![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
nu stie nimeni ? haideti va rog ajutati-ma :cry::cry:
|
Re: Virtual Tuning 3D User Group
salut baieti
as vrea si io niste tutorialuri pentru un incepator(yo) :D nu stiu sa umblu cu 3d max poate ma ajutati voi raman dator;) |
1 Attachment(s)
am nevoie de putin ajutor daca poate cineva sa ma ajute
cum pot lega doua puncte vertex daca un punct vertex e pe un obiect iar celalalt e pe alt obiect????????Attachment 710852 |
1 Attachment(s)
asa ? :D
editable poly > target weld, bafta :D p.s (la mine nu stie nimeni ? haideti fratilor ca doar sunteti profesionisti:D) |
1 Attachment(s)
am incercat cu target weld si nu merge :sad:
pentru ca sunt doua obiecte pentru ca sunt doua obiecte separate altfel nu merge??? |
selectezi unul din obiecte apoi vezi ca in meniul din dreapta ai atach dai click pe atach dupa care selectezi al doilea obiect
ca sa poti unii doi vertexi trebuie sa fie din acelasi obiect |
MERSI ,a mers cu Attach:D:D:D:D:D:D
|
Cine ma ajuta si pe mine cum e cu depth of field asta ? stiu la ce foloseste si stiu sa-i dau drumu dar nush unde sa pun obiectele in asa fel incat obiectu 1 sa fie clar si obiectu 2 blurat sau viceversa, am vazut ca sunt niste patratele la vray camera si stiu ca au niste roluri dar nush cum sa pun obiectele in asa fel incat sa obtin un efect
|
Am nevoie de blueprints pt. nissan 370z ma poate ajuta cineva, caut de mult si nu am gasit nimic.
|
1 Attachment(s)
Quote:
mane, ma poti ajuta si pe mine cu cerinta de mai sus ? (DOF). :D |
Mersi Cobra pt. punctualitate dar eu am cerut blueprints pt. 370zhttp://www.autof1.ro/wp-content/uplo...0z-il-copy.jpg nu 350z :D
depth of field nu am folosit niciodata mai ales ca nu-i prea bun in mental ray, ce ti-as recomanda eu e sa randezi imaginea in mod normal si sa o editezi cu photoshop cu blur tool, de multe ori iasa mult mai bine. |
imi poate spune cineva cum pot sa pun doua culori pe acelasi obiect?:sad:
sau macar daca se poate face acest lucru... |
Salut! Imi place foarte mult acest program de modelare 3D si de aceea m-am hotarat sa invat si eu cate ceva. Prima problema de care am dat este, pe cat de simpla ptr voi pe atat de complicata ptr mine, cum pot introduce in program blueprint-ul unei masini. Am gasit un tutorial mic dar era facut cu 3ds max v7 iar eu am v9 si erau cv diferente.
Stiu ca o sa ma criticati ca ma grabesc fara sa cunosc toate functiile programului dar consider ca asa pot invata mai bine. Va multumesc!!! |
Ms mult GRIGO cred ca am reusit, acum sa vad "produsul final".Si app felicitari ptr ceea ce reusesti sa faci cu acest program, ti-am urmarit aproape toate creatiile de la primele pana la ultimele.
Bafta! |
Am revenit cu inca o problema: Atunci cand dau F10 (Render) imi apare masina cu muchiile ascutite. Aveti idee ce as putea face?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning