![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Parca-i sta mai bine fara aripi fata. Glumesc ,iese o masinuta boboc.
|
10 Attachment(s)
Salutare tuturor!:-)
Dupa o luuunga asteptare NIG-ul a devenit oficial LOW-RIDER8):D..momentan numai pe spate..;) Watch this8) |
In ce hal afara vere...Foarte tare! Bagi si jantele la reconditionat, nu?
|
frumos!!!merge bine treaba!!!
bafta! |
bravo bogdan superrrrrr :rolleyes2:rolleyes2
PS: astupa lampile de revers ;) ,inca odata super misto bravo! |
1 Attachment(s)
Urmaresc topicul de cand a aparut, tocmai pt ca masina seamana foarte mult cu cea la care numai ce am renuntat :sad:... Asa as fi vrut sa o fac si pe a mea dar din lipsa de timp si de oameni priceputi am renuntat la idee... Acu ce sa zic, pe zi ce trece iese un lucru mai frumos, din ce in ce mai frumos, asa ceva nu are cum sa nu iti placa... Bafta in continuare si felicitari de masina, sa iasa cum vrei tu. Poate gasesti asa ceva (jante), au fost puse pe Aro 10 si Spartana cred, cele pt export Franta... In tara ai sa gasesti foarte greu, poate doar daca ai o cunostinta in Franta sa rascoleasca cimitirele de masini de pe acolo... Numai bine!!!
|
Masina incepe sa prinda forma :) auzi si pe fata o sa evazezi aripile ? asa ar arata mai bine .
Bogyciu sincer arata nasol jantele alea si in plus is pe 6 prezoane... |
parca sunt iesite prea mult afara evazarile ? sau mie se pare mie
|
are o linie perfecta sau mi se pare mie, fratioare este belea tinetio tot asa :D:D:D:D
|
Quote:
|
In primul rand tin sa va multumesc pt aprecieri:-)
Snapy,da,voi revopsi si jantele.Cele de pe spate arata asa pt ca,cu ceva timp in urma le-am indreptat prin roluire iar pe cea din dr spate am inlocuit-o si a ramas nevopsita pana acum;) Apline,stii cat ma gandesc ce sa fac cu lampile alea de marsarriere..tot stau in cumpana..:rolleyes2 Daca as lasa-o fara bara spate,ar da mai bine fara ele,insa eu voi pastra barele si atunci parca arata neterminata fara lampile alea..asa ca..:idea: Bogyciu,stii cum e cu timpul..daca nu ne mobilizam,niciodata nu este timp pt o lucrare de amploare..eu stau la munca pana pe la 18.45-19.00,dupa care ma duc la masina unde mai stau pana pe la ora 22.00.. Cat despre jante,sincer imi plac mai mult astea pe care le am acum,plus ca cele de care spui tu sunt fff rare si oameni p-afara nu am ca sa-mi caute. Floryn,se pregatesc si aripile fata cu evazari identice;) Jantele alea se potrivesc pe Dacie,chiar daca au 6 prezoane..si modelul jantelor mele sunt unele in 6 prezoane,cele care echipau Aro 10 cu motorizare Diesel. GTXR,fixarea si forma pasajelor nu este inca finalizata..mai trebuie taiat prin unele locuri,la dr spate mai trebuie putin impinsa aripa spre exterior..o sa vezi la final;)8) CT-06-UIK,incercam sa-i scoatem o linie cat mai buna;) |
Bogyciu,mai ai consola aia?
Cat despre Floryn,i-am explicat si eu cum e cu jantele alea..nu stia baiatu',ce sa-i faci,invata si el..sa nu fim rai..:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da, mai am consola, cat dai pe ea :lol: ? Si mai am ceva daca te intereseaza... La mine era rigid spatele, dar nu cat sa topaie... Am pus 4 pers in spate (doua peste 90 kg) si un bidon de 60 litri cu muraturi si nu nu a atins nicaieri, si am mers pe un drum de ma durea inima... In plus pe curbe ma bagam fara sa ating frana, foarte rar se inclina...
|
Consola o vreau.Lasa-mi,te rog,un PM cu un pret la care te gandesti tu si vedem:-)
Cat despre arcuri suplimentare..nu este cazul ca si ale mele pe spate sunt de Papuc Diesel(fata) si sunt destul de rigide..plus ca mai am si eu un set si mai tari decat astea..si plus ca NIG-ul nu va mai vedea drum de tara sau carat cartofi ,muraturi, 7 persoane in spate..pt asta am Opelul:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning