![]() |
Re: Divertisment
Un profesor intra in clasa:
- Dragi elevi, sunt noul vostru profesor. Pentru inceput va voi adresa o intrebare: Cine se crede prost, sa se ridice in picioare. Liniste in clasa...Dupa un minut se ridica un elev. Profesorul ii spune: - Deci sa inteleg ca te consideri prost. La care elevul ii spune: - Nu, domn profesor, dar nu am vrut sa fiti singurul din clasa care sta in picioare. |
|
5 Attachment(s)
4Tuning
|
SWEEEEET!!
|
Valeeeuu aici ninge si tu faci plaja ? :-P
|
O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un > moment dat intalneste o tipa si o intreaba: > - Auzi, da' ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa? > - Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine > si mi-a dat masina. > - Da hainele astea de unde le ai? > - Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si > imi da haine. > - Da' totusi de unde ai atatia bani? > - Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si > imi da bani. > Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge > la culcare. > Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa . La care > maicuta raspunde: > - Du-te dracului, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot!
|
arata mai bine ultima poza daca statea ala in spatele obiectului
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Curcani americani
|
hahahaha :lol:
|
presimt ca erau 2 in masina :))
1 stia cartile si celalalt cum vin puse :)))) |
Quote:
|
AHAHAHAHAHA
|
si stiam k e ceva in neregula cu obama:
https://www.youtube.com/watch?v=PYA_w...rated/page/49/ parintii lui par dubiosi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning