Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

LKS 04-11-05 21:35

ra2 ...nu intzeleg ce ai impotriva tuningului pe autobuze...microbuze...etc...pana la urma asta e rubrica \"Show Off\" ...adik ma laud cu ce am io mai mishto...pot sa pun shi o carutza tunata mishto cu care vreau sa ma laud(ceea ce cred ca o sa shi fac :D ) ...deci ...te rog frumos...

LKS 04-11-05 22:18

1 Attachment(s)
gata ...hai ca am terminat shi modestul meu MAZ

CT99WUW 04-11-05 23:47

daa

1 Attachment(s)
sa imi ziceti parerile voastre sincere.....mai ales despre detalii.........nu vreau sa jignesc pe nimeni nu tin cu nici o echipa ....nu sunt microbist......singurii jucatori de fotbal care ii stiu.....ducadam hagi....matheus...si atat :)))))))))) dar nu aveam c sa fac la ora asta....astept pareri.....si un premiu............ma bate cineva sau ceva?:)))))))))

RA_2fast4u 05-11-05 08:09

Re: daa

Quote:

Originally Posted by \"CT99WUW\"
sa imi ziceti parerile voastre sincere.....mai ales despre detalii.........nu vreau sa jignesc pe nimeni nu tin cu nici o echipa ....nu sunt microbist......singurii jucatori de fotbal care ii stiu.....ducadam hagi....matheus...si atat :)))))))))) dar nu aveam c sa fac la ora asta....astept pareri.....si un premiu............ma bate cineva sau ceva?:)))))))))

frate esti nebun=)))))) ce mai tare idee posibila =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mor nabii de ras =)) chiar ca ar trebui sa iti dea cineva un premiu de originalitate sau ceva....a da oile nu au umbra, da ce conteaza ca dar is a lui becali care sfideaza logica in sinea lui =)))))) :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap
:peace:

lks tu esti si mai :woowoo: ce ii aia frate? autobuz ROOOZ si cu pragurile care le-am pus eu pe logan? =)) o nebunie curta may!!! :woowoo: deci chiar ca ii nebuneasca ideea, iti dai seama ca nimeni nu ar umbla cu asa ceva nu? si totusi ce spoiler si ce praguri i-ai tras :lol: :lol: :lol: :lol:
a si o intrebare: cum se mai urca oamenii in autobuz? ca usa e blocata de spoiler :lol: :lol: :mrgreen: :rockon:

LKS 05-11-05 10:12

1 Attachment(s)
sa intre pe geam...da`i naibii...pragurile nu le`am luat de pe nici un logan...sunt luate din poza asta de mai jos...shi restu nu prea ma intereseaza :D

BMWfan 05-11-05 10:53

1 Attachment(s)
uite va pllace sau nu zice-ti si voi ceva

RA_2fast4u 05-11-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LKS\"
sa intre pe geam...da`i naibii...pragurile nu le`am luat de pe nici un logan...sunt luate din poza asta de mai jos...shi restu nu prea ma intereseaza :D

a nu ma refeream ca le-ai luat dp logan..ziceam asa ca un fapt divers ca niste praguri asemanatoare am pus eu pe logan :lol: ori cum e tare =))

BMWfan 05-11-05 16:39

1 Attachment(s)
asta m-am jucat si eu pe ea cu ce am avu
i-am facut\"tuning cu propriele piese\"

blowwind 05-11-05 16:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
asta m-am jucat si eu pe ea cu ce am avu
i-am facut\"tuning cu propriele piese\"

nu vad modificarile :) inafara de nishte oz`uri puse peste jentile originale(nu inteleg ce ai vrut sa faci acolo) si un vynil...nu vad altceva :)

LKS 05-11-05 17:16

modificarile majore se vad pe partea dreapta a mashinii :D :D asha ca intoarce poza :D

bennygalea 05-11-05 20:43

1 Attachment(s)
focusu meu

BMWfan 06-11-05 08:40

jentile am vrut sa para ca se invart si asta am si zis canu am pus nici o piesaq pe ea ci m-am jucat cu piesele care le avea

TigraPower 06-11-05 08:52

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"LKS\"
ra2 ...nu intzeleg ce ai impotriva tuningului pe autobuze...microbuze...etc...pana la urma asta e rubrica \"Show Off\" ...adik ma laud cu ce am io mai mishto...pot sa pun shi o carutza tunata mishto cu care vreau sa ma laud(ceea ce cred ca o sa shi fac :D ) ...deci ...te rog frumos...

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

ra2 06-11-05 10:19

2 Attachment(s)
am revenit cu o skoda combi......un timp vedeti ca o sa tunez numai masini combi adica breakuri :D

Race_Face 06-11-05 10:52

4 Attachment(s)
Sal'tare sunt nou pe aici asa ca pls nu radeti prea tare de mine..... :roll: :roll: :shock: :D , am si yo deocamdata cateva poze cu mashinutze modificate de mine,dar sa nu radeti:

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning