Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

B-99-SAA 25-04-10 20:26

Re: Colantari auto profesionale

Salutare. Pt un tico colantare capota? Negru mat sau 3D, care e mai ieftin. Caporta e foarte foarte mica, daca iti tb dimensiuni o masor si ti le scriu aici. Astept raspuns (preferabil PM). Mersi.

colantari 26-04-10 10:15

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3309838)
Salutare. Pt un tico colantare capota? Negru mat sau 3D, care e mai ieftin. Caporta e foarte foarte mica, daca iti tb dimensiuni o masor si ti le scriu aici. Astept raspuns (preferabil PM). Mersi.

Te rog sa imi dai o dimensiune.

B-99-SAA 26-04-10 15:44

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 3311294)
Te rog sa imi dai o dimensiune.

distanta dintre marginile cele mai departate ale capotei sunt de 75x115. surplusul care trebuie lasat la montaj voi stiti cat e (presupun ca undeva la 5 cm), in functie de adaosul acela imi calculezi si mie cat ma costa folia neagra mata cu tot cu montaj. mersi.

mafiosso 26-04-10 16:47

2 Attachment(s)
Trebuie sa vin si eu pe la voi sa imi refaceti niste linii si sa imi colantati un eleron (cred ca carbon 3M). Eleronul nu este lipit.
Am avut-o lovita si trebuie refacute liniile rosii de langa evacuare, cele de pe bara si cele de pe usi pe partea dreapta.
Cand pot sa vin? Fac programare la telefon sau trebuie sa vin neaparat la voi.

Atasez poze.

opia 26-04-10 19:37

Salut...

As vrea sa stiu cat costa o colantare totala in alb + stalpi folie carbon la un Cielo.Masina este alba.

Multumesc

phaeton 27-04-10 01:11

salut. cat costa sa colantati grila din fata,partea cromata de la o skoda octavia 2 ?

colantari 27-04-10 08:26

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3312160)
distanta dintre marginile cele mai departate ale capotei sunt de 75x115. surplusul care trebuie lasat la montaj voi stiti cat e (presupun ca undeva la 5 cm), in functie de adaosul acela imi calculezi si mie cat ma costa folia neagra mata cu tot cu montaj. mersi.

Pretul este de 200 lei pentru aceasta capota cu carbon.
Ti-am facut un discount avand in vedere ca ar fi prima masina de acest gen colantata cu carbon 3D.

colantari 27-04-10 08:28

Quote:

Originally Posted by mafiosso (Post 3312302)
Trebuie sa vin si eu pe la voi sa imi refaceti niste linii si sa imi colantati un eleron (cred ca carbon 3M). Eleronul nu este lipit.
Am avut-o lovita si trebuie refacute liniile rosii de langa evacuare, cele de pe bara si cele de pe usi pe partea dreapta.
Cand pot sa vin? Fac programare la telefon sau trebuie sa vin neaparat la voi.

Atasez poze.

Joi dimineata la ora 09:00.
Te rog sa imi confirmi prezenta pe mail ([email protected]) sau telefonic (0721.73.93.25).

colantari 27-04-10 08:29

Quote:

Originally Posted by opia (Post 3312733)
Salut...

As vrea sa stiu cat costa o colantare totala in alb + stalpi folie carbon la un Cielo.Masina este alba.

Multumesc

Buna ziua.
Pretul este de 1.000 lei.
Timp de executie: 5-6 ore.

colantari 27-04-10 08:34

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 3313759)
salut. cat costa sa colantati grila din fata,partea cromata de la o skoda octavia 2 ?

Buna ziua.
Pretul este de 75 lei.
Timp de executie: 40-50 minute.

mafiosso 27-04-10 09:01

Am trimis mail. Merci frumos si ne vedem joi.

Gabi TAZ 28-04-10 08:17

3 Attachment(s)
Buna dimineata,

Cumva aveti ceva asemanator celor din poze?as vrea sa il pun pe polo din attach!!!?

colantari 28-04-10 18:50

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 3316796)
Buna dimineata,

Cumva aveti ceva asemanator celor din poze?as vrea sa il pun pe polo din attach!!!?

Machetare grafica: 100 euro + tva
Print + laminare UV + montaj: 350 euro + tva.
Timp de executie: 2-3 zile.

Mai jos atasez o lucrare similara.
COLANTARE CU MODEL CAMUFLAJ UNICAT.
De asemenea caroseria s-a slefuit, chituit, s-au vopsit barile, s-a pus folie pe stopuri verde, etc.
Machetare grafica realizata de catre firma DCM DESIGN.

colantari 28-04-10 21:07

9 Attachment(s)
X6 colantat alb full + carbon negru 3D (cpt+plf+pbg)

belcea bogdan 29-04-10 12:44

salut!cat ma costa si pe mine sa colantez total un rover 75 negru mat sau carbon...toata masina.vreau sa lasa afara doar elementele cromate inclusiv oglinzile.astept un raspun.merci!

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning