![]() |
Re: Club ESPERO
pai...am folosit spray negru mat,normal si spray retus pentru jante,pentru argintiu;)
mi am pus dvd cu plasma8) |
Omologarea foliilor se face doar de firma care le monteaza! Cu alte cuvinte...se monteaza doar in service'uri autorizate,nu merge sa o cumperi tu si sa o montezi
Cititi aici http://www.rarom.ro/RO/article--Foli...muri--203.html |
E cel mai corect mod de a proceda. Te duci la firma, iti monteaza, iti da certificatul. Te opreste politia si iti zice ceva, ii zici ca nu are dreptate si refuzi sa dai talonul, nu semnezi ca ai luat la cunostinta si te duci si depui contestatie. Bineinteles ca trebuie sa verifici pe rarom.ro parca sau nu stiu unde daca produsul chiar e aprobat de RAR, dar asta inainte sa pui folia (la Lumarr nu cred ca e nevoie :p). ca daca nu e si depui si contestatie te faci si de rahat... si daca stii ca produsul e pe listele RAR, nu vor avea ce sa iti faca decat sa iti restituie talonul daca l-au luat si/sau sa anuleze amenda.
|
salut all...scuze ca ma bag si io asa in discutie dar si cu folia asta cred ca scapi cam cum vrea militianu cu ea...eu am un prieten si si a montat folie autorizata cu banuti pe geamuri si l a oprit pe valea oltului si pana nu a dezlipit o in fata gaborului nu i a dat talonul inapoi.asa ca...depinde un pic si de ei,cred...asta era de tr si era in olt poate a contat si asta...
banzay,smecherie semnalele d p aripa,cat au costat si de unde? Quote:
nota moderator: te rog sa nu mai faci 10 posturi unul dupa altul. Foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de scris in decurs de 5 minute. Si te rog... foloseste limba romana: Eu, nu io, de aia/d-aia, nu d aia etc |
banuti daia pt folie poti sa iei cand iti iei trusa medicala,ulei de motor autorizate rar
|
Vad ca deja ati dat-o in balarii... gogufifa, ce legatura are trusa medicala, uleiul... cu folia? Tu stii cum arata "banutul" ala care se pune in geam la folie? Crezi ca scrie doar ca pe ulei "autorizat RAR"? Uite-te mai atent la masinile cu folie legalizata si o sa vezi...
|
geo vezi ca eu miam schimbat uleiul mia dat de la magazin 5 banuti daia cu "autorizat rar " si nu are ce sa iti zica politia
|
Baieti, eu am geamuri negre pe ambele masini (mai am un golf 4)... La Espero sunt ionizate fara omologare la ele si cand m-a oprit nu mi-a zis nimeni nimic, iar la Golf am dark black pe toata masina si pana acum nu s-a luat nimeni de mine... depinde si ce noroc ai :D si chiar daca vrea sa imi ia talonul, nu il dau si nu semnez nimic si fac contestatie... Dar in orice caz nu as da 300- 400 lei pe folie omologata ca daca vrea tot gaseste el o neregula. Parerea mea ca nu se merita sa dai atatia bani pe folie. eu am scapat ieftin - 20 lei si mi-am pus-o eu :)
|
Si cand te prinde garda si nu iti da drumu...Ce contestatie faci atunci, mai ales cand nu ai dreptate? Intreaba-l pe Banzay ce a patit un prieten de-al lui cu un Tico: si-a montat folie si pe fata (neomologata, montata de ei) si la 2 zile l-a oprit Politia si i-a luat talonul :))...Si mai era si jandarm :))
|
Quote:
PS: Depinde si de ce 'albastrake' dai :) Pe mine m-a oprit ca aveam farurile oprite, dar primul lucru care m-a intrebat a fost daca am acte pt geamuri :) Dupa mi-a zis de faruri si m-a felicitat ca port centura :) De jante ca erau mai mari de exemplu nu a zis, dar era oprit in C-ta un Golf 4 de niste politai si l-au intrebat daca are certificat de atestare pt tuning sau ceva de genul si ca ce cauta cu jante asa mari :) Deci depinde doar de ce are in cap politaiul la momentul in care te opreste... |
salutare la toata lumea si scuze pt postarile de ieri.cum spunea si mike e cu dus si intors cu foliile astea...e treaba cu militienii,in ce stare sunt ei si daca esti si tu tare in gura cu ei,atunci ai toate sansele sa se ia de toate,folii,jante mai mari,cauciucuri mai late,cum am eu...
|
Da, dar daca esti in regula cu toate, ai si trusa si stingator valabile, masina e in stare ok, pur si simplu nu au ce sa iti faca :)
|
Cam asa e... dar mai trebuie sa porti si centura, e chestia aia care te strange si eu nu o suport :D
|
Eu sincer, ma simt cam nesigur fara centura :) Plus ca simt ca ma tine de scaun :) Probabil si din cauza ca am fost intr-un tanculetz (lighean/logan) la un accident si stateam in spate si am dat o mufa de scaun, daca stateam in fatza si nu purtam centura nu vreau sa ma gandesc :) Am fost intr-un accident si in cielo (cel vechi al tatalui) si stateam in fata si aveam centura si nu am patit absolut nimic :)
Centura salveaza vieti :) Bine, mai este si reversul medaliei...decat sa traiesti ciung mai bine mori naibii :) |
Quote:
Scapi mult mai usor daca cooperezi, dai talonul si iei avertisment decat sa te ingroape' cu vreo amenda grasa! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning