![]() |
ra2 ...nu intzeleg ce ai impotriva tuningului pe autobuze...microbuze...etc...pana la urma asta e rubrica \"Show Off\" ...adik ma laud cu ce am io mai mishto...pot sa pun shi o carutza tunata mishto cu care vreau sa ma laud(ceea ce cred ca o sa shi fac :D ) ...deci ...te rog frumos...
|
1 Attachment(s)
gata ...hai ca am terminat shi modestul meu MAZ
|
daa
1 Attachment(s)
sa imi ziceti parerile voastre sincere.....mai ales despre detalii.........nu vreau sa jignesc pe nimeni nu tin cu nici o echipa ....nu sunt microbist......singurii jucatori de fotbal care ii stiu.....ducadam hagi....matheus...si atat :)))))))))) dar nu aveam c sa fac la ora asta....astept pareri.....si un premiu............ma bate cineva sau ceva?:)))))))))
|
Re: daa
Quote:
:peace: lks tu esti si mai :woowoo: ce ii aia frate? autobuz ROOOZ si cu pragurile care le-am pus eu pe logan? =)) o nebunie curta may!!! :woowoo: deci chiar ca ii nebuneasca ideea, iti dai seama ca nimeni nu ar umbla cu asa ceva nu? si totusi ce spoiler si ce praguri i-ai tras :lol: :lol: :lol: :lol: a si o intrebare: cum se mai urca oamenii in autobuz? ca usa e blocata de spoiler :lol: :lol: :mrgreen: :rockon: |
1 Attachment(s)
sa intre pe geam...da`i naibii...pragurile nu le`am luat de pe nici un logan...sunt luate din poza asta de mai jos...shi restu nu prea ma intereseaza :D
|
1 Attachment(s)
uite va pllace sau nu zice-ti si voi ceva
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta m-am jucat si eu pe ea cu ce am avu
i-am facut\"tuning cu propriele piese\" |
Re:
Quote:
|
modificarile majore se vad pe partea dreapta a mashinii :D :D asha ca intoarce poza :D
|
1 Attachment(s)
focusu meu
|
jentile am vrut sa para ca se invart si asta am si zis canu am pus nici o piesaq pe ea ci m-am jucat cu piesele care le avea
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: |
2 Attachment(s)
am revenit cu o skoda combi......un timp vedeti ca o sa tunez numai masini combi adica breakuri :D
|
4 Attachment(s)
Sal'tare sunt nou pe aici asa ca pls nu radeti prea tare de mine..... :roll: :roll: :shock: :D , am si yo deocamdata cateva poze cu mashinutze modificate de mine,dar sa nu radeti:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning