![]() |
uite bora te bennygalea
:arrow: https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=63024 sper sa iti placa |
Re:
Quote:
daca nu-s alea .. mai pune-le odata :wink: |
momentan nu am decat altele facute cu telefonu
o sa fac zilele astea altele. |
1 Attachment(s)
Pentru minskul meu se poate ceva sa-l faca sa arate mai civilizat?
carene...ceva nu stiu... schimbat culoare... |
1 Attachment(s)
sa nu crezi ca fac mijto de tine,dar mie imi place culoarea roz...
ti-am facut si janta spate neagra ca aia din fata |
1 Attachment(s)
pot sa ma inscriu si eu la un tuning?? :poke: :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
am pus din mai multe unghiuri...care e mai usor de facut....
si ala e tiganu'...cainele blocului si nu am reusit sa-l fac sa se miste de acolo :roll: multumesc anticipat :bunch: :wave: |
Mai baieti cum reusiti voi sa faceti astea???
Apropo daca se mai indura cineva vreau niste carene...de ce moto vreti voi...o sa mai de doamne-ajuta...chiar o sa ma iau dupa ce faceti voi aici. PS...e draguta roz....da nu tocmai pe gustul meu:) |
1 Attachment(s)
salut baieti, si eu is roman, ca urmare ... va rog si eu un tuning virtual.
si ca sa fiu in adevaratul sens al cuvantului roman : pleape pe ambele faruri ca si cel dreapta in monitor, stanga al masinii :) .... grila aia de radiator sau cum ii zice cu plasa (neagra sau argintie... cum credeti voi ca da mai bine), conturul grilei respective ca la versiunile mai scumpe tot culoarea caroseriei... o capota din carbon, un spoiler si daca e sa ma intind niste neoane :) in rest ce sa va mai zic, spor la munca .... multumirile si felicitarile anticipat ! :wink: |
De acum inainte toata lumea care face Virtual Tuning poate sa lucreze si aici
Lucrari frumos si curat Multa bafta ! |
Re: sal
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: sal
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
juice: culoarea sa ramana la fel? spoileru sa fie mai \"nervos\" sau ceva cat mai aproape de realitate and shit? de exemplu sa modific putin din cel original? am facut o prima varianta...sa-mi spui ce vrei sa fak cu spoilerul! p.s. numa acuma am vazut ca esti clujean de-al meu :wave: :bunch: :joy: |
re
1 Attachment(s)
incercarea mea
|
1 Attachment(s)
pana la urma am pus eu mana, am luat photoshopu si am facut-o singur...
e prima mea incercare de tuning virtual si mie chiar imi place...voi ce parere aveti? chiar vreau +uri si -uri ca sa imi imbunatatesc tehnica :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning