![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
1 Attachment(s)
Mi-as fi dorit sa vad si eu cum e sa-l ai pe Micutzu` in fatza, si in stanga/dreapta .. un adversar.. iar cand el lasa mainile jos .. sa iau piciorul dupa ambreiaj ...
In fiecare seara ma duc pe calea plevnei .. si ma uit la pozele de pe stalp,si la lumanari,si inca nu-mi vine sa cred ca s-a dus .. Nu am putut sa vin la inmormantare, in sufletul meu el este viu si plin de viata cu zambetul pe buze tipand din suflet ca vrea HAOS si ANARHIE ! Incep sa cred ca am facut o mare greseala, prin faptul ca nu am venit la inmormantare.. si totusi .. n-as fi vrut sa-l vad neinsufletit.. n-am avut curaj :( Adio prietene ! :cry: |
Sebastian te`a sunat Madalin?i`am lasat numaru` si a zis ca te suna sa vorbiti,sper sa iasa ceva,vedeti voi cum va intelegeti.Respect
|
nu cred ca merita ca televiziunile sa faca rating pe seama mortii unui OM si a dramei unei familii,lasati aici doar mesaje in semn de respect,alte discutii se pot purta in alta parte.parerea mea.multumesc! Odihneste-te in pace, Micutzule
|
MICUTZU - The ONE
|
Quote:
am vazut filmu de 8 ori pana cum si cred k il voi revedem mereu... Rest / Race In pace. |
AM vazut si eu filmul,foarte trist,imi doresc ca atunci cand mor,macar jumate din cati l-au plans pe Micutzu,sa ma planga si pe mine...
|
Mare Pacat , a fost unul ditre pionierii curselor din RO!! Condoleante familiei!!
|
1 Attachment(s)
Pentru Micutzu , pentru ca tu mi-ai dat primul start la prima cursa la care am participat:cry:.....
Pentru mine cursa inseamna Micutzu cu mainile sus...de acum in colo nu va mai fi la fel :sad: |
Quote:
|
au fost oameni din orase mai indepartate, nu dau exemple
dar motivarea voastra nu-si are rostu |
Quote:
|
Quote:
superb filmuletul...m-i s-a ridicat parul pe mine... :( Dumnezeul sa-l ierte!!! R.I.P. Micutzu` |
frumos film....pacat k a trebuit sa fie facut. toti il regretam. Odihneshte-te in pace Micutzule. Nu vei fii uitat!
|
SUPERB filmul... secventa in care vorbeste... iti ridica parul :|
|
Quote:
Respect pt ce faceti. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning