![]() |
Re: ACCIDENTE
Un Touareg alb urcat pe un panou electric , la turda
|
Quote:
dar nu am vazut alta masina sa fi fost implicata... |
+1 porshe portocaliu lovit de politie pe magheru pe la 2-3 noaptea parca nu mai stiu sigur, la rondul cu bradul
|
era polo, ara urcat pe chestia aia :lol:
|
Quote:
Quote:
|
@marian20+altii care-s de parere cu el: asa cum a zis si Bogyciu, nu cred ca iti doresti sa gasesti masina ta zdrente in fata casei dim doar pt ca i-a data ala talpa pe stradute seara... ca era liber... sa nu mai zic daca esti si tu in masina. ti-ar place? eu zic ca nu, si nici nu-ti doresc! ai masina buna? chiar "prea buna" fata de "clasa mijlocie", astia cu masini de rand? pai du-te frate unde sa fii doar tu daca vrei sa-i dai talpa, ca omori oameni nevinovati. mai dam si noi viteza in masinile astea....cu pana in 150 cai putere.... dar tre sa dai cu cap, si nu toata noaptea pana belesti ceva sau pe cineva. adrenalina e una, prostia e alta....
|
Salut
ma poate ajuta cineva? am facut azi dimineata un accident. am intrat in refugiul de tramvai. nu stiu daca masina mea a suferit si alte lovituri in afara de bara. ma gandesc ca poate am ceva la motor. polita mea rca poate acoperi si alte daune in afara de astea "de suprafata"? |
polita rca nu iti acopera tie daunele. numai daunele pe care le-ai cauzat.
Daca ai casco, ti se platesc atat daunele cauzate, cat si cele de la masina ta. te duci la ei la constatare, o sa iti noteze ce e vizibil, o duci in service, si daca cei din service descopera si alte daune care nu se puteau vedea inainte, fac poze si trimit la asigurator, acesta urmand sa acopere si acele daune. |
de casco voiam sa zic eu am intrat pe site-ul asta http://www.asigurareamasinilor.ro/in...ident_116.html, am urmat pasii si imi spune ca constatarea se face la politie. Problema e ca nu m-am dus la politie pentru ca sunt convins ca ma va trimite la RATB sa cer dovada si alte lucruri..
|
s-au schimbat unele lucruri in ultima vreme. nu cred ca iti mai trebuie constatare. cel mai bine suna la asiguratorul tau, sau treci pe acolo si intreaba.
|
Daca ai masina cat de cat model mai nou, adica are mufa pentru tester pe ea, o duci la un service sa-ti puna testerul pe ea si acolo iti spune clar ce alte probleme de ordin electric-mecanic mai ai ;)
Revenind la subiectul principal al topicului, in ultimele 2 zile am vazut o multime de accidente cauzate din cauza poleiului de pe strazi care inca n-a fost inlaturat de autoritatile responsabile. Foarte urat, iar la Radio au spus deja de Vineri ca mijloacele de dezapezire sunt pregatite. |
macar pe la Sibiu nu e polei....sau foarte putin dimineata :D :P
|
Quote:
|
in legatura cu poleiul, utilajele de dezapezire si cu accidentele cauzate de luarea prin surpindere a autoritatilor....tin sa le multumuesc celor care s-au dus la vot si si-au facut datoria de cetateni ai acestei tari....BRAVO
p.s. asa tara si cetateni , asa guvern si presedinte |
imi pare rau dar nu ma pot abtine... daca iesea geoana presedinte se topea zapada la contactul cu asfaltul? si inca ceva, care guvern? sau te uiti la stiri doar la sport?
p.s: cu placere! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning