![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
cat ma costa un bad boy pt un pgt 206 ??
|
5 Attachment(s)
v-am raspuns.
am terminat si portbagajul de suzuki swift, clean si simplu. |
Re: Ghetto Tuning
deci mor de golful asta rosu....la fel si de fabia lui bogdy in ultima varianta finisata :X
|
Swift-ul iti multumeste ! O sa vina si poze cu el vopsit ;)
|
2 Attachment(s)
salut frate! FELICITARI PT MASINILE DE LA SALON :) SI PT LUCRARILE PERFECTE :) .Zi-mi daca poti face asa ceva pt masina mea de care si-au batut joc mai multe persoane care spun ca fac tuning auto,pregatesc si vopsesc masini pt saloane auto si se lauda cu lucrari mari si participari la saloane dar defapt sunt doar vorbe in vant ca sa-si atraga clientii,sa le ia banii si sa-si bata joc de ei ...nu are rost sa dau nume pt k lumea tuningului auto de la noi e mica si se stiu ei care sunt iar la un moment dat vor fi aratati cu degetul sau chiar mai mult de atat ...vreau un pret,detalii,daca se pot face,in cat timp si cum vor arata cand le iau de la tine.merci si spor la treaba.TINETI-O TOT ASA NU CA ALTII!!!
|
solenze au trecut pe la voi?
vreau si eu niste idei ce sa ii fac solenzei mele ... |
sunt in concediu baietii? :( astept un raspuns cat mai repede si intr-adevar fordul e crima :D mai rar asa ceva ;)
|
si eu astept niste poze sau niste idei ..bine am ceva in cap gen un eleron sau ploapa daia la luneta nush cum se numeste exact daia vreau sa ma ajute baietii
|
11 Attachment(s)
NORBERTYNO, da-mi add pe id-ul ghetto.tuning si vorbim acolo, par sa fie mai multe de discutat despre mondeo.
A539, nu am facut nimic pt solenza pana acum. nu am nici poze nici idei, e masina ta si tu ar trebui sa stii cum vrei sa arate. intre timp: - s-a vopsit haionul de suzuki... cu aspiratoru (temporar) - finalizat bara fata de cordoba, sper sa ajunga la un vopsitor bun ca mai e ceva de lucru la ea - schimbat placute fata si vopsit etrieri pt un fiat bravo 2008 ps: pt toti comentatorii care mai posteaza frustrati la mine pe topic, i-as ruga sa se abtina. daca vreodata calitatea lucrarii este sub nivelul asteptarilor clientului, acesta va obiecta personal, nu are nevoie de avocati ca voi (va stiti voi care sunteti). am mai spus-o si o repet, daca aveti ceva de impartit cu mine o faceti folosind datele mele de contact care sunt afisate aici pe topic, nu mai manjiti topicul cu gunoaiele voastre. pana acum nu am avut nici o plangere, si daca a fost vreodata o neintelegere a fost cu siguranta rezolvata, asta e secretul meseriei... sa fii OM, iar clientul sa plece impacat (si la randul sau sa trimita mai departe feedback pozitiv). va multumesc pt intelegere. |
salut ma intereseaza sa imi fc portbagajul CSL la un bmw E36(totul facut pt vopsire fara vopsea)!pret si cat dureaza si dak ai timp pana in Paste?astept rsp.stima
|
Cele mai frumoase poze pentru cele mai frumoase fete si cele mai frumoase masini. Nu patroane?
btw, ce se aude cu pozicile? ca nu le`am vazut urcate pe nicaieri? :s |
1 Attachment(s)
Salut,
Vreau sa acopar si eu gaura din spoiler. Daca se poate in cat timp e gata si in ce bani ? Merci. |
salut
astept si eu un pm de la tine cu pretu pt extensie la un opel astra g si o prelungire de capota peste stergatoare in sus |
Quote:
|
salut ...sa imi scoti putin aripile la o solenza cat m-ar costa?ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning