![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Quote:
Sper sa se voteze parasolaru. in buc ma costa 30 de lei bucata am vorbit pentru el acum sa vedem daca asta va fii produsul final , din ce am vorbit cu mai multe persoane din club le place mult. sa vedem acum :roll: |
3 Attachment(s)
@ Stiker , Parasolar si tricou Crazy Drivers 2007 !!!
pentru bucuresti stiker 6 lei/Bucata parasolar 30 lei/bucata tricou 30 lei/bucata Daca toata lumea va fi deacord cu aceste modele in Bucuresti vom da comanda!!1 Asteptam parerile voastra in lgetura cu parasolaru si tricoul. Multumesc Anticipat |
e dragut modelul d tricou ;),t pricepi piticule :P
|
1. parasolaru arata bine
2. tricou si ala arata bine 3. stickeru se poate face in fiecare oras in parte ;)) :P BV ADYTZA... si app adytza si bexx trebuie felicitati pt siteu clubului si forumu... www.crazydrivers.org |
Quote:
Ubh te astept inapoi sa iei un tricou :wink: |
eu unu am sa vrea un tricou d'ala :P
salut preteni....scuze ca nu am mai zis nmk....am fost cu ochii p voi.....cat despre mn muncesc 12 h p zi.....noaptea ori dorm ori tuf.....pt ca nu am permis si nu imi permit sa ies afara cu masina...... |
Adytza ia pune si modelul de legitimatie kre l-am facut. :D Sau o pun eu?
|
Nush de ce am eu impresia k cand imi bag eu botu stric lucrurile ...uite ...cat am lipsit eu de pe forum ..si ma scuz in fatza multor oameni ...am lipsit din niste motive , mai personale ...prietenii stiu de ce :P...dar uite ...cat lipsesc eu lumea se misca ...se aduna si face :P....
Oricum ..Stikerul arata bine pe masini ..e deslusibil si il sesizezi de la o Posta :)...chiar dak seamana ...asta nu inseamna k e copiat :)...oricum ..nici pe departe nu e cel de la Nextel ..pt k jtiu ce am facut :)...oricum ..doar nu o sa ne dea Nextel in judecata ;))... Parasolarul arata bine ...dar nush cat de bine ar arata pe unele masini de culori mai sprintene ..pe negru ...rosu ...arata bine ..dar ...nush pe altele :)..oricum ..GOOD JOB F Frumos tin sa zic ink odata :)...eu unu vreau tricou :D |
felicitari si din partea mea.. nu am cuvinte . eu nu prea am timp acum de nimic si regret ca nu pot sa intru mai des poate in cateva luni o sa ma asez si eu mai bine si o sa revin in forta cu ceva noutati...
|
Spor la treburi , oameni nebuni :!: Tot inainte Adytza ;)
|
https://youtube.com/watch?v=dK87lsE2KQI
Tuning show , liniutze , indemanare , aeroport Baia Mare , 26.08.2007 Be there ! |
|
2 Attachment(s)
under construction...
|
superrr !!! sa o stapanesti sanatoss e superr frumoasa! :wink:
|
Spor la finisaje ! :)
Pana una ,alta , haideti la SM dak se poate ! AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe : 1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori. 2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină. 3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496. |
nu prea cred k reusesc sa ajung la ala dar acuma pe 15 merg la old school la iasi.. voi nu veniti ?:(
|
Merem la OSMS ...k e mai aproape ..era frumos la SM ...dak se facea db Drag ...cred k veneam....
|
Hei , s-a lasat lumea de cafea ? Nu mai vine nimeni la cafenea ?
Ia spuneti si voi , sefilor de trib , care-i treaba ? Ce se implanta cu Crazy Drivers Romania ? Suceava , cetatea de scaun a Moldovei , mai traieste ? |
mai traieste mai traieste... dar cam greu ca unii membrii au plecat in tara la faculta ;))
|
pai si unde sunt cei care au plecat prin tara, ca nici acolo nu apar....
|
Doar nu au plecat toti , nu ?
Stefan ? e ocupat cu firma de tuning ? Macar un post pe saptamana eu zic ca nu ar fi mult din partea lui . |
crede-ma ca e fff ocupat ;) mai ales ca acuma a cumparat si un service si vrea sa fca si un stand tuning acolo... si chiar nu prea are timp ;)
|
stefan e iertat din principiu :)
|
k , nu-i stress ! Credeam ca s-a cam stins flacara . E bine ca m-am inselat , asa-i ?
|
pai noi, cei de prin iasi incercam sa mai facem cate ceva, sa mai adunam ceva membri.... acuma.... sa vedem
|
Potos trece prin Fundatie zi de zi..se uita la fundul Astrei mele...Vede stickeru..ma uit la el....si trece mai departe! Salut Potos! Ce mai faci?Vezi ca iti cade toba!
Tu Razvan ce mai faci? Caut 2-3 masini TUNATE pentru aparitia lor intr-o revista....se stie care! |
Pai Treci Si Tu Prin Sv Sa Faci Sesiunea Aia Pe Care Ai Promis-o Si Pe Care Baietii O Asteapta :) :p
============================ te rog sa scrii cu litere mici tot cuvantul-aleks |
E bun , oameni buni . Ce bine ca va intelegeti !
Clujul a tras o duminica de pomina cu un trabant de rupt in gura . L-au rasturnat baietii , dar nu au reusit sa-l termine , cum si-au propus ! Trabi traieste in continuare ! |
am impresia ca masinile astea nu pot fi eliminate :D
sunt prea simple pentru a putea fi distruse :):) |
https://forum.4tuning.ro/37-cluj/57117-trabi-race-karting-and-tuning-show-cartodrom-editia-1-and-2-a.html Mai multe poze de la cursa , in curand , numai sa pun si eu mana pe ele :)) !
|
bai g-man... super tare ideea voastra cu trabile si cursa de karturi... si e bine ca acolo la voi este loc pt aja cva... la noi in sv.. cartodromu e varzau.. si mai nou se construiesc blocuri... si o sa fie tot distrus :(( aja.. ca ... la anu... la editia a2a.. o sa incercam sa venim la voi acolo ;))
|
salutare, vad ca toata lumea este ocupata.. si eu sunt ocupat de cand am terminat facultatea ... o sa intru si eu sa tinem legatura.., pe 20 ian o sa vin in iasi poate ne intalnim si noi ca pe vremurile bune!
|
Ne-am propus si noi clujenii sa venim la SV , dar ne-au impiedicat factorii externi (munca , timpul ) , dar sper sa rezolvam anul ce vine la liniutzele de la voi . Pana una , alta , "La multi ani ! " celor cu numele de Andrei sau Andreea pentru ieri :) , cu o mica intarziere :P .
|
alex te asteptam,... noi cei de prin iasi....
|
sal e cineva pe aici???????
|
dap.. mai ejte cineva
|
acum chiar nu mai e nimeni nu?
|
ba da ma omule... zii cu c te putem ajuta ;)
|
fi amabil chat aveti???eu sunt nou si imi cer scuze dar nu prea le am cu netu.cu respect ion
|
Aici e chatul : o discutie la cafeneaua cRazy :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning