![]() |
Re: discutii Satu Mare
si totusi unde-s evenimentele de genul...pt pasionati?de scris nu se scrie ca se scrie degeaba,ca sa organizezi ceva trebe bani...vai s-amar!n-ai masina sport,nu esti pasionat sau chiar daca ai si e automata nu prezinta interes :lol:...dar,daca faci ceva ilegal,vs contra vs si asta cu mult fum de cauciucuri..,gata,esti cunoscut,esti un adevarat pasionat!si cel mai important lucru,trebuie sa scrii pe masina din ce club faci parte ca altfel esti zero.
ce am scris mai sus e un pamflet si trebuie tratat ca atare! no name, |
Quote:
Intrebi unde-s evenimentele de genul ... ? Poate nici nu sunt dar poate sunt zeci de evenimente intr-un an. Intreaba-l pe franz34sm ca poate stie mai bine si oricum sunteti pe aceeasi lungime de unda... Ideea era ca intri pe site cu profil tuning auto si convoci intalniri si discutii dar fara sa ai prea mare legatura cu asta. Se poate data viitoare incerca si pe site-uri ale pasionatilor de pescuit si vanatoare sau pictura sau orice altceva ca posturile voastre se incadreaza oriunde. Cu asta am incheiat ! |
ai dreptate dar aici e un thread pentru discutii de orice gen,sau am inteles eu gresit?:???:
|
Quote:
|
eu ma ocup de fiare de mic copil ca urmare a cresterii mele la oras:oops:...sincer ii invidiez pe cei din mediu rural care au timp de vanat,pescuit si tot ceea ce inseamne relax :D.dar daca ma gandesc bine si acolo incep sa apara pasionati de fiare...cum spunea cineva mai sus,cu 1000/doua de ron iei o masina chiar daca n-ai bani de mancare :lol:.
|
cu 1000 sau doua iei o masina chiar daca n-ai ce minca. nici nu suna rau. :))
|
Cand ma gandesc ca aveti si drept de vot imi vine sa ma mut in alta tara ...
|
am iesit ca ridic polemici de genu,ce ma tu...alea,alea?
|
Quote:
|
gata ne-am impacat. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ieşi MĂH ... la o bere :lol: :lol: :lol:
|
am o intrebare pt toti. nu era mai bine daca n-e luam dizelar decit benzinar ? consum mic, forta la motor, cuplu mai lung. am auzit ca dizelurile dupa 2000 is mult mai bune si n-au probleme.
|
Quote:
|
|
|
fratilor stiti cumva,daca invart cu mana de la volanta trebuie sa se invarta greu sau usor la un motor benzinar dat jos de pe masina?
|
Quote:
|
categoric nu va fi usor,ideea e sa poti invarti cu mana,daca nu poti e belea,inseamna ca strang cuzinetii ca urmare a ovalizarii lagarelor.dupa rectificare arbore si schimbarea cuzinetilor ar trebui sa invarti destul de usor de volanta cu mana.
|
sunt de acord ca dieselu in ultima vreme obtine performante din ce in ce mai bune dar un diesel fara supraalimentare (turbina,compresor,...) va fi zero pe langa benzinar,ca sa nu mai zic ce se poate obtine dintrun benzinar supraalimentat.szambi stie mai bine :D.cand va intra dieselu in formula 1 atunci se poate vorbi de performante.
app de bere,saptamana asta iau antibiotice..:oops: |
Dupa discutiile astea mai aprinse ar merge o tarie:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
am o intrebare pt toti. care stie sa scoata de pe net filme noi cu subtitrare in limba romana ? 5 max 6 filme pe un dvd sau cd. m-ar interesa pretu unui cd sau dvd cu cel putin 5 filme pe el. bineinteles cu subtitrare in limba romana.
|
Quote:
|
Quote:
app; ce masina ai,motorizare..?(ma gandesc ca ai scos bujiile de se invarte asa bine la mana,nu?) |
Quote:
|
Se da careva cu placa sau schiuri?nu organizam o iesire la cavnic?
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am nevoie de cesuri de bord pt un Audi A4 din 2000,nu stie nimeni unde pot gasi?Mersi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ti- o repar eu raul ku flexu` cand o aduci?:))))
|
florin. o intrebare. tu ce masina ai ?
|
pana una alta un craciun frumos si imbelsugat va doresc la toti,sarbatori fericite!!!
|
Quote:
|
franz34 sm...hai si tu cu poze,esti satmarean,nu?hai sus cu topicu!!!:joy::joy:
https://forum.4tuning.ro/195-satu/418...ea/page-8.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning