![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba RWD
Tevile alea sunt foarte bune, nu am avut niciodata probleme din cauza lor.Mi-au sarit din cuple pentru ca s-a miscat motorul.
Timoneria am rezolvat-o sau cel putin asa cred, la fel, ultima oara mi-a sarit cand s-a miscat motorul . Masina merge fara turometru, dar nu stiam la cat schimb. De exemplu eu terminam cu a 4-a pana sa pun turometrul. Dupa ce l-am pus am vazut ca schimbam mult prea devreme, si la 7000rpm in a3-a as fi avut 170km/h. Eu viteza maxima de iesire am avut 158km/h pe bon cu a4-a.Deci iti inchipui cat de dezastruos puteam sa schimb nevazand turele....Cand aveam eroare la debitmetru se accelera greu, iar fara eroare mi se limita foarte repede pe treptele 1 si 2 (am limitare la 7500).Inca o problema fiind ca din cauza unei scurgeri de ulei lucrau doar 5 cilindri, pana sa ne dam seama. Nu am avut nici macar unde sa probez masina in afara de aeroport, asa ca nu ma puteam obisnui cu ea.Mama masii, mai vedem ce e luna asta, si daca o sa mai concurez trec si eu la usurari ca vad ca nici astia din grupa nu stau pe loc. |
Quote:
Ce vrei tu sa faci nu se face intro luna ,doua ..se face in 2,3 ani ..Eu zic ca ai realizat foarte mult fata de multi altii si sa nu o abandonezi acu cand mai ai putin si realizezi ce ti-ai dorit.Bafta si gandeste-te bine ca o sa ai regrete daca o dai si o face altu poate si cu putini bani.:D |
Quote:
|
Asta am vazut pe buzunarul meu, nu mai plec niciodata fara teste :).
|
Salut! S-a mai lucrat la masina? Nu a mai fost postat nimic de ceva vreme si e pacat pt ca e un proiect interesant, primul de la noi din tara cu motorul mutat in spate daca nu gresesc.
|
Contemporan cu noi,caci a existat inclusiv oltcit cu motorul in spate :P
Si eu sunt curios ce s-a mai lucrat la masina. |
Quote:
|
Curand incepe sa se pregateasa si ea pentru urmatorul sezon.
|
Quote:
|
Quote:
|
cristache bagam mare anu asta sauuuu???sa iti dau ventilatoru ca ma injuri
|
aoleuu, uitasem de ventilator.
de ventilatorul baaa :)))) |
2 Attachment(s)
Mai nou e "bimotor" :))....hibrid pe carbuni!!!
|
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Quote:
|
o masina de invidiat ...felicitari:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning