Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dexter_20 10-11-09 21:48

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Daca nu se combina cu altul la bal...mai ai sanse. Tu incearca sa iesi cu cineva de sex feminin, sa te afisezi cu alta...

SMocKey21 10-11-09 21:55

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2796036)

Ea are balul joi , initial mam gandit ca poate e stresata cu astea , dar cred ca ar dura mai mutl aceasta pauza .

Parerea mea este ca joi seara sa te comporti cat se poate de normal cu ea,fara sa-i arati ca suferi mult cu faze gen "imi este greu" etc las-o sa se duca si pe la vreo 1-2 dimineata treci printr-o vizita neanuntata si doar te uiti ce face :D.D-aici exista 2 variante:
A)Simte nevoia sa se distreze si sa fie libera fara a fii nevoie de explicatii ca de ce pleaca in club si ce face
B)Si-a gasit un gagiu si vrea sa experimenteze si alta marfa.

Salut !

vacaroz 11-11-09 00:40

daca se duca la bal fara u.... cred ca stii raspunsul

unu rau 11-11-09 08:11

la bal se duce singura :
->ca eu "nu merit sa vin cu ea " ca am suparat-o
->ca iam zis odata in idiotenia mea ca fostii mei colegi de liceu nu o placeau si ca de asta nu ies si cu ea si cu ei si acuma ma tine departe de colegii ei .
->rebeliune , vrea sa se simta libera dar in acelasi timp nici nu imi da drumu .. ( A ) de mai sus :)

. Nu pot sa ma duc dupa ea la bal ca e mic clubul unde fac si sunt sanse sa ma vada si nu ar fi bine .
NU stiu , daca tot sa anuntat ea ca suna , nu stiu ce sa fac sa o las pe ea sau sa mai sun si eu . Evident ca maine nu ma va baga in seama , ptr ca eu ( teoretic ) nu stiu cand are ea balu .

Eugen_TL 11-11-09 08:55

Incearca si tu 3-4 zile , 1 sapt sa fi BARBAT si sa ti se rupa, n-o mai baga in seama, n-o mai cauta. Vezi cum reactioneaza.
--- nu-i neaparat ca si-a gasit pe altul, face figuri ca stie ca detine controlul, asa ca pune piciorul in prag ca e nasol femeia sa fie sefa in relatie; vei inebuni.

ps: TOTI am avut FOSTE si uite-ne in viata :D

SMocKey21 11-11-09 09:16

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2797848)
la bal se duce singura :
->ca eu "nu merit sa vin cu ea " ca am suparat-o
->ca iam zis odata in idiotenia mea ca fostii mei colegi de liceu nu o placeau si ca de asta nu ies si cu ea si cu ei si acuma ma tine departe de colegii ei .
->rebeliune , vrea sa se simta libera dar in acelasi timp nici nu imi da drumu .. ( A ) de mai sus :)

. Nu pot sa ma duc dupa ea la bal ca e mic clubul unde fac si sunt sanse sa ma vada si nu ar fi bine .
NU stiu , daca tot sa anuntat ea ca suna , nu stiu ce sa fac sa o las pe ea sau sa mai sun si eu . Evident ca maine nu ma va baga in seama , ptr ca eu ( teoretic ) nu stiu cand are ea balu .

Sa nu te superi pe mine acum,dar faptul ca tu astepti sa fii sunat de ea denota faptul ca gagica ti-a pus capac rau de tot si crezi ca daca s-ar intampla ceva alta ca ea nu ai mai gasii.Vad ca si iti vorbeste in stil de mare dnisoara independenta care stie ce vrea de la viata,incearca sa nu-i mai da nas si arata-i ca nu iti pasa ;).Iesi cu baietii,organizati o bauta ceva,daca mai vin si alte gagici mai bine :D ai 20 de ani :D O tinerete ai si p-aia vrei s-o suferi? :)))

cRbL 11-11-09 09:40

cum s-a zis si mai sus...
nu o baga in seama cel putin o saptamana. ai sa vezi cum singura vine si se baga in seama.

stefan_88 11-11-09 13:25

Am si eu o saptamana de cand m-am despartit de prietena ...dupa aproape 4 ani . E o perioada foarte nasoala ... nu prea mai am chef de nimic . Cu o saptamana inainte de despartire ... mi-a zis ca ar vrea o " pauza " ...ca nu stie ce are ...ca e confuza . Iar acu o saptamana mi-a zis ca nu mai poate continua relatia ... ca nu stie daca mai e ceva intre noi . Zilele trecute am aflat ce a insemnat acea pauza ... ea gasise pe altul . Imi este foarte greu mai ales ca am aflat aceasta chestie ...si ca acuma realizez de ce era mai distanta in ultimul timp.
M-am intalnit cu ea zilele trecute ...si am intrebat-o de ce nu a putut sa-mi spuna exact motivul despartii , dar ea a inceput sa-mi reproseze ca nu mai sunt ca la inceputul relatiei ...ca am pus si cateva kilograme in plus si nu vreau sa ma duc la sala sa mai dau jos ..( am avut un accident de motor acu 2 ani si am niste probleme la coloana vertebrala ... si nu prea pot sa fortez spatele ) ... si multe alte chestii ....
Cel mai bine zic eu ca ar fi ...sa rup legatura cu ea o perioada ...si sa o las sa ma caute ... desi e foarte greu ... ca stam in aceeasi zona :(. Tot timpul sunt tentat sa o sun ...sau sa ma duc sa ma intalnesc cu ea... :(

DTH 11-11-09 13:31

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2798531)
Am si eu o saptamana de cand m-am despartit de prietena ...dupa aproape 4 ani . E o perioada foarte nasoala ... nu prea mai am chef de nimic . Cu o saptamana inainte de despartire ... mi-a zis ca ar vrea o " pauza " ...ca nu stie ce are ...ca e confuza . Iar acu o saptamana mi-a zis ca nu mai poate continua relatia ... ca nu stie daca mai e ceva intre noi . Zilele trecute am aflat ce a insemnat acea pauza ... ea gasise pe altul . Imi este foarte greu mai ales ca am aflat aceasta chestie ...si ca acuma realizez de ce era mai distanta in ultimul timp.
M-am intalnit cu ea zilele trecute ...si am intrebat-o de ce nu a putut sa-mi spuna exact motivul despartii , dar ea a inceput sa-mi reproseze ca nu mai sunt ca la inceputul relatiei ...ca am pus si cateva kilograme in plus si nu vreau sa ma duc la sala sa mai dau jos ..( am avut un accident de motor acu 2 ani si am niste probleme la coloana vertebrala ... si nu prea pot sa fortez spatele ) ... si multe alte chestii ....
Cel mai bine zic eu ca ar fi ...sa rup legatura cu ea o perioada ...si sa o las sa ma caute ... desi e foarte greu ... ca stam in aceeasi zona :(. Tot timpul sunt tentat sa o sun ...sau sa ma duc sa ma intalnesc cu ea... :(

Foarte urat ce pot sa zic , nu am fost in situatia asta nicciodata si nici nu imi doresc , dar singurul lucru pe care ti-l pot spune este...sa o lasi in pace acuma daca a gasit pe altul ( o relatie care se destrama si se lasa cu "altu/alta" nu va mai fii nicciodata la fel ) . Poate si tu ai gresit ( ca nu cunosc situatia ) dar la faza ca : ai pus kg si nu te mai duci la sala ...greseste mult daca se uita dupa fizic ;) . 80% nu conteaza cum arata persoana iubita ( conteaza sa fie intreg/a , sa gandeasca sa fie destept/a si sa stie sa se comporte intr-o relatie ) fizicul conteaza mai putin ( zic eu ) .

Asa ca ...mai bine stai o perioada , te relaxezi cu prietenii sau cum stii tu mai bine , suferinta poate e mare dar o sa treaca ! In cazuriile astea nimic nu este vesnic ! Succes pe viitor ;)

Eugen_TL 11-11-09 13:40

Mare atentie ce scrieti pe aici... SE pot uita mandrele :)) si daca vad ca vreti sa faceti pe dracul in 4, sa nu faca ele mai rau :))

ps: vorbesc ca om patit

stefan_88 11-11-09 13:42

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2798545)
Foarte urat ce pot sa zic , nu am fost in situatia asta nicciodata si nici nu imi doresc , dar singurul lucru pe care ti-l pot spune este...sa o lasi in pace acuma daca a gasit pe altul ( o relatie care se destrama si se lasa cu "altu/alta" nu va mai fii nicciodata la fel ) . Poate si tu ai gresit ( ca nu cunosc situatia ) dar la faza ca : ai pus kg si nu te mai duci la sala ...greseste mult daca se uita dupa fizic ;) . 80% nu conteaza cum arata persoana iubita ( conteaza sa fie intreg/a , sa gandeasca sa fie destept/a si sa stie sa se comporte intr-o relatie ) fizicul conteaza mai putin ( zic eu ) .

Asa ca ...mai bine stai o perioada , te relaxezi cu prietenii sau cum stii tu mai bine , suferinta poate e mare dar o sa treaca ! In cazuriile astea nimic nu este vesnic ! Succes pe viitor ;)

De gresit am mai gresit si eu ca na ...fiecare mai greseste , in relatie ...au mai fost certuri minore ( cum se intampla in fiecare relatie )... dar tot timpul am fost sincer cu ea ...nu am avut nimic sa-i ascund ... plus ca in 4 ani ...nu am inselat-o niciodata ...
De schimbat m-am mai schimbat fata de acu 4 ani , m-am maturizat si eu putin , plus ca au intervenit si alte probleme ...facultate ( anul acesta am licenta ) , caut un loc de munca acceptabil... si multe altele . Oricum o mica schimbare dupa acel accident ..toti au observat-o .
Suferinta e foarte mare ... e foarte greu de explicat . Am pus foarte mult suflet in acesta relatie ...si chiar dupa ce am aflat de ea si respectivul tip ... tot mai tin la ea :(.

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2798566)
Mare atentie ce scrieti pe aici... SE pot uita mandrele :)) si daca vad ca vreti sa faceti pe dracul in 4, sa nu faca ele mai rau :))

ps: vorbesc ca om patit

Sunt 100% sigur ca nu intra ea pe 4tuning ...

DTH 11-11-09 13:54

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2798574)
De gresit am mai gresit si eu ca na ...fiecare mai greseste , in relatie ...au mai fost certuri minore ( cum se intampla in fiecare relatie )... dar tot timpul am fost sincer cu ea ...nu am avut nimic sa-i ascund ... plus ca in 4 ani ...nu am inselat-o niciodata ...
De schimbat m-am mai schimbat fata de acu 4 ani , m-am maturizat si eu putin , plus ca au intervenit si alte probleme ...facultate ( anul acesta am licenta ) , caut un loc de munca acceptabil... si multe altele . Oricum o mica schimbare dupa acel accident ..toti au observat-o .
Suferinta e foarte mare ... e foarte greu de explicat . Am pus foarte mult suflet in acesta relatie ...si chiar dupa ce am aflat de ea si respectivul tip ... tot mai tin la ea :(.

Logic ca mai exista niste scantei intr-o relatie , mai bine cateva minore decat una mare si definitiva .
Din ce mi-ai spus tu pana acum esti un baiat care merita mult mai mult decat ce ai avut , sincera sa fiu nu te merita deloc ea. Eu ti-am zis , cel mai bine e sa-ti vezi acuma de viata sa lasi suparariile astea ( oricum vor trece ) daca ai trecut prin accident care este GRAV poti trece si printr-o relatie care nu este asa grava ;) esti puternic ...altii nu au cunoscut ce inseamna iubirea sau o imbatisare sau ceva de genu , tu ai cunoscut dar s-a sfarsit prost ...macar stii ca nu ai nicio vina ...o sa vina iar soarele pe strada ta , tot ce trebuie sa faci acuma este sa lasi chestia asta sa nu te mai gandesti atat de adanc ca nu se merita ! Have fun !

morpheusmaster 11-11-09 14:25

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2798531)

Welcome to the club bro'...sincer imi pare rau sa citesc cele scrise mai sus de tine...dar na...asa se intampla, asa am patito si eu...si in ultimul timp nu trece 1 sapt sa nu aud de vreun prieten inselat de nevasta (sub forma "vreau o pauza"...cand defapt ea vrea cu altu')...na...in fine...tu stai flex si veza'ti de viata ta...;) ai sa redescoperi vechi placeri :) iti spun din proprie experienta...o sa fie bine, stai flex! Asta e cel mai imp...

cRbL 11-11-09 15:39

facem o sedinta de terapie in grup ?
inca putin si sunt licentiat in psihologie:))
sunt bun la dat sfaturi, evident, numai pe problemele altora, ale mele ma lasa rece :))
in fine, morala, indiferent de situatie ramane la fel...nu merge, treci mai departe, daca o lalai si atarni dupa ceva care stii si tu ca nu iese...mai mult rau (iti) faci.

p3rv3r5ul 11-11-09 17:20

acum ceva timp am trecut si eu printr-o despartire mai mult decat dureroasa. am tot incercat sa ma impac cu ea dar subtil. mereu o ajut daca are nevoie de ceva dar niciodata nu o sun.mai nou a inceput ea sa umble dupa mine.tind sa cred ca am fost barbatul perfect pentru ea. drept dovada...prietena mea actuala nu este romanca, traieste in ESTONIA, am petrecut vara impreuna si acum am ramas tot impreuna. fac naveta in estonia lunar si stau cate o saptamana acolo... fata vede ca sunt un baiat nemaipomenit din toate pctele de vedere si se tine scai de mine.
am invatat un lucru pe care trebuie sa il stiti si voi...femeile nu vor un copilas care are nevoie de afectiune...femeile vor un barbat adevarat care sa le protejeze si din cand in cand sa le dea dovada de afectiune. sper ca nu am batut campii, am baut putina bere :D

vacaroz 11-11-09 17:45

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2798690)
Welcome to the club bro'...sincer imi pare rau sa citesc cele scrise mai sus de tine...dar na...asa se intampla, asa am patito si eu...si in ultimul timp nu trece 1 sapt sa nu aud de vreun prieten inselat de nevasta (sub forma "vreau o pauza"...cand defapt ea vrea cu altu')...na...in fine...tu stai flex si veza'ti de viata ta...;) ai sa redescoperi vechi placeri :) iti spun din proprie experienta...o sa fie bine, stai flex! Asta e cel mai imp...

stii u vb aia.... cui pe cui se scoate. si dc sa stai singur pana vine altul la rand?
cam asa facem toti
de ex eu duminica am cun pe o fata si ieri i`am dat vira ex`ei...

morpheusmaster 11-11-09 19:50

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2799199)
stii u vb aia.... cui pe cui se scoate. si dc sa stai singur pana vine altul la rand?
cam asa facem toti
de ex eu duminica am cun pe o fata si ieri i`am dat vira ex`ei...

Esti un exemplu de urmat, nu?

vacaroz 11-11-09 20:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2799613)
Esti un exemplu de urmat, nu?

nici decum
am fost in moldova cu munca si acolo am cun pe cineva.... si acum nu avea rost sa ne chinuim amandoi, am plecat de acolo cu gandul asta.
dar daca sa intamplat sa apara altcineva foarte repede asta e.
si nu sunt exemplu dar toti facem asa

VaLeX 11-11-09 23:16

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2798616)
Din ce mi-ai spus tu pana acum esti un baiat care merita mult mai mult decat ce ai avut , sincera sa fiu nu te merita deloc ea. Eu ti-am zis , cel mai bine e sa-ti vezi acuma de viata sa lasi suparariile astea ( oricum vor trece ) o sa vina iar soarele pe strada ta , tot ce trebuie sa faci acuma este sa lasi chestia asta sa nu te mai gandesti atat de adanc ca nu se merita ! Have fun !

Chiar merita ceva mai bun, pentru ca e un baiat care pune suflet in orice, il vad aproape in fiecare zi cum se zbate , cum se implica in activitatile lui , si sunt sigur ca a pus dublu in fosta relatie. Nu l-a meritat si asta a fost. I-am spus si noi , sa-si vada in continuare de viata , ca e tanar si e la "fav" in lista mea de prieteni, deci are toate sansele sa-si revina. Am trecut si eu printr-o despartire, si nu degeaba am deschis thread'ul "Relatii la distanta" , insa spre norocul meu, fetita de care sunt indragostit a revenit la mine , sau eu la ea , sau reciproc.

Stefane, capu' sus ca toate o sa se aseze in viata ta, pentru ca toti avem pe cineva acolo , numai ca tu inca n-ai gasit-o sau nu te-a gasit ea pe tine. Stii tu , orice pas in fata e un sut'n fund , sau cum era? :lol:

vlad_Mafiotu 12-11-09 02:01

stefan si eu am trecut prin chestia asta acum 1 luna . si inca ma mai gandesc la fosta . azi am vazut ca a bagat si poze pe hi5 cu iubitu ei se iubesc nebunii de ei.. in fine ce sfat pot sa`ti dau eu ..ce am facut eu cel putin... iesi in oras club ceva si incearca sa stai mai mult timp cu prietenii si de ce nu poate chiar sa mai vorbesti cu o fata doua ... si totul e sa fii tare sa nu te dai batut. eu unu cred ca am iesit la suc cu vreo 5 fete de cand mam desp dar nu sa ajuns la o relatie . insa asta nu inseamna ca ma dau batut. caut in continuare pana gasesc ceva...desi imi este greu pt ca nu prea cunosc lume aici in bucuresti de cand am venit la facultate .. insa toata treaba e sa nu te dai batut sa cauti in continuare..

morpheusmaster 12-11-09 12:19

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2800318)
Chiar merita ceva mai bun, pentru ca e un baiat care pune suflet in orice, il vad aproape in fiecare zi cum se zbate , cum se implica in activitatile lui , si sunt sigur ca a pus dublu in fosta relatie. Nu l-a meritat si asta a fost. I-am spus si noi , sa-si vada in continuare de viata , ca e tanar si e la "fav" in lista mea de prieteni, deci are toate sansele sa-si revina. Am trecut si eu printr-o despartire, si nu degeaba am deschis thread'ul "Relatii la distanta" , insa spre norocul meu, fetita de care sunt indragostit a revenit la mine , sau eu la ea , sau reciproc.

Stefane, capu' sus ca toate o sa se aseze in viata ta, pentru ca toti avem pe cineva acolo , numai ca tu inca n-ai gasit-o sau nu te-a gasit ea pe tine. Stii tu , orice pas in fata e un sut'n fund , sau cum era? :lol:

VLX adik teai impacat cu cea de care teai despartit? sau...care sa desp de tine? :)

VaLeX 12-11-09 21:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2801150)
VLX adik teai impacat cu cea de care teai despartit? sau...care sa desp de tine? :)

Ea de mine ... :)

morpheusmaster 12-11-09 23:27

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2802730)
Ea de mine ... :)

Clasic! (stiu k suna deplasat dar pentru mine e la ordinea zilei...)

unu rau 13-11-09 08:23

nu-mi iese din cap . am sris in urma cu 2-3 pagini si intamplarea mea . am incercat sa ies , prieteni , prietene , etc . totul ok . dar dimineata cand ma trezesc ma trezesc cu gandul la ea . si toata ziua nu-mi iese din cap . Nu ma gandesc la ceva anume legat de ea ci doar la faptul ca imi e foarte greu ca nu mai suntem impreauna si am un gol in stomac . Nici nu mai mananc dimineatza :)) . de 3 zile nu am vorbit , nu stiu . sunt ingandurat cam asta e si nu pot sa scap de gandurile astea . nu mai stiu ce sa mai zic dar ma distrug putin cate putin .. in tot ce fac .

vacaroz 13-11-09 09:58

ma inscriu si eu de acum la sectiunea asta.... nu de alta dar sunt indragostit rau deja :D
ieri ma chinuit toata ziua si a reusit sa`mi faca un ochi rosu.... asa si cu catelul meu, la vazut prima data a tipat de mama focului, dupa 5 min i`l alerga cu fucrulita :)

stefan_88 13-11-09 15:02

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2803372)
nu-mi iese din cap . am sris in urma cu 2-3 pagini si intamplarea mea . am incercat sa ies , prieteni , prietene , etc . totul ok . dar dimineata cand ma trezesc ma trezesc cu gandul la ea . si toata ziua nu-mi iese din cap . Nu ma gandesc la ceva anume legat de ea ci doar la faptul ca imi e foarte greu ca nu mai suntem impreauna si am un gol in stomac . Nici nu mai mananc dimineatza :)) . de 3 zile nu am vorbit , nu stiu . sunt ingandurat cam asta e si nu pot sa scap de gandurile astea . nu mai stiu ce sa mai zic dar ma distrug putin cate putin .. in tot ce fac .

Stiu cum e sa te gandesti toata ziua numai la ea ... si la mine e tot aceeasi poveste ca si la tine. Ies cu prieteni ... dar cat mai radem , mai vorbim de una de alta ...tot imi fuge mintea la ea :(. Chiar si dupa despartirea asta si faza cu respectivul tip ... tot mai tin la ea :(. Oricum e foarte grea perioada asta :(... am iesit cu un prieten sa mai ma relaxez... dar degeaba :(.
Aseara eram cu masina prin oras ... si am vazut-o pe strada ( era cu o prietena ) ... poate m-a vazut / poate nu ...dar nu a schitat niciun gest :(... ma gandeam sa intorc masina ...sa o salut ..dar pana la urma m-am tot dus inainte :(.

unu rau 13-11-09 21:38

am vb in seara asta cu ea . mi-a zis sa astept ca ne vom impaca dar ne impacam cand simte ea nu vrea sa ne impacam din obligatie doar ca vreau eu si ca mie mie greu acuma . i-am spus cat de greu imi este fara ea i-am spus ce am facut sapt asta . o sa astept dar e grea rau asteptarea asta . e grea rau :(

Mustang 13-11-09 21:40

Asteapta mult si bine, nu se va intampla nimic bun.
Ti-o spune unul realist.

morpheusmaster 13-11-09 22:38

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2804260)
Stiu cum e sa te gandesti toata ziua numai la ea ... si la mine e tot aceeasi poveste ca si la tine. Ies cu prieteni ... dar cat mai radem , mai vorbim de una de alta ...tot imi fuge mintea la ea :(. Chiar si dupa despartirea asta si faza cu respectivul tip ... tot mai tin la ea :(. Oricum e foarte grea perioada asta :(... am iesit cu un prieten sa mai ma relaxez... dar degeaba :(.
Aseara eram cu masina prin oras ... si am vazut-o pe strada ( era cu o prietena ) ... poate m-a vazut / poate nu ...dar nu a schitat niciun gest :(... ma gandeam sa intorc masina ...sa o salut ..dar pana la urma m-am tot dus inainte :(.

Stef ffff bine ai facut ca ai procedat asa. Daca te intorceai si o salutai, crezi ca era ceva??? Iti spun eu ce era...regretai dupa, ce prost ai fost, k teai dus si ai mai bagato in seama ;) si...asta nu a schimbat nimic...mai bine nu te duceai...mai bine o tratai cu mai multa raceala...etc...cel putin eu asa pateam

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2805388)
am vb in seara asta cu ea . mi-a zis sa astept ca ne vom impaca dar ne impacam cand simte ea nu vrea sa ne impacam din obligatie doar ca vreau eu si ca mie mie greu acuma . i-am spus cat de greu imi este fara ea i-am spus ce am facut sapt asta . o sa astept dar e grea rau asteptarea asta . e grea rau :(

Frate scuza'ma...freak'ti un pumn intre picioare! Dak te doare ia si fa altcva...dak nu te doare continua sa o astepti...ea sa desp de tine...sio arde cu altu si tu astepti ca ea sa revina la sentimente mai bune pentru tine...oo da...fain nu??? Si nu cumva sa o fortezi sau sa o faci sa se impace din obligatie sau mila pt suferinta ta...o sa se impace cand simte ea asta...kinda like never...inceark sa treci mai departe, incearca sa faci schimbari in viata ta, planuri de viitor fara ea...o sa fie mai bine ;)

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2805399)
Asteapta mult si bine, nu se va intampla nimic bun.
Ti-o spune unul realist.

Gresesti...cu timpul se vor intampla numai lucruri bune ;) stii cum e...timpul vindeca orice rana. Doar k trebuie sa iti acorzi putina ingaduinta tie, nu sa te arunci d la balcon k au trecut 3 luni si te simti la fel...+ dak se intampla asta (dupa 3 luni sa te simti la fel) e si vina ta putin...

Acum Mustang daca tu ii spui lui ca o asteapta pe aia muuult si bine, ai perfecta dreptate...si ar trebui si el sa inteleaga asta! Doar in American Pye si alte filme americane raman prieteni si in final se impaca...

b-37-ssp 13-11-09 23:23

cel mai rau e ca nu poti sa iti stergi amintirile... amintirile raman undeva in tine si nu ai cum sa le stergi si uneori iti revin si atunci dor. daca ma vezi intr-o zi obisnuita nu ai zice ca mai simt ceva pentru fosta pot sa o injur sa o iau la misto, pot sa ma vad cu ea si sa mi se rupa... dar sunt zile ca cea de azi in care din motive pe care nu le stiu imi aduc aminte si nu mai pot ramane rece... daca as vedea-o acum tot ce as vrea ar fi sa o strang in brate si sa o sarut... nu as putea niciodata sa uit ce mi-a facut, nu vreau sa ma mai impac cu ea si totusi as vrea doar sa mai simt cum ma simteam odata: sa o tin in brate si viata sa treaca pe langa mine... sa simt ca nimic nu mai conteaza... acel sentiment as vrea sa il mai gust chiar daca doar pentru o clipa... a trecut un an de cand nu mai suntem impreuna si pe oricine as strange in brate nu mai e acelasi lucru... maine daca o sa ma intrebe cineva daca o mai iubesc sau nu as raspunde ca nu insa ma doare ca inca mai am asemenea momente in care as putea sa uit si ceea e de neuitat doar pentru o clipa...

stefan_88 13-11-09 23:46

Am aproape 2 zile de cand ma chinui sa sterg unele poze de prin calculator :( ( poze cu amandoi ) ... nu reusesc :(. Imi aduc aminte de toate momentele care au fost in zilele in care am facut acele poze ( imi aduc aminte orice detaliu ) ... :(. De o saptamana ies zilnic cu prietenii ...toate bune si frumoase ... dar cand ajung acasa iar ma gandesc la ea :(.

vacaroz 13-11-09 23:51

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2805728)
Am aproape 2 zile de cand ma chinui sa sterg unele poze de prin calculator :( ( poze cu amandoi ) ... nu reusesc :(. Imi aduc aminte de toate momentele care au fost in zilele in care am facut acele poze ( imi aduc aminte orice detaliu ) ... :(. De o saptamana ies zilnic cu prietenii ...toate bune si frumoase ... dar cand ajung acasa iar ma gandesc la ea :(.

gandestete, oare ea simtel lefel cand vede pozele? NU, teci mai departe :D

stefan_88 14-11-09 00:04

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2805739)
gandestete, oare ea simtel lefel cand vede pozele? NU, teci mai departe :D

Asta nu mai stiu :(. De mers mai departe o sa merg ...desi momentan e foarte greu :(.

vacaroz 14-11-09 00:19

e dureros cand dai de poze si te rastalmaceste. cel mai bine e sa le pui undeva pe photobucket ca poate vrei sa le mai ai, si pe cele din calc i`ti calci pe orgoliu si le stergi... oricat de greu ar fi

Psycho 14-11-09 08:42

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2805728)

nu le sterge .. sunt amintiri placute . eu nu am sters nici o poza cu ea , desii toate pozele sunt la ea , dar asta e poate nu le-a sters si ea si poate vreodata le voi lua

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2805388)

nu fii tantalau . stii cum suna asta : am sa imi fac un prieten , daac nu merge cu el ma impac putin cu tine , cand vreau sa imi fac altu iar iti dau viteza ... etc . nu fii carpa ei .

vrei sa vezi cum sta treaba ? nu o mai suna nu o mai cauta cateva zile DELOC , si apoi spune-i ca te-ai gandit bine si ca nu mai vrei sa te impaci , si in momentul ala ea va intra in panica , are doua posibilitati , sa zica hai sa ne impacam pentru ca va realiza ca tu te-ai saturat si s-ar putea sa te piarda , pentru ca tu esti acolo langa ea , CAND VREA EA ceea ce nu e ok , sa se stearga cu tine pe picioare , sau , varianta a doua sa scapi de chin si sa iti vezi de alte tale sa iti faci pe altcineva ;)

sucess .. gandeste-te mia intai la tine , daca meriti sa suferi , dupa aia la ea , fii egoist .. dar nu merita ;) ti-o spune stan patitul , si acum imi e muuuuult mai bine .. chiar mai bine decat cu fosta ;)

si crede-ma ca se poate ; ti-e frica , ca nu gasesti una care sa ti-o suga ?? gasesti ;) eu am gasit din prima .. sau sa iti faca un handjob ? am gasit ;) sau sa o ia in cur :) .. e nu .. am gasit .. trebuie sa stii ce si sa cauti .

ai marele avantaj ca ce ai facut cu ea .. nu vei face cu a doua , sau vei face mai multe , experimantand , ea nefacnd ce ai facut tu cu fosta ;)

exemplu ???

ti-l pot da dar e destul de scarbos :))

il faceam cu fosta , asta nu a facut , dar ii place sa eperimenteze , si drept dovada acum fac si cu ea , mai e putin de lucrat , ca si-a mai dat pe fata si in ochi , dar is multumit :D :twisted::twisted::twisted::twisted:

Eugen_TL 14-11-09 11:41

:lol::lol::lol:

Mustang 14-11-09 16:55

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2805546)
Acum Mustang daca tu ii spui lui ca o asteapta pe aia muuult si bine, ai perfecta dreptate...si ar trebui si el sa inteleaga asta! Doar in American Pye si alte filme americane raman prieteni si in final se impaca...

La asta ma refeream, nu la altceva. ;)

unu rau 14-11-09 21:45

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2806041)
nu le sterge .. sunt amintiri placute . eu nu am sters nici o poza cu ea , desii toate pozele sunt la ea , dar asta e poate nu le-a sters si ea si poate vreodata le voi lua

nu fii tantalau . stii cum suna asta : am sa imi fac un prieten , daac nu merge cu el ma impac putin cu tine , cand vreau sa imi fac altu iar iti dau viteza ... etc . nu fii carpa ei .

vrei sa vezi cum sta treaba ? nu o mai suna nu o mai cauta cateva zile DELOC , si apoi spune-i ca te-ai gandit bine si ca nu mai vrei sa te impaci , si in momentul ala ea va intra in panica , are doua posibilitati , sa zica hai sa ne impacam pentru ca va realiza ca tu te-ai saturat si s-ar putea sa te piarda , pentru ca tu esti acolo langa ea , CAND VREA EA ceea ce nu e ok , sa se stearga cu tine pe picioare , sau , varianta a doua sa scapi de chin si sa iti vezi de alte tale sa iti faci pe altcineva ;)

sucess .. gandeste-te mia intai la tine , daca meriti sa suferi , dupa aia la ea , fii egoist .. dar nu merita ;) ti-o spune stan patitul , si acum imi e muuuuult mai bine .. chiar mai bine decat cu fosta ;)

si crede-ma ca se poate ; ti-e frica , ca nu gasesti una care sa ti-o suga ?? gasesti ;) eu am gasit din prima .. sau sa iti faca un handjob ? am gasit ;) sau sa o ia in cur :) .. e nu .. am gasit .. trebuie sa stii ce si sa cauti .

ai marele avantaj ca ce ai facut cu ea .. nu vei face cu a doua , sau vei face mai multe , experimantand , ea nefacnd ce ai facut tu cu fosta ;)

exemplu ???

ti-l pot da dar e destul de scarbos :))

il faceam cu fosta , asta nu a facut , dar ii place sa eperimenteze , si drept dovada acum fac si cu ea , mai e putin de lucrat , ca si-a mai dat pe fata si in ochi , dar is multumit :D :twisted::twisted::twisted::twisted:

mi-ai adus un zambet asa pe seara . mersi :))) . . azi pe la 6 i-am dat un mesaj si vad ca nu a raspuns . Eu nu inteleg de ce nu imi spune pa si gata si ma tine acolo atarnache . NU inteleg ( daca ar gandii asa ) cum poate sa faca asta . oricum m-am calmat aseara dupa ce m-am intalnit cu ea . acuma asteptare.

Gorby 15-11-09 00:37

Calmează-te :chillpill
Aşteaptă şi vezi ce-ţi răspunde. Dacă īţi răspunde e bine, dacă nu, iar bine. NU, repet, NU o stresa cu apeluri/mesaje. Las-o īn pace. Īncearcă să-i demonstrezi ca poţi trăi fără ea şi sub nici o formă să-i dai şansa de a te face preşul ei. Dacă te vede că eşti īn limbă dupa ea, probabil va fi tentată să profite de treaba asta. Mai mult rău o să īţi faci. Vorba lui Psycho, să nu ajungi cumva "jucătorul de rezervă". Renunţă la ea. Poţi, doar să ai voinţă.
Nu te mai stresa... īncă nu au intrat zilele īn sac.
Capul sus.

r0xanicutza 15-11-09 06:17

:( cunosc cateva cazuri de genul tau... si am ajuns la urmatoarele concluzii:

vrea pauza pt ca - ii e drag de altul si vrea sa vada daca merge sau nu, poate inca nu stii daca si lui ii e drag de ea;

te tine "legat" si nu-ti da "liber" - pt ca nu vrea sa ramana singur, in caz ca nu merge cu tipul, se intoarce la tine

intrebare: daca nu-i merge cu el, tu ce faci? te impaci cu ea?
unele lucruri sunt foarte evidente, dar nu ne dam seama atunci cand suntem implicati pt ca avem impresia ca noua nu ni se poate intampla.

si prietena mea cea mai buna si-a lasat prietenul acasa la balul de la liceu, de ce? ii era drag de un coleg si a vrut sa vada daca merge, ghici ce? a mers! s-a despartit de cel cu care era inainte (pe care l-a lasat acasa) si a ramas cu cel cu care s-a "combinat" la bal; tipul a suferit, o cauta in fiecare zi, se umilea in ultimul hal, dar ea il tot respingea; pana cand a auzit niste zvonuri cum ca el are pe una.... atunci tipa a luat foc si s-au impacat. ;)

sper sa intelegi ceva din asta....

fa-ti niste poze cu o fata pe care nu o cunoaste ea le pui undeva sa le vada hi5, facebook sau ce ai tu, raspandesti niste zvonuri ca ai pe cineva, incearca sa iesi pe unde ea crede ca nu ai merge, pune-ti statusuri de indragostit, chestii de genul asta. si daca ea nu te cauta.... atunci inseamna ca nu mai are nimic pentru tine... si asta e!...

succes!

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning