![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
de 2 saptamani am primita cadou un LG Gt 500 si sunt multumit de el si imi place ca are camera de 5 megapixeli eu zic ca e un telefon bun
|
nokia 2730 clasic cel mai bun:D:D:D
|
Proaspat posesor de LG Optimus One + un 5800 si un 6300 pe langa el
|
F480i :)) Samsung
|
Eu am un Nokia E51 Rose de care sunt mai mult decat multumit , nu l-as schimba ever , chiar daca mi-as lua altul , pe asta l-as tine
|
Sony Ericsson c510i
|
iPhone 4 - am fost sceptic cand l-am cumparat dar acum nu regret nicio secunda achizitia.
|
Samsung Galaxy'S I9000 -foarte ok...
Nokia 8800sirocco - il am de nou, in stare super buna si mie greu sa il dau, tin cosmoteul in el. |
Sony Ericsson P1i . Il si vand! Cine e interesat sa ma contacteze. nu am gasit bazarul de vanzari produse gsm.
|
Nokia N8 --- il am de 4 zile si nu ma mai pot dezlipi de el :D
|
Iphone 4. Am trecut de la 3GS. Diferenta este mare! :D
|
1 Attachment(s)
Update - Samsung E1150. :lol:
PRO - are vibratii, poti seta intervalul orar in care sa se aprinda tastatura, are chiar si display color ! |
2 Attachment(s)
Nokia : e71 & e52 .
|
cu cat mai merge un s7330 vandut?;;) daca nu deranjez accesori tot estetic 9/10 tehnic 10/10? multumesc:D:P sper ca nu deranjez cu intrebarea:D:oops::oops:
|
Nokia N97
|
...X_X:paper::paper::paper::paper::paper::paper:
|
salut....detin un LG GW300.....frumusel ca aspect si sunt multumit de tastatura qwerty....in rest nu ma incanta...2 zile tine incarcat :(
|
upgrade de la nokia n95 8gb la N97 white:D
|
1 Attachment(s)
Update - Sony Ericsson Xperia X10 mini
|
nokia e71 si iphone 4
|
4 Attachment(s)
Samsung SGH F700
Hmm , mi-am "tunat" mobilul , astăzi l-am luat şi sunt foarte happy :lol: Să-i zic şi " mica " lui istorie ... Īl am din 2009 , l-am folosit cāteva luni ( atāt ţineau telefoanele la mine ) :lol: pānă cānd l-am dat şi pe ăsta daună ...scăpat pe jos ( display spart ) , scăpat cola pe el ...( soft făcut praf ) , zgāriat , ciobit , lovit ...a trecut săracul prin multe ...pānă acum 2 luni l-am ţinut īn sertar ...mi s-a făcut mare dor de el şi am zis să īncerc să-l fac de la A la Z ...sinceră să fiu este singurul mobil care mi-a plăcut enorm de mult , am vrut să-mi cumpăr IPhone dar mă atrage mai mult să am şi touch screen şi tastatură qwerty ...mai jos .. nişte poze ...before & after :D Īnainte era alb , acum am o carcasă cameleon ...ba este neagră ba albastru īnchis / metalizat şi butoanele la fel :lol: Before :arrow: Attachment 1827687 After :arrow: Attachment 1827683 Attachment 1827684 Attachment 1827685 |
Momentan Nokia 8800.
|
update de la Sony Ericsson P1i la Samsung i780
|
Quote:
|
Quote:
|
UPGRADE : iPhone 4 16GB
|
Nokia E71 .. foarte multumit de el
|
nokia 6300 de care sunt foarte foarte foarte multumit.....
Nu l-as schimba pentru nimik in lume..... e simplu si are toate functiile de care am nevoie..... am avut si e71,e72,e50 etc dar nu am fost asa de multumit de ele ca de acest telefon. Cand o sa il schimb o sa fie tot nokia 6300 |
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand depinde mult si ce clasa de viteza este cardul... |
Quote:
Desi mai am doar 4 mb liberi pe el si desi e generatie mai veche decat 6300 merge brici, da brici!:shock: Eu unul nu's multumit de 6300...:???: |
Quote:
A inceput sa se stinga, sa se aprinda, si intr-un final nu se mai aprindea deloc. L-am dus la reparat si mi-au schimbat procesorul, si mi-au spus sa nu mai incarc cardul cu tot felul de prostii :-) |
Quote:
Si sincer mi se pare o prostie sa compari nokia cu motorola. |
Quote:
Si nu e o prostie sa-l compari nici cu Motorola, la momentul de fata Motorola are unele modele care sunt mult peste orice de la Nokia... Sa nu mai spun ca trebuie sa scoata ATRIX-ul care, la fel ca si LG Optimus 2x este dual-core de 1ghz cu GPU GeForce si chipset nvidia tegra. Nokia nici macar n-a anuntat single core de 1ghz (care oricum ar fi inutilizabil cu Symbian-ul lor)... Epoca in care Nokia era no1 s-a dus de demult... |
Samsung Galaxy Spica i5700(Android 2.2 Cyanogen mod 8.1):lol::lol:
|
Nokia N900 - singurul defect ( bateria )
|
Quote:
Si tin sa te contrazic.Motorola nu va fi niciodata peste Nokia.Sa ne uitam la o statistica a vanzarilor?Nu cred ca e nevoie. |
daca ar fi sa o luam strict asa ... o statistica a vanzarilor.
multi cumpara nokia pentru brandul care il are, reputatia lor din trecut de telefoane bune care poate nu mai e actual. dar tot asa ar trebui sa te uiti la vanzarile samsung si LG care sunt in urcare majora. personal nu-mi tare place LG dar samsung da, si ca vanzari cred ca sunt undeva cam pe unde e si nokia daca nu peste. |
Nokia C3 & Lg GD510
|
Deacord.Lg si Samsung sunt in crestere,dar nu au ajuns inca Nokia.Sincer.Pentru mine exista 4 marci de telefoane.Nokia,Iphone,blackberry si sony ericsson.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning