![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Quote:
Am montat discurile la golf...dar din pacata maine trebuie sa le aerisesc din nou...+ ca trebuie sa cumpar-Saboti noi -Conducte din cupru -Lichid de frana -Rulmenti -Bara de torsiune fata |
2 Attachment(s)
Cine Zicea Ca Arata Urat Body Kitul pe Opel?
Daca A-ti Fi Asteptat sa fie vopsit a-ti fi vazut ca arata mult mai bine |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sal revin cu Skoada asigurata am bagato in cusca ;)) as vrea sa imi dati si mie o idee pt un motor pt ea sa il pot modifica ca sa intre multi cai in el :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
da pt ce i-ai bagat totusi rollbaru'? rally, coasta, amatori, drag? -> asa arata noua achizitie! mai multe informatii va dau cand ajung in ro! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tomas_SlrR-Din pacate nici acum nu imi place:(
grc-Daca vrei un motor cauta la Quick_silver2..el se ocupa cu din astea autOcty-Frumoasa achizitie:D Am primit in sfarsit jantele -Fata 8.5J -Spate 9J M-a costat 480E... |
3 Attachment(s)
Am primit azi sistemu de evacuare. 300 euro m`a costat, de la Borla. Am pastrat toba veche, da foarte bine pe masina.
KidForDrift mi`a vandut oglinda dreapta de la vechiu lui nissan cu 100 RON. Urmeaza un motor, sa vad ce gasesc. :D |
4 Attachment(s)
In aceste zile urate....am lucrat la Mitsubishi destul de mult:
-Curele schimbate -Apărătoare pentru curele sus+jos -Capac pentru cilindrii -Intercooler de la MAZDASPEED -Setat TURBINA de la Greddy Si ca sa o testez...am urcat-o pe Dyno...570 HP:shock::joy::google: Cu atâta putere....:shock:am ieșit la joaca....mașina..dotata cu set de table și gume iarna....am ieșit pe un lac înghețat...super tare..!!!:twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
Sunt pe 17,ceva OEM de Bmw. 350euro negociabil cu tot cu cauciucuri. Masina are acum ceva jante 'reising' :lol: cu cauciucuri de iarna. .................................................. Ce am mai facut la pisica zilele astea: -am dat jos bara fata cu scopul sa dau jos capacelele de la proiectoare. -am urcat pe masina jantele pe 16 'reising' :lol: Ps: cumpar proiectoare originale bmw e36! |
1 Attachment(s)
ebone-Din ce in ce mai bine arata..Bravo!...cand fac si eu o tura cu ea?
KidForDrift-Motoru arata impcebil:D quick_silver2-Zii ma achizitiile care le-ai facut de la mine:))) Motan-Am montat stopurile E46-Am dat jos placuta cu M si am schimbat bujiile.. Golf-A sosit din germania de la spirit discurile Spate Brembo de 310 MM+etrieri brembo 6 pistonase.... Am sa revin si cu poze cu e46 si golfu..dar deocamdata am doar cu Motanu.... Revin si cu preturile!!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Bun...sa incepem asa BMW E46-Am cumparat Bujii NGK -BKR6EK 2 electrozi - 20 lei bucata -Si am dat Jos M de pe porbagaj..500 de grame de benzina....ca sa se duca lipiciu.. Golf-Lichid de frana Castrol Response Dot 4 Bidon 0.3 Litri-17.98 RON -Conducte de frana -73.34RON -Rulmenti 80.00 RON -PLacute de frana 139.53 RON -Bara de torsiune 200 RON Urmeaza sa cumpar Planetarele si termin partea mecanica:X |
Quote:
nu toata lumea fura flori din cimitir si le vinde,ca tine :lol: |
4 Attachment(s)
Sa Incepem
am cumparat un golf 2 vr6 motor vr6 de 2.8 litri consum 14% in oras si 7% afara destul de puternic Masina a fost lovita rau de tot ia fost schimbata aripa dreapta si nu are spoilere adus din germania singurul avantaj este ca are jante keskin pe 16" are arcuri ajustabile inaltatoare ajustabile stopuri originale grila cu faruri duble dar am decat 1 pereche de faruri galbene nu are geam pe partea soferului interior vr6 8) c-am atat niste poze si de maine incep modificarile |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning