![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*frost_dani: spoilerul spate cam spalacit, fi mai atent la selectii
*LKS: misto, dar era si mai misto daca faceai geamurile & parbrizul mai inchise :-P *Most_Wanted: pragul + spoilerele uriase :shock:, puteai sa scoti si tu manerul ala ;) |
1 Attachment(s)
am refacut-o un pic
|
2 Attachment(s)
comentatzi...ah...am vreo shansa cu ea in design team?!?
|
janta spate e prea mare ... spoilerul fata si pragul parca ating pamantul, trebuia sa le faci mai mici ... ai scos oglinda da ai lasat suportul (mai bine puneai alta) ...
|
la mne la aia refacuta nu zice nimeni nik?
|
*ra2: mi se pare putin cam stramba chestia aia de pe capota
*Oxide: probabil mi se pare mie dar janta spate e stramba, mai trebuie putin aranjata :D |
ra2 ..chestia aia de pe capota e mishto ...da putzin cam stramba ...oricum...e super
|
sa vad cum mai trag de ea sa fie dreapta...;) ms de comentarii
|
2 Attachment(s)
sper sa va placa ... vreau pareri ...
|
2 Attachment(s)
voi ce spuneti
|
jentile sunt cam spalacite...nu gaseai la o rez. mai buna?si nu inteleg ce sunt linile alea pe ea....in toate directile....oricum nu prea ai facut cine stie ce adik nu ai tunato mai deloc
|
*patriotu90: pleoape cam mici si asimetrice, spoilerul spate intra in roata, selectii patratoase in unele locuri si geamurile parca sunt date cu mustar :lol:
*ionut17: puteai sa faci geamurile alea si parbrizu mai inchise la culoare, dadea mai bine ;) , la fel puteai si niste jante mai bune sa cauti (la o rezolutie mai buna), era frumos daca scoteai manerele (da' asta nu o poti considera o greseala) si am o intrebare: ce sunt liniile alea de pe masina ?! |
@TazAless : cred ca liniile alea reprezinta o incercare de fibra de carbon:D
|
hai sa fim seriosi... fibra de carbon pe aproape toata masina ? :lol: cred ca a vrut sa faca altceva... sa vedem ce spune el
|
taz aless vad ca u esti comentator aici :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning