![]() |
Re: Club Renault 5
Am Si Eu O Rugaminte In Cazul In Care Ma Poate Ajuta Cineva , Caut De La Un R5 Gts , Instalatia Electrica . Nu Conteaza Costul Am Nevoie Urgent , Sau Aveti Idee De Unul Prin Desmembrari Prin Bucuresti Sau Imprejurimi Ajutatima Va Rog Ca-i Mare Nevoia.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut. o rugaminte la voi: priviti poza.
elementul 1 ma intereseaza (il cumpar, doar sa-mi dati un pont sau chiar elementul) elementul 2 il am pe masina. e vorba de consola centrala. de curand mi-am achizitionat sistem electric geamuri si n-as vrea sa gauresc aiurea bordul doar ca sa am butoanele de geamuri electrice. plus ca sunt doar doua butoane, luminate, stanga/dreapta. nu le pot pune pe usi, n-o sa am acces facil nici o data la usa din dreapta :D inca o data. eu am elementul care include doar casetofonul, vreau sa achizitionez elementul care se prelungeste pana la baza schimbatorului de viteze, care include si spatiile pentru butoanele geamurilor electrice. va multumesc de interes. bogdan |
se potrivesc perfect cele de ford mondeo 1
|
eu am 3 console dinalea. 1 ca aia pe care o ai montata pe mashina, una care are un spatiu pentru cas + spatiu pentru 3 butoane (2 geamuri + inchidere) [pe asta o am eu montata pe mashina si nu o dau] si mai am una lunga de tot - exact ca aia din imaginea 1 care include si schimbator etc si aia are 5-6 locuri pentru butoane dar nu o dau - srry - poate doar la schimb cu un eleron original de GTT :P
|
Quote:
lasa-mi pe PM un numar de telefon, ca te rezolv instant cu un eleron original de GTT. NU FIBRA, NU COPIE, ELERON ORIGINAL GTT ;) hai cu schimbu' ala c-am innebunit cu butoanele in casa :lol: |
se cheama "calut" elementul ala. daca nu rezolvi cu miliady, vezi ca are kwx-u unu pe care tot zic ca ma duc sa il cumpar si nu gasesc timp. multa bafta man
|
Cine imi recomanda o vopsitorie buna, cu preturi decente pt R5-ul meu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal all as dori sa intru si eu in clubul vostru ,sunt posesor de Renault 5 Gt turbo 1987 phase 1, poate cunoasteti masina a fost a lui KWX este aceea gri id meu de mess este Ferny527 daca doriti sa vorbim .
|
Salut.
Care-mi poate zice la ce pret sa ma astept pentru o caseta de directie. Si noua si second hand. Mersi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning