![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
a trecut si seara si muscle car-ul n-a venit :), haide s-o vedem..
|
14 Attachment(s)
hop si muscle car-ul :lol: . pentru mine cel putin, designul este unul de exceptie.
Pontiac Firebird 400 (1968) - Exact Details 1:18 |
Exceptionala macheta, bravo!
|
motorul si culoarea...fara cuvinte..
|
Deosebit model !
Toata macheta e grozava.Nu as putea spune ca s-a lucrat mai bine la motor decat la interior sau altundeva... Frumos...pacat ca nu-mi prea place pe bej.Mergea un rosu aprins :evil: |
Realizarea, culoarea, detaliul rosu de pe exteriorul cauciucurilor si celalalte detalii uimitoare fac ca aceasta bijuterie sa se numeasca macheta statica.
Bravo nepoate: Still number 1 |
17 Attachment(s)
Ford Fairlane (streetfighter 347SC) - GMP 1:18
|
:shock::shock: asta e din alt film...extraordinar de bine arata
|
cum se spune...superba....o astept de la neo sau spark ceva ca sigur cand o vad la 143 o arestez. numai piese de invidiat la tine....nu mai pomenesc de pontiacul de dinainte...ca ma ia durerea de cap....
|
gata.acum vin "fara numar" :lol:
|
super tare, se pare ca mi-ai luat-o inainte cu pozele la modelul acesta :D. de cand o am si eu si nu am reusit sa fac pozele, oricum model misto rau de tot si reusit zic eu.
|
superb Fairlane-ul !
|
Ma ucizi, superbe piese, sa te bucuri de ele si noi pe langa tine.
|
Quote:
PS : faine muscle caruri domnu Andrei. Pontiacul arata foarte bine. |
Quote:
|
nush da fac astia niste motoare de ramai masca...impecabila macheta!!!
|
Quote:
Macheta asta imi place cel mai mult din tot ce ai, e superba, a prins absolut tot de la modelul real.So, still number 1! |
Frumoasa macheta intr-adevar ,bine ca nu imi plac americanele ca m-as fi apucat si eu sa caut.In fine ,Model collector are dreptate, nu cred ca cineva de pe forum este idol pentru ceilalti.Cel putin eu doar admir, si cu ocazia forumului am descoperit alte machete decat BBurago sau Maisto, ce le cumparam.Sunt de parerea ca ar trebui sa se pretuiasca o persoana pentru ce este nu pentru ce are,exemplu doctorul Pesamosca, un mare chirurg pediatru ce a realizat zeci de mii de operatii dar fara avere ce eu il pretuiesc enorm ca om,l-am avut si profesor la facultate,in contrast cu Adi Minune ce are sute de mii de euro,dar pe care nu dau nici 2 cepe degerate.Asta lasam femeile sa faca:D.
|
Quote:
atunci imi pare rau sa te anunt ca nu citesti ce se scrie( pe o parte e bine ) , dar radu ii zice nepoate la fiecare postare a lui... nu inteleg care e treaba cu durutul ? nu m-am luat de nimeni cu ce poate sau nu.... poti sa colectionezi de la bburago la CMC , atata timp cat esti civilizat . in fine nu vreau sa poluam topicul lui Andrei , care are toate respectele mele !! |
Scuze, ce nu este civilizat in faptul ca il numeste "nepoate" in fiecare post? :???:
|
Foarte frumos Fairlane ! D'asta o sa ne lipseasca GMP. :cry:
|
Quote:
ON: damn hot muscle monster...imi place imbinarea asta de interior clasic, volan, bord, si sport, rollcage, scaune sport...spoilerul frontal e de mare efect, tipic american, facut din ciocan parca, intr un garaj obosit...nice nice! |
Quote:
Tu vezi cat de penibil poti sa fi? Ii zic nepot de cate ori doresc pentru ca-mi permit. Am incercat sa fiu diplomat cu tine dar nu meriti, tu crezi ca stai cu un copil de vorba? Da-mi un p.m si zi-mi ce sa-i spun, cum sa-i spun si mai ales cand. ON: Scuze nepoate ... insa daca promo se gandea de doua ori inainte sa posteze, nu deviam de la subiectul principal: machetele. |
14 Attachment(s)
sa trecem la lucruri mai serioase ...
Pontiac GTO - GMP 1:18 |
7 Attachment(s)
si cateva poze suplimentare ...
|
ai MACHETE man, nu te joci cu orisice. bravo si la cat mai multe
|
Nu mai faci fata cu prezentarile :D, una dimineata alta seara asa te vreau. Tot Fairline ramane in preferintele mele!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Imi plac mult de tot prezentarile tale cu figurine... |
Vai serif' ce-ai prezentat tu aici...:drunk:
Exact detail ala mi se pare cam de genul HW61, doar ca are cromul mai bun aplicat. Prima super piesa:!: Fairlane-ul...sincer versiunea street nu ma da pe spate, dar asta arata bestial...superb:yes: A doua super piesa:!: GTO asta cabrio...interesant...frumos totodata, dar parca eu prefer versiunea din anul 1966. A treia super piesa:!: Realizarile la toate 3 sunt de cea mai buna calitate:yes: Felicitarile mele:!::!::!: |
o masina pe placul meu :D doamne sa am un pontiac in curte ar fi ..8)
P.S visez si eu :lol::lol: |
9 Attachment(s)
hmh ... ciudat. am postat macheta asta acum 5 minute si mi-a fost sters postul. Poate nu se incadreaza la sectiunea machete ... :???:. Daca e, incerc cu ceva 1:235, eventual cu julituri si piese lipsa ...
Audi RS4 (b5) - OTTO 1:18 |
frumos,pacat ca nu deschide nimic..dar bine ca este:lol:
|
Frumos...n-am ce zice.Felicitari pentru achizitie.Ii sta bine langa restul de "inele".:grin:
|
deci e bestial pe culoarea asta!!!
nu imi imaginam acest Audi pe galben...frumoasa foc!!! lledo nu ai, intreaba sotia... |
O prinde foarte bine culoarea asta. Cu toate că nu deschide nimic este realizată ireproșabil.
|
Quote:
|
Ceva cu revista nu?
|
Quote:
|
Quote: