Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Leutzu_ 26-02-07 00:54

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

Hahaha...quick cola era si pe vremea lu Ceausescu (alternativa la coca-cola), la fel si brifcorul :d

florentin84 27-02-07 23:22

Pana acum te-ai descurcat excelent. Eu zic ca va iesi ceva bine in final. Noroc la succes!

quick_5hifter 01-03-07 23:01

Multumesc mult @florentin84! sper sa iasa bine in final!

@Leutzu: am vazut "Quick Cola" intamplator, cand cautam Coca-Cola intr-un hipermarket, si m-a bufnit rasul....i-am tras 2 poze in ciuda faptului ca e interzis :???: se cam uitau urat angajatii la mine...

Inainte sa fie gata masina, ii mai pregatesc un cadou (pe langa trapa electrica, achizitionata deja, care necesita niste adaptari dificile); voi reveni cu poze cam intr-o saptamana, poate chiar mai mult.

quick_5hifter 03-03-07 16:35

azi sau maine s-ar putea sa ma lipesc de ceva bun-bun :D revin cu verdictul duminica seara, si cu poze daca e cazul....

yulydelacamp2005 03-03-07 21:33

poze prietene ... poze ... dovezi ... murim de nerabdare !

quick_5hifter 04-03-07 13:02

5 Attachment(s)
Gata si pozele...sper sa va placa!
Nu intrebati de pret, ieftine nu au fost (nici exagerat de scumpe), dar trebuia s-o fac si pe-asta, mai ales ca bancheta a "plecat" :lol:
Unul dintre ele necesita o mica reparatie, dupa cum se vede in poza...nu e grav, si sper ca va iesi bine.
Abia astept sa "vina" masina :D sa le probez in mers :lol:

Razvan-CT 04-03-07 14:59

foarte misto .. daca erau si reglabile.. erau perfecte.. sa le stapanesti sanatos!!

yulydelacamp2005 04-03-07 15:55

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 780315)
Nu intrebati de pret, ieftine nu au fost (nici exagerat de scumpe), dar trebuia s-o fac si pe-asta, mai ales ca bancheta a "plecat" :lol:
Unul dintre ele necesita o mica reparatie, dupa cum se vede in poza...nu e grav, si sper ca va iesi bine.

lasa-mi si mie un pretz de curiozitate pe mess !!!
plsz
super misto ... putzin obosite mi se par ?
:?:

quick_5hifter 04-03-07 17:51

@NiceWeather, vor fi reglabile fata-spate, ca le prind pe sinele originale de tico (prin intermediul altor sine transversale); daca erau reglabile si ca unghi, nu-si mai aveau rostul (au un contur din bara, pentru protectie)...oricum, odata ce te-ai asezat in ele, sunt foarte confortabile, desi auzisem cu totul altceva...

@yuly, depinde ce intelegi prin obosite: ele sunt la mana a doua, si dupa cum ti-am zis prin PM, unul dintre ele e ros de la centura de siguranta clasica (ele sunt concepute pentru centuri-ham), dar asa materialul se prezinta foarte bine, fara scame, fara arsuri, taieturi, cusaturi...o sa le duc la curatatorie, sa vedem ce iese (mi-e frica sa nu fie si decolorate cumva...); in rest, au forma bine definita si cred ca vor arata foaaaarte bine la mine in tico :lol:

CT99WUW 05-03-07 20:47

Exact cum ti'am zis si duminica.....Soooper tare frate...marfa rau .Oricum arata mult mai bine live decat in poze:!: :!:

tavisor 06-03-07 16:38

sunt marfa

Most_Wanted 06-03-07 20:02

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 780315)

pfoaiii....moartea mea SPARCO.......la faza asta l-ai intrecut pe celalat ....;)

Scoop 06-03-07 21:09

Ala da scaune :D, daca ii faci si ceva la motor ca sa traga pe masura tapiterier e tare, oricum de abia astept sa-l vad terminat :D

quick_5hifter 06-03-07 23:42

@tavisor: multam!

@scoop: motorul e suficient asa cum e el, pentru o masina de oras. consumul este excelent, performantele superioare daciei berline, piesele sunt ieftine...si sunt bucuros ca in sfarsit e totul pus la punct sub capota mea.
in schimb caut un motor sa-l inlocuiesc cu totul ;) sunt cateva modele care merg la fix, insa sunt al naibii de rare! sa vedem cum stau cu bafta...mai dureaza pana atunci.

@Most_Wanted: n-am cum sa concurez cu "celalalt", are lambo doors si...probabil investeste mai mult decat mine in masina. eu le fac treptat, dupa posibilitati, dar si cand se vor aduna....vom vedea la final!
comparatie se va putea face atunci cand voi spune eu: "E GATA!"

Vialy 07-03-07 09:44

Vei spune vreodata " GATA ?" .... .eu nu cred ... mereu se gaseste cate ceva de facut !

Vreau si eu scaune genu asta ... sunt super tari !

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning