![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
bai nush eu am intrebat de poze si de o luna o tinenti nu mai in offtopic... mie dino ca om mise pare un om OK taxiu nu lam vazut de aproape dar parca e cam tiganie cu ochelarii aia de soare 70de mii de perechi inshirati pe bord... shi fordu e chiar dragutz.... shi terminatzi dracu cu off-topicu... ca multi dintre voi ca si mine avetzi dacii amarate de ati avea vreun bmw tunat de nota 20 dar asa comentatzi ca (ma abtin sa nu jignesc pe nimeni)....
|
pai si dak ai o Dacie esti "incuiat" sau iti pierzi vederea!?
nu mai poti sa faci diferentza intre ceva frumos si tziganie sau cum!? |
nu adi n-am vrut sa zic asta dar era vorba ca fordu lu dino nui asa tiganie... mie chiar imi place...si faptu ca sia pus peste tot dino... e si asta o nebunie,omu isi fabrica singur insemnele cu DINO,shi comenta cineva ca nu are nimic la motor,corect e stoc dar omu nui pasionat de viteza lui ii place muzica... nu are rost sa mai facem atat de off-topic shi eu nu am dece sa-i iau apararea ca nu-s avocatu lui...
|
pai da...omu e praf din toate punctele de vedere...aja k nu au rost discutile despre el....P.S. el e q copii ;)) 200 mii plimbarea...o gramada de bani...;) hehehe..
|
4 Attachment(s)
Sa mai pun si eu o poza pe aici ca vad ca sunt cam rare in ultimul timp.. ce nu mai are orasul masini? Asta e inceputul pana in vara va fi gata si fata.
|
1 Attachment(s)
Chiar asa :twisted:
|
Hop si el ca e tot rosie :) Am o intrebare loganul acela alb (cu capota neagra) din Navodari parca are aceeasi bara p spate ca si mine sau este alt model?
|
are aceeashi bara .. plusz k el pe capota mai are un eleron cam ciudat .. si daca imi aduc bine aminte acum are si stopuri d`alea cu LED-uri
|
psycho ,u nu schimbi masina ?nici o veste de alta masina ?:P
|
e pe viatza:)))))))
D A C I A |
Quote:
Omu's si-a tras bancomat ... si-a luat S Classe new-newoutz ... si foliat sa nu-l ginitzi in trafic ... Dacia e de acoperire ... :D |
s?????????????/ dar de M5 ala ce ziceti
|
Quote:
ana ce tare e...!!! oare cine ti-o fi facut masina ??? mama prea tare.. |
Quote:
deocamdata raman p asta .. si oricum daca e sa -mi iau ceva nu o sa se shtie decat dupa ce am luat-o ;) ... deocamdata n`am terminat-o p asta ;) ps ... andu ... decat skoda 1,2 mai bine dacia 1.4 ;) |
ahahahh :) andule te`a ingropat
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning