![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
BeeeeToonnnnn, doar atat pot sa zic :P, abea acuma m-am trezit :mrgreen:
La mai multe :workout: :rockon: |
mai facem... :D .. akuma am vb cu mugescu... vrem sa facem o plimbare pe transfagarasan... se baga careva ??? tot asa intr`un weekend...
|
eu !...........
|
sunt prezent :mrgreen:
|
asa asa.. 3 masini pan akuma.. dak am face o karavana .. poze filme. alea alea.. ar fii prea belea..
|
Eu am venit cu ideea asa ca vin si eu....numai sa fim mai multi
|
aia cu pitestiu.. e alta... :P .. cu transagarasanu mug`u a venit cu ideea.. akuam nus dak si el shtia de la cineva :P ... orikum.. la mai multi... :D
|
cu transfagarasanu` e ideea de la mine si de la Goe, so stfu :) daca e timp, ma bag si eu :D
|
oo domn alexik.. bine ai revenit pe la noi.. BUNA IDEEA :D .. facem.. mergem.. minimu sa atins deja.. crec suntem vreo 4 masini pana aku.. la mai multi..
|
goe scote multe.. cand are sticla de vin langa el.. am vazut io.. :))) la mai multe party`uri
|
Quote:
|
cu transfagarasanu cum ramane pana la urma.. facem in weekendu ata.. duminica... nu de alta da se anuta vreme frumoasa duminica :P si mai vine si un preten din calimaesti cu masina.. ;)
|
ma bag si eu :) dar spunetzi ... cand si cum facem :D
|
weekendu viitor.. duminika.. cica.. numa bine.. cat mai multi cu atat mai bine :P
|
ok .. sunt pentru transfagarasan ... dar nu raliu sau plm... eu vrreau plimbare ... ne oprim ... mers relax ... :)
BTW.... am 4 locuri libere... doritorii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning