![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Eu nu inteleg de ce va certati Mereu exista un invingator si un invins! Nasi felicitarile mele pt bijuteria de masina la fel si lui iustin! Ambele masini au oferit un spectacol pe cinste....e doar inceputul masinile sigur se vor mai intalni;) Respect pt ei si nu mai gasiti motive k pana la urma tot trebuia sa piarda cineva! Numai bine!
|
Quote:
Imi cer scuze pentru off-topic si nu va mai certati . |
in loc sa fitzi fericiti ca avem in fatza ochilor masini smechere , facute din pasiune si din multa munca..
stati si aruncati paie pe foc si ii facetzi pe oameni sa se enerveze si etc, tzineti-va parerile ptr voi , discutia e intre ei 2 , cand vreti sa mai spuneti care trebuia sa castige si etc duceti-va-n pat,bagatzi capu-n perna,si tzipati tare.. cat speram sa nu se ajunga la d`astea.. |
felicitari pentru masina iustin...e chiar impresionanta :D cam cati cai are?
bafta in continuare! |
PUBLICUL A STRICAT TOTUL!!! speram ca la pitesti sa fie o liniutza in mintile ei, cu doi oameni, doua masini jos palaria!!!! FELICITARI amandurora pt bijuterii!!! Multi zic putini cunosc!!!
|
ok.eu imi cer scuze daca am instigat.nu am vrut sa discreditez pe nimeni,din contra ma bucur ca apar in continuare masini tari.pur si simplu cred ca masina lui nasi nu a putut fi la potential maxim in acele conditii si ca lumea a inceput deja sa il incoroneze pe iustin si masina lui drept cea mai tare masina din ro...etc.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=IDXWocIkqVc mai uitate si u si mai plangi......cand am vb cu tine am crezut ca esti si u baiat calumea......da cand vad cum faci...imi pari cam femeie |
Quote:
- si tu si Iustin ati avut slikuri ... in nici un caz nu ai pierdut cursa la start - ai fost ferm convins ca il bati .. asta a fost si motivul pt care te-ai dat cu el - dupa cursa Iustin ti-a propus sa va mai dati o data ... TU ai refuzat - ai vrut sa te dai dinou cu el in alta parte pe asfalt curat ... dar asta numai dupa ce ai aflat ca masina lui nu mai este in stare de functiune 100% P.S. - tu in sinea ta ai vazut ca Iustin era mai rapid ca tine si din mers ... la start ti-a loat o masina ... la final avea 3 masini in fata. Sunt convins ca o sa lucrezi la masina ta DGH`ule si ca o sa o faci mult mai rapida decat a fost la Craiova ... ai o masina care trage foarte bine ... nu am nimika cu tine ... kiar iti admir masina si munca pe care ai depuso pt ia , dar se pare ca la aceasta cursa masina lui Iustin sa prezentat mai bine .... de ce trebuie sa fie atata cearta pe forum ? .... ai pierdut o cursa ... nu ai pierdut nici bani si nu ai pierdut nici masina ... ai potential foarte mare cu acel motor si poti rasturna situatia. Bafta si tie si lui Iustin. |
Quote:
|
nu stiu cat de bine trage masina lui iustin,in schimb stiu cum trage wpp-ul si merg 100% pe mana wpp-ului. pentru cine nu stie,sa caute filme pe iutub cu el.
Cat despre iustin vs.dgh...comon...be real. |
Quote:
|
Subiectul topicului: BMW E30
Subiectul dezbătut: KLI vs. DGH (şi, nu ştiu de ce, este băgat şi WPP la mijloc). Cine se mai abate de la subiectul topicului, ia roşu. Vreţi să discutaţi despre KLI şi DGH în paralel ? Aveţi la dispoziţie secţiunea PROVOCARI. Dacă vă mutaţi acolo, discutaţi civilizat, pentru că cei care vor jigni, o iau "pe coajă" :wink: PS: felicitări Iustin pentru maşină. |
|
Quote:
|
cred ca cel mai important lucru este ca sa terminat cu bine cursele si nau fost incidente neplacute ......... felicitari celor DGH SI KLI asteptam revansa cat mai repede
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning