![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Salutare. Pt un tico colantare capota? Negru mat sau 3D, care e mai ieftin. Caporta e foarte foarte mica, daca iti tb dimensiuni o masor si ti le scriu aici. Astept raspuns (preferabil PM). Mersi.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Trebuie sa vin si eu pe la voi sa imi refaceti niste linii si sa imi colantati un eleron (cred ca carbon 3M). Eleronul nu este lipit.
Am avut-o lovita si trebuie refacute liniile rosii de langa evacuare, cele de pe bara si cele de pe usi pe partea dreapta. Cand pot sa vin? Fac programare la telefon sau trebuie sa vin neaparat la voi. Atasez poze. |
Salut...
As vrea sa stiu cat costa o colantare totala in alb + stalpi folie carbon la un Cielo.Masina este alba. Multumesc |
salut. cat costa sa colantati grila din fata,partea cromata de la o skoda octavia 2 ?
|
Quote:
Ti-am facut un discount avand in vedere ca ar fi prima masina de acest gen colantata cu carbon 3D. |
Quote:
Te rog sa imi confirmi prezenta pe mail ([email protected]) sau telefonic (0721.73.93.25). |
Quote:
Pretul este de 1.000 lei. Timp de executie: 5-6 ore. |
Quote:
Pretul este de 75 lei. Timp de executie: 40-50 minute. |
Am trimis mail. Merci frumos si ne vedem joi.
|
3 Attachment(s)
Buna dimineata,
Cumva aveti ceva asemanator celor din poze?as vrea sa il pun pe polo din attach!!!? |
12 Attachment(s)
Quote:
Print + laminare UV + montaj: 350 euro + tva. Timp de executie: 2-3 zile. Mai jos atasez o lucrare similara. COLANTARE CU MODEL CAMUFLAJ UNICAT. De asemenea caroseria s-a slefuit, chituit, s-au vopsit barile, s-a pus folie pe stopuri verde, etc. Machetare grafica realizata de catre firma DCM DESIGN. |
9 Attachment(s)
X6 colantat alb full + carbon negru 3D (cpt+plf+pbg)
|
salut!cat ma costa si pe mine sa colantez total un rover 75 negru mat sau carbon...toata masina.vreau sa lasa afara doar elementele cromate inclusiv oglinzile.astept un raspun.merci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning