![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Stii cand, stii unde, noi suntem acolo in mare, cu totii. Si asta-i valabil pentru toti cei care posteaza. Hai mai cu tupeu !
|
.... aici.... se posteaza ... ..... pt iasi ? ....
.... .... eu sunt .... mai timid ... nenea zī igrec zī ... tu ai bicilcleta tunata ? |
Cea mai tunnatta bicilcleta, mancacias. Neam de neamu' ei n-a vazut sofer ca mine :lol:
|
NGKON ..... lasa bisericutele ..... Rondul le cuprinde pe toate.
Si eu am avut retineri initial, dar adus de un prieten am vazut ca sunt baieti de nota 10 pe acolo. Unde mai pui ca e cea mai buna cafea din Iasi , vorba unui amic, "multa si ieftina" :)) :)) |
crywolf, ti-e usor sa spui acum dupa ce ai iesit de cateva ori si ai cunsocut lumea, atunci sfatuieste-ma tu la care bisericuta sa ma indrept, unde sunt baieti de nota 10 si te intalnesc si pe tine, ca daca ma duc la un grup de oameni si aia nu au nici o treaba cu ce vorbim noi aici, iti dai seama in ce situatie ma pun:))
|
Incercati sa nu alimentati ideea ca, Iasi ca si comunitate auto e impartit din start in grupuri/grupulete. Suntem prea putini ca sa ne apucam de divizari. Majoritatea celor care ne vedem sus in rond eram prieteni cu mult inainte de aparitia cluburilor, iar asta spune multe. Pentru cine vrea sa aiba un parasolar pe masina ca sa aiba cu ce se lauda vecinilor, are de-ales. Pentru pasionatii de masini care apreciaza un grup de prieteni cu o pasiune comuna, optiunea e una singura: Iasi, Romania, rond Copou, vineri ora 21.00 ;)
|
Quote:
|
Lumineaza-ne, Ghe-imea ta :lol:
|
Quote:
P.S. Ca sa inteleaga toata lumea c batem campii aici "geimea"vine de la cuvantul " gheu' " asa cum am alintat noi motorasul meu G60... deci e fara referire la nici o orientare sexuala mai aparte |
Persoanele de fata se exclud de la explicatia ta. Adica tu :lol:
|
Nu staim ce dreaq ai de te uiti asa insistent la colegu' acu cateva seri. :)) acum ma raspunsul :)) G-mea voastra :))
NGKON, ZyZ are partial dreptate (nu zi ca nu e asa)....lumea e impartita intr-o anumita masura. Dar sa nu ai imrpesia ca daca te duci la grupul X, altii te baneaza pe viata sau te cauta cu bata pe acasa. Sunt impartiri si bisericute, dar , repet, RONDUL le cuprinde pe toate....si e binevenita toata lumea. Si eu am avut ceva retineri la inceput referitor la cluburi (cine a urmarit topicul stie), dar incep sa imi schimb parerea. Da vineri in rond si daca vezi un golf II alb sau un golf III visiniu, da pe la mine. Culmea, a cam inceput sa imi palca cafeaua din rond. |
Crywolf, vezi poate gasesti si tu un e46 argintiu prin rond vinerea asta (ca aia mica si rea e inca la vopsit :cry:), sa te cunosc si eu.
|
Rondul nu le cuprinde pe toate(...) Hai sa nu uitam de baietii si masinile din AMC care se intalnesc putin mai la vale.
In orice caz rondul cuprinde o generatie care incepe sa afirme ceva ! |
Uitai de AMC, sry ;)
ZyZ, pai eu vreau sa vad aia mica si rosie, nu aia marare si neagr....scuze, argintie :)) Uita-te si tu dupa un Golf 2 alb cu o antena mare cat casa pe cupola :)) Ne gasim noi.....:) |
Quote:
zyz-ule scoate rasnita aia odata sa discutam oleak bot la bot :); am o vaga senzatie ca tu o scoti inaintea mea :rolleyes2:rolleyes2 |
Ze rasnita iz luching guud. Am fost azi pe la ea si ne-am...incins un pic 8)
|
incinge-te si in rond :lol:
si pentru crywolf, aia mica nu e rosie ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
dreaq, da nu miai pricepe nimeni de gluma? :)) rosie, cacanie,sau julita verde cu roz pe coada.....;) kiks pix ..... fuge cu orice culoare.
Caruntule, is mai batran decat arata varsta, asa ca fetitele nu au mare efect (ssshhht....oficial is om serios ;) ) ...... sa fie oare asta un motiv de ai tu bimer? (kiddin' mate) ;) Si ca sa inlatur orice nelamurire, cica parcheaza unu ditai JEEPANU' negru langa un Matiz rosu. la care tipul de la parcare intreaba la un moment dat "nu va suparati, sunteti cu aia mica si rosie?" la care tipul cu Jeepu' rapsunde "nu shef, eu is cu aia mare si neagra " dependenti sunt cam toti din cate mi se pare....:)) |
Ca-i neagra am vazut, da' cat de mare e aveti idee ? :lol:
|
Quote:
|
Stai sa scot jucaria si vezi cum ii dai si tu de gust
|
Quote:
|
ne ardem in jucarii ?
Quote:
care face cinste cu o cafea ? |
Tu, fireste :lol:
|
da' e chat curat, nu mai e cafenea :)
|
la cafenea vorbim despre cafea:P sper ca nu suntem prea off topic daca da ne cerem iertare .. chit ca nu promitem ca no sa se mai intample .. da orcum idea e ca .. asa prin glumitele astea mai vad si cei ce ink nau avut "curajul sa vina la intalnirile de vineri ca nu musca nimeni (decat la comanda ):P:))
|
Quote:
nu misca NIMENI ! app un tenis ceva ? :) |
You're on, biatch. Hai deseara, si poate mai adunam niste acoliti. Care se mai baga la un tenis cu membru' inferior ?
|
Caruntule, glumeam cand spuneam ca ai BMW pt fetite, sper ca ai luat-o ca atare.
La "tampenii" stiu ca esti bun .....:)) :)) :)) :)) :)) :)) "Excesul de cofeina dauneaza grav sanatatii" - asa o fi? Mie se pare ca imi prieste. |
Vezi ca suntem mai multi care conducem trompete de-astea din 3 litere, da' macar daca la masini nu ne pricepem, simt eu ca macar la un tenis o sa ne-ncingem deseara.
|
nu ma bag ca dau cu stangul in dreptul :))
Nenea, nenea, nu imi dai si mie o trompeta din aia cu 3 litere? :) :) :) :) sa vad cum canta? momentan conduc trompeta din 2 si 4litere, asa ca numia una din 3imi mai lipseste :)) |
Nu pot, ca-mi trebuie ceva cu care sa-l tachinez pe ala mic si negru de respira greu :lol:
|
am si eu o intrebare: de ce a disparut topicu cu examenul auto ?
|
E sticky pe prima pagina...Nu a disparut nicaieri.
|
deci pot sa zic ca is prost ca nu l-am vazut se pare ca nu trebuia sa renunt la ochelari.
|
Zi mai in soapta, poate nu te aude tot forumu' :-P
|
:lol: eu ma fac ca nu aud, sau o fi de la evacuari [sau trepied]??
|
Quote:
eu nu te stiu dupa nick :P |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning