![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
azi dimineata (07.00) la petromu de pe harmanului s-au troznit 2 autobuze... stie cineva ceva? poze?
|
2 autobuze de la Codreanu, destul de urat, cica au fost cateva oase rupte. Poate apuc sa fac maine niste poze cu ele.
|
2 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
am vazut si eu acum 2 zile pe la ora 23 un opel astra classic cu cracii in sus tot la giratoriu acolo
|
hai sa zic si eu ....ursu meu a decis sa se urce pe bordura si sami stranbe 2 jante si sami taie un cauciuc ....de ce a decis ursu asta :-?.....soferu era cu gandu alt undeva si a uitat in sens sa revina pe banda si hopa sus pe bordura ....revin maine cu 2 poze.. :D.....
|
4 Attachment(s)
Scaaaaarrrrt, poc, poc ... :rolleyes2
|
Loganu cred ca e cel mai sifonat dintre toate...
|
Numai ala a plecat pe platforma ... restul de doua pe roti! :)
|
adik restu pe 2 roti :lol:
|
Nu chiar! :lol: Pe vreo 7, ca dacia aia cam statea in 3 roti ... :lol:
|
Sambata fix la intrarea in Harman un Renault Megane III Alb...sau gri :)) ..a luat foc...dar eu la-m vazut doar cand deja focul a fost stins...asta e...
|
|
"Era un baiat acolo care .. intins pe jos si unu in masina .... am asteptat... intre timp baiatu mi a spus ca sa l ajut am intrebat ce se intampla si mia spus ca nu stie ca dormea, au baut totzi trei cred ca veneau ce un kef ceva.."
Frate aveai epilotestu la tine de unde stii ca au baut totzi trei? Fac pariu ca in momentu in care te uitzi la stiri si vezi o treaba de genu si esti cu maicata langa tine ai pe buze urmatoarele cuvinte " taci ma FMM ca nu stii u ca a baut dute si plimbate.." dar vedem ca in momentu in care apari pe sticla se skimba declaratzia. Mai degraba declarai "Nu stiu nimik toate sau petrecut prea repede, si dupa care.. putetzi uita...":lol::lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=KaHhe...eature=related |
II cunostea cineva pe cei trei?Am vazut si eu la stiri in dimineata asta...insa..nu am recunoscut nici zona si nici masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning