![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
sa fie oare dacia nova.....:D? draguta foc masina
|
Quote:
oricum interesant realizata! :) |
Salutare Fanaticii mei ! :D
Cumva s-a mutat threadul asta pe alt forum ? :) |
In urma discutiilor avute intre ambele parti, s-a decis excluderea lui Andrei (Naiman) si a lui Stefan (Hellman) din club.
De asemenea, urmatorii membrii au decis, prin propria vointa, sa se retraga: Cristi (YPC) Gabi (LOL) Ionut (BAD) Sorin (SRN) Claudiu (LCF) Romica (RMY) Laur (REA) Le multumin pentru colaborare si le uram toate cele bune. Actuala formula a FMS CT este: Marian (MYG) George (GGE) Alin (SVZ/KTZ) Vladut (Claxon) Tina (TIN) Gabi (FAM) Rosu (KRS) Catalin (GCC) |
Mai baieti va urez multa bafta in continuare si sper sa ne mai salutam pe strada cand ne-om intalnii,sau sa ne mai cunoastem,mult succes
|
Da cumetre, ne salutam ... sper :D
Si nu uita ... ca tre sa facem incintele alea :) Am gasit loc unde sa stam sa lucram la ele .. ne trebuie numai materialele ! |
bine vlade sa facut ne auzim la un telefon,si in legatura cu testu poate face maine seara sau dupamiaza
|
Ok nea` Sorin :*
|
a murit forumul asta?!?:?: sa inteleg ca nu mai e rost de bascalie prin cta?
|
n-a murit de tot tina....doar ca s-au mutat pe site-ul clubului;).hai poate gacem si noi un get together party...cum faceam pe vremuri la capuccino sau black<cunoscatorii stie:-P>
|
nu vezi ca s-au mutat pe alte retele si au uitat ca ceea ce ii uneste de fapt este dragostea de "telefonie mobila" si nu "pretul", "promotiile" sau "superofertele" :lol:
dar stii cum e ... "daca eram combinati ..." :lol: |
da la prima intalnire un pupik...la a 2 un pupik + mana pe picior...la a 3 a mana pe picior plus un pumn in gura :))))
|
12 Attachment(s)
Intalnirea de ieri
|
Dar.....unde este poza cu manutzaaaaa:P ca sa-i mai terorizez putin pe baietii de la bucuresti:P:)) aaaa da....si sa se tina cont ca pachetul de tzigari de sub masina lu` marian este al meu:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning