![]() |
Re: Chat
piry, cate jante am indoit eu ?? :)) si cate masini am lovit?? :)) ca tu ai mai multe la activ :P
|
Quote:
aici te contrazik tu nu faci nimik cu masina incearca si tu una alta sa vezi cum se indoiesc jantele pe banda rulanta! |
cine nu conduce nu are cum lovi mashina, cine umbla toata ziua cu mashina o mai shi loveshte, ii ceva normal, oricat ai fi de bun shofer
|
Quote:
|
Danutzule ... eu nu sunt DK ca si Piry :)
|
mai boule, era vorba ca la cat de bine te cunoaste lumea! nu la cat de bine conduci sau nu. eu habar nu am cum conduci. dar am curajul sa te provoc la orice concurs ne-oficial de condus, fie pe circuitul de carturi din C, fie prin oras, fie o linie, FIE CE VREI TU. sa vedem, cine stie? vorba lor, daca mergi cu 30 si odata pe saptamana, nu ai cum sa lovesti masina. daca faceai ce am facut eu siprin cate am trecut eu, nu mai aveai ce sa lovesti.
|
ma ... pontu ii ca daca lovesjti masjina din prostia ta, apei sigur esjti sofer "bun" oricata experienta ai avea, daca ai experienta mai multa pare mai rusinoasa treaba :P repet, daca ii vina ta !
|
putem sa facem un studiu, iti arat ca din 30 de frane de mana cum fac eu saptamanal :lol: odata tot o scapi, daca ai norocu nu patesti nimic, daca n-ai noroc, il suni pe kidd, hai ca am facut pana :lol:
NICIODATA nu mi-am impachetat masina sau sa sar de pe pod in lac cu ea. |
inca........
|
scuze Piry... missunderstood ... :(
acum un an ma credeam si eu zmeu ... :P ... dar m-am potolit se pare ca. chiar am observat intro zi cat de corect conduc :O ... prea corect :( |
mah piry tu i fi ceva pui de mcrae :>
|
daca esti asa de destept pe forum mai piry te crezi mare si tare ca de obicei hai intr-o seara la o linie ca tu de toti sti sa-ti bati joc si te lauzi
|
hopa!!! a revenit sineta
|
Re: SmokeDesign
Mah...scopul meu in viata nu sunt liniile...tintesc mai sus putin...Dar iti multumesc de compliment....Si pe langa asta...stiu ca alfa merge destul de tare...k sa nu apara comentarii...repet...destul...nu fantastic...dar fuge bine...daca stiu...de ce trebuie sa o dovedesc?...si mai ales...cui?...si andrei...de ce te bagi tu asa ca...?...stai sa vina sezonul...legale...frumos...poate nu vei vorbi la fel dupa asta....
|
ai ce tare, a revenit sineta, ce miracol ce minuuuuune!!!!!
hai sa ne cacam! :twisted: :rolleyes2 |
nu!!! tinem in noi sa putrezeasca!!!
|
mah eu zik ca aici e topicul omului! unde isi expune el lucrari si alea alea !
sau voi nu vedeti ca scrie SmokeDesign? mutati-va la chat!(spun asta pt a face din sectiunea cluj ceva frumos) |
Quote:
|
sineta ai trait in codru cumva?""ca asa se pare....:lol:
|
muhahahah ce rai is astia!!
mey dati o geana pe geam si vedeti ca totul e alb! a inceput sezonul de drift!muhahahahha |
Quote:
|
Piri akuma am descoperit sectiunea asta da uite daca vri iti fac yo invitatie sa mergem la pescuit K mie chiar mi-ar places :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a inceput sezonul accidentelor, primul ghinionist eu :D in aceeasi intersectie ca anu trecut :(
asa mai pe langa...acuma cateva zile la stirile protv de la ora 23.35 ziceau cei de la salprest si napoget si inca o firma ca ei sunt super pregatiti si in anu asta iarna nu-i ia pe nepregatite si ca fac si dreg cum apar primi fulgi de zapada.... surpriza acuma am venit de la selgros si pe drum nici urma de masina din aia ce imprastie antiderapant.... pe carosabil zapada de 1 deget... si ei is super pregatiti wow...cat imi doream sa-i vad in actiune :)) |
Haha Wrc oricum man astia mereu spun k sunt pregatiti da s-au intamplat cazuri knd si ei au ramas impotmoliti in zapapda si anu trecut a dat la stiri cum prefectu s-a dus sa ii trezeasca pe aia de la dezapezire cu bulgari in geam . Oamenii dormeau in sediu la firma fara stres :lol::D
|
Quote:
la halul in care ninge poa sa curete carosabilul non-stop si tot este zapada pe el...tu te gandesti inainte sa zici ceva ma??? |
Pai da ce mah k aici la noi strazile sunt bune. bune adik uscate si merg de liniutza ceva da gropile cam iti taie din elan
|
am aparut si eu din codru draga BOGDAN ca si tine
piry unde esti la linii seara cu prietena in pat poate acolo dai o linie |
Ma, incredibil. Chiar numai de cearta sunteti in stare??
|
sineta acolo rupe peretii :P =))
|
Nu trec mai mult de 3 zile fara sa va "impungeti" unul pe altul . Si dak e unul mai rau decat altul , apoi .....
|
Quote:
si legat de legale nu o sa ne vedem nici o data la aceeasi clasa desi masinile sunt de putere apropiata, asa ca nu vreau sa vad cum o s-o musti. in rest bafta! |
ma in loc sa stati aici la certuri si taclale mai bine mergeti si dati un drift;)
|
tare driftu in mom de fata...nu prinde deloc aderenta
|
pastiluta, eu zic sa iti pregatesti betele de pescuit, daca chei nu ai
|
Haha Piry dc e o invitatie ?? :lol: :lol: Sau o promisiune k vii tu si ma iei la pescuit ?? :lol: :lol: Si inca nu am masina ptr k vreau sa imi iau o masina mai buna nu zik k domle imi iau yo Nissa 350Z sau Nissan Skyline usa Mustang sau cien stie ce gracie da totusi vreua si yo una decenta :lol: :lol:
|
Quote:
|
Am spus k ink nu am masina recunosc , si am spus k ink nu mi-am luat masina ptr k am vrut sa cumpar o masina mai buna :-) Da am spus k nu visez la Skylinuri si 350Z sau deastea ma refer k o sa imi iau masina da totusi imi iau o masina dupa posibilatile mele :lol: Oricum as dori un BMW sau o alta masina care are tractiunea pe spate.:D :rolleyes2
|
de ce nu mai are bann dacia wrc........asa de bine era ,,,,,,,,numa prostiii scrie si el si fixius...........ma plictisesc oameniii astia...................o inceput din nou ......sper sa se termine la fel de repede....
|
este sectiunea chat timestoper in caz ca nu ai observat
|
"eu am zis ce-am citit :P poate ie-mi dadea cateva tiruri dar la logan ii dadea cateva vapoare?"
asa ca sa nu facem offtopic! mey racerule de ce te iei de logan ca nu inteleg? sa iti intre bine in cap loganul il caonduc doar atunci cand e neaparat! eu inca nu am masina mea asa ca deocamdata doar tie iti da cateva tiruri;) cand o sa am masina mea o sa fi primul provocat! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning