumänien 55 26. Ondrej Dobrota CSSR 39 27. Alexander Medvetschenko UdSSR 38 Piotr Gorecki Polen 38 Manfred Kuhn DDR 38 30. Hans Dieter Kessler DDR 37 31. Jürgen Meissner DDR 36 32. Lumir Firla CSSR 35 Peter Schwalbe DDR 35 34. Artur Skwarzynski Polen 34 35. Adolf Fesarek CSSR 33 Zbigniew Salwinski Polen 33 Mart Kongo UdSSR 33 38. Arpad Kurcz Ungarn 32 39. Tomasz Szecsensky Polen 30 40. Frygies Turan Ungarn 28 Jindrik Safranek CSSR 28 Mannschaftswertung (Clasament general pe echipe) 1. DDR 826 2. CSSR 785 3. Ungarn 499 4. UdSSR 403 5. Rumänien 255 6. Polen 248 |
Usor...usor vad ca ne indreptam spre 200.000 de vizualizari al acestui topic. 8)
|
1 Attachment(s)
Six Days 1959 , Stefan Iancovici, medalia de aur
|
1 Attachment(s)
Masina de competitie a celor de la echipa Electromures Tg Mures
|
:?:Va rog, cine particpa pe aceata masina ????:?::?:
cred ca tb amintiti ! ms frumos. |
Quote:
|
Quote:
|
Heheheheee ! Nea Mitica ne vede si intervine la FIX ! Cred ca despre Ionel Banc este vorba daca memoria nu imi joaca feste !
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar fratii Mojilian au mers pe un Mercedes SLX mic, pe care l-au scapat " in decor " pe Babarunca - Raliul Brasovului, ( acolo eu am facut inchidere de traseu ....) si a fost si o Dacia in dotare ??? Scuze, poate mai incurc amintirile dupa cca 20 de ani ! Nu contrazic, dar parca.......nu au mers si cu o Dacia...dar poate eu incurs.....cate ceva..:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va salut pe toti cu respect, pun o poza aici cu Nea Fane, nevasta si fiul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si-n 2012 voi fi un laureat al Galei campionilor de la Sinaia ! Nu e lauda, e constatarea ca nu am depus armele !! |
NU sunt stresat ! Dimpotriva :-)
E o constatare ca efortul,pasiunea noastra nu e in zadar. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca una in seara asta....Titi Aur
|
Quote:
- participant CN VTM/circuit pilot Auto Rom Rally Team Auto : Mercedes-Benz SLK gr. H 1999 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Auto Rom Rally Team Auto : Mercedes-Benz SLK gr. H 1991 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Service Pitesti Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1990 - participant CN Raliuri copilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Service Pitesti Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1989 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1988 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport 4x4 gr. C 1987 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1986 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1985 - participant CN Raliuri copilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1984 - participant CN Raliuri copilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia 1310 gr. N 1983 - participant CN Raliuri copilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C In plus de asta sa nu uitam ca Mojilian a condus ci celebrul prototip Dacia MD 87 |
Vezi ( Cornele ) cum e pe aici ?
Noi vorbim, mai comentam, mai postam cate o amintire...si....si... iese din ' boxa " road cu cate o '" piesa '" de ne " taie gazul " !! de unde le scoate ? ca ma enerveaza de numa- numa !!!:D:D:D si iar ia 2-3 ture avans !!:D:D:D |
da, Road......
am tacut !!:???: |
1 Attachment(s)
echipaj IPA SIbiu....cu Mihai Costinean si Rosca Eugen - Raliul Brasovului 1987
|
2 Attachment(s)
Grecia 1988 ! — Costel Cotovanu si Lucian Filip
1988 ! revizia tehnica la Raliul Halkidikis - Grecia ! — Lucian Filip si Ionel Bara |
8 Attachment(s)
Sa ne amintim putin si de nea Nicu Zaberca.
|
Buna postarea, mai ales ca numele Zaberca este iar in fruntea automobilismului actual prin Ovidiu !
|
Va salut Domnul Valentin. Chiar astazi am vorbit cu Ovidiu la circuit si sper cat mai curand Nea Nicu, sa ne onoreze cu prezenta pe aici.
|
Re: Când au început circuitele în România?
Quote:
Are cineva date referitoare si la activitatea sportiva moto, a domnului Vasile Szabo? Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning