![]() |
Re: BR 40 YUL
ati facut si plaja sau doar ati surubait :)
|
Au facut si plaja baietii,in poze par cam bronzati:-P
Frumoase pozele,apropo ce parere ai de Costinesti,ti-a placut?? |
Quote:
Mia placut costinestiul, foarte frumoasa atmosfera acolo! Ce misto e sa schimbi planetara dupa vreo 6-7 beri...:D:D:D |
Ati fost pe drumul clasic sau pe la TL? Si daca pe la Tulcea,cum e drumul?
|
Quote:
|
am nevoie de ajutorul vostru, in braila este un pusti de 8 ani, care la varsta asta este VICECAMPION la Kart-uri!
si acum el are nevoie de multe voturi ca sa poata primi de la BRD o sponsorizare pentru a isi putea cumpara echipamentele necesare! tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa va creati un cont pe acest site si sa votati IN FIECARE ZI! dureaza doar un minut http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=5 PS imi cer scuze pentru off! |
Gata Iulica are un vot de la mine;)
|
Quote:
|
Votat!! :)
|
Offtopic: Cum sa castige mah nene ca are 24 de voturi. De ex. povestea urmatoare are 173 de voturi. http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=6
|
Quote:
baiatul ala Edi...sau cum l-o chema are 555 voturi...cel mai mare numar de voturi...ce o arati pe fata aia care ofera zambete? :lol: |
mie imi arata ca are 568 de voturi... :D
|
Multumesc mult celor care votati zilnic acea poveste. Este o sansa sa ii cumpar copilului echipament sportiv. La ora 00:00, povestea adversa avea 611 voturi iar a lui Roberto 602. Au un avans de 9 voturi. Trebuie sa recuperam si sa ii intrecem! Si cu ajutorul vostru bineinteles... Multumesc inca odata celor care votati!
|
Quote:
vad ca este trecut de 00:00 asa ca pot vota din nou;) Later edit: 615 voturi acum:) |
OFF: votat si eu ( 826 de voturi pana acum )
Mult succes in continuare !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning