Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :) (https://forum.4tuning.ro/85-arad/7340-fetele-arad-masina.html)

intel23 14-04-09 11:20

Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)

Fatboy Slim - Right Here, Right Now , tananana , ce-mi place piesa folosita pe fundal...

Costel-TBO 14-04-09 21:19

o lucrat mult......:suspiciou

PinkProbeLady 16-04-09 02:29

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 2228539)

SYD :) Ms mult!

VL 77 SYD 27-04-09 23:58

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2242797)
SYD :) Ms mult!

Cu mare placere, ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut.;)

PinkProbeLady 29-04-09 15:08

Ca am lucrat eu mult sau nu la Probe, asta stiu doar eu si persoanele care au fost mereu alaturi de mine care m-au ajutat si m-au aratat ce inseamna pasiune si tuning, persoanele care m-au initiat si m-au sustinut, printre care cu tot respectul pentru Sorin si Pysty (KID tuning) si pentru toti care mi-au spus o vorba buna si m-au aratat cum se face aia si aia ;) e pasiune hai sa o ducem mai departe, nu cred ca "sexul" (f sau m) spune tot. Multumesc persoanelor pasionate care ma sustin si nu fac diferentza prin niste principii.

PinkProbeLady 29-04-09 15:12

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 2236482)
nice movie :-)

Ramona , felicitari pt. masinutza. si pt.pasiunea cu care ai lucrat la ea. ;)

Multumesc.

!41! 29-04-09 17:01

am vazut probele dupa ultimele operatii. foarte frumos arata . mult succes cu el

PinkProbeLady 29-04-09 17:43

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2276355)
am vazut probele dupa ultimele operatii. foarte fromos arata . mult succes cu el

Ms mult!
Inca se mai fac cateva modificari la spate si laterale, in maxim 2 luni sper sa termin si interiorul + cateva accesorii pe body kit, sper sa iasa bine ce am in gand si sa dea bine ideile pe masina.

Costel-TBO 29-04-09 20:05

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2276007)
Ca am lucrat eu mult sau nu la Probe, asta stiu doar eu si persoanele care au fost mereu alaturi de mine care m-au ajutat si m-au aratat ce inseamna pasiune si tuning, persoanele care m-au initiat si m-au sustinut, printre care cu tot respectul pentru Sorin si Pysty (KID tuning) si pentru toti care mi-au spus o vorba buna si m-au aratat cum se face aia si aia ;) e pasiune hai sa o ducem mai departe, nu cred ca "sexul" (f sau m) spune tot. Multumesc persoanelor pasionate care ma sustin si nu fac diferentza prin niste principii.

felicitari si bafta in continuare....:wave:

AMBRA 29-04-09 21:51

1 Attachment(s)
Quote:

dedicatie speciala ;)
ps. restul pozelor le trimit pe mail :-)

PinkProbeLady 29-04-09 22:53

Quote:

Originally Posted by Costel-TBO (Post 2276815)
felicitari si bafta in continuare....:wave:

Ms Costel :D Imediat ma lasa ambreajul :)) ma ajuti :D

PinkProbeLady 29-04-09 22:54

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 2277172)
dedicatie speciala ;)
ps. restul pozelor le trimit pe mail :-)

:X :D Thank you :hug:

preparatu 08-06-09 20:37

Quote:

Adevarat,daca toate fetele ar fi ca tine si nu numai...bine ar mai fi!
Bafta in continuare cu noile proiecte.RESPECT!

VL 77 SYD 08-06-09 23:32

Eram prin preajma si...... https://www.youtube.com/watch?v=sbjJp...e=channel_page ;)

PinkProbeLady 09-06-09 14:06

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 2391159)
Adevarat,daca toate fetele ar fi ca tine si nu numai...bine ar mai fi!
Bafta in continuare cu noile proiecte.RESPECT!

Ms mult. La fel si tie :)

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning