![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Si are si carcasa de plastic cu legatura la furtun si garnitura (garnitura 6 in poza de mai sus)sau astea separat?
|
Quote:
|
Ok ,pai cum facem cu livrarea ,plata eu sunt din bacau?
|
Quote:
|
iti fac o lista sa imi cauti si mie niste piese pe original ? bmw
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
furtun debimetru admisie.
pasla capota e36 coupe chedere usi stanga dreapta. si chedere spate stanga dreapta. d la geam si un pret informativ pt fete de usi stanga dreapta cheder geam spate dreapta.. ala care vine pe afara.. si un plafon.. cu trapa. nu tabla.. materialul din inauntru nr identificare Wbabf31010ef23277 |
mai am nevoie de clemele de tin radiatorul.. plus tunelul de aer din fatza complet.. cu tot cu cotul ala d se duce la alternator..
bmw 325i 1994 coupe 141kw |
Quote:
|
e ok dar am nevoie sa vad daka mai se gasesc.. ca poate unele merita sa le cumpar noi
|
Vreau si eu pretul pentru un filtru motorina si filtru aer pentru Vectra C 2006,motor 1,9 cdti 120 c.p. serie sasiu wolozcf6871014138.
Si va rog sa imi spuneti cat costa transportul in tara(Dorohoi,jud.Botosani)si daca expediati prin posta sau doar curier rapid. |
Quote:
filtru mororina -- 95 lei din pacate nu livram decat prin curier rapid si firmele cu care lucram nu livreaza in dorohoi |
Buna, BMW seria 3 E36 1.6i(75kw) touring, din 97 caroserie ez21277.
Ma intereseaza 2 tampoane sub prag(pentru elevator) cod: 51711960752 si colierul(partea superioara) care tine toba finala cod:18211737656 mersi. |
Quote:
18211737656 - 55 lei original bmw |
Salut ma intereseaza urmatoarele repere pentru un WV Lupo 2002,motor de 999 cmc benzina cu seria sasiu WVWZZZ6XZ2B027827
telescop fata,telescop spate,brat fata si bucsi la bara stabilizatoare(capat bara ce vine acolo e masina unui prieten)sau ce mai vine acolo articulatii fata. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning