![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
dadi ... pe terasa facem planu de atac .. asa ca, esti asteptat!
soosy... daca tu esti gata de insurat.. sa stii ca ea are ganduri de maritat.. :D hojdy.. ultimu' care so dat la masina mea.. e inca disparut... 8) |
mda...bun raspuns....sa inteleg k tre sa ma pregatesc cu europenii si pot sa-ti iau fata d sotie??!?!?:))
sau? oricum ai grija d ea in continuare.....oricand i-ar venit timpu nu-ti va griji k o sa ai ofertanti:) numai bine |
1 Attachment(s)
in ce fel poate sa arate poza asta,s-a terminat cu smecheria,sunteti nebuni la cap ? de ce n-o semnati ?
de n-o ajunge poza asta peste mari si tzari sa-mi spuneti mie cutzu.. felicitari ! |
santossss.... :D ms ms...
o sa revin cu ceva poze de grup...e46crew.. |
ooo da... poze de grup... poate de data asta te gandesti si la mine... :-P:D
|
o vorbit presedintele de pe vest si vicele :lol:
|
caius te vad duminica la arad sa-ti admir masina??sper ca nu ma dezamagesti :D.sa ne vedem cu bine...si FELICITARILE mele pt tot ;)
|
o sa ajung si eu..
daca nu merg de dimineata cu baietii.. o sa vin pe la pranz.. sa vedem.. :) tre sa ii fac galerie lu' laurentiu... sa vad cum rupe masina pe acolo.. mai belesc si eu ochii pe acolo.. si manc o punga de seminte printre masinii.. :D high life |
Quote:
|
Ce face? Imi rupe masina? Nu prea cred... :D Poate rupe podiumul :D :>
|
ar_66_rau .. ms, sper sa nu ploua si sa ne vedem pe acolo
seba... posibil sa rupa podiumiu.. ca a pus ceva kg pe el in ultima vreme.. cre`ca ii premiaza pe rand.. :lol: apropo, nam stiu ca masina ta o cocoseaza.. :rolleyes2 |
cand urci bara pe spate?:D
|
acus... de 2 luni sta atarnata... sper sa reusesc sa comand odata difusoru' ala.. ca deja nu se mai poate :)
|
ba ba ia gata cu podumuri rupte si alea alea :lol: stati on-topic :-P:lol:
frate eu i eliberez masina lu sebi de stres voi pune accentu pe un mers mai curat daca imi va permite timpu voi baga show :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning