Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

~Ada~ 05-11-07 17:17

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1185016)
Norocosii nu mai merita niciun premiu. Norocul lor e gagica pe care o au: non-materialista, draguta si care sa il iubeasca ... Aia greu de gasit. ;)

Aici ai dreptate;)

SOON_2Fast_2Watch! 05-11-07 17:20

Sa fiu sincer mi-e un pic aiurea de momentul in care o sa gasesc o fata din aceasta categorie:)..ca sunt obisnuit sa ma port ca si cu fetele astea materialiste:) si asta e cam grav:)..dar zic eu ca o sa ma descurc la momentul potrivit;)..Ada styu ca si voi visati dar la voi faza cu materialismul e prea rara;)..proportional,nu styu cati baieti cauta fete cu bani,si cate fete cauta baieti cu"material";)

~Ada~ 05-11-07 17:30

Dap,ai perfecta dreptate.Nu exista o balanta intre cele 2 categorii;e destul de evident cum sta treaba:D
Sa inteleg ca ai avut parte de fete materialiste:?: Oricum,sigur cand o sa apara persoana potrivita o sa fii in masura sa te comporti cum trebuie.Poate nu o sa reusesti din prima dar o sa inveti pe parcurs;)

Sasha_z 05-11-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1185016)
Norocosii nu mai merita niciun premiu. Norocul lor e gagica pe care o au: non-materialista, draguta si care sa il iubeasca ... Aia greu de gasit. ;)

da...draguta,non-materialista si il si iubeste si el isi bate joc de ea.... asta cum se mai numeste???

~Ada~ 05-11-07 19:22

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1185287)
da...draguta,non-materialista si il si iubeste si el isi bate joc de ea.... asta cum se mai numeste???

Prostie:lol:

Mustang 05-11-07 19:34

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1185287)

Acum, dupa ce am trecut prin atatea ... iar el isi bate joc de ea ... BRAVO LUI !!!
Fetelor le plac genul asta de baieti. ;)

Sarcasmul.

Sasha_z 05-11-07 19:37

crezi tu ca le place?

Mustang 05-11-07 19:45

Read again : SARCASM !

Spark 05-11-07 20:22

sasha ...
cred ca ti s-a mai zis ... dar ti-o repet si eu pentru ca asta vad eu acuma
oriunde postezi si din astea ai o atitudine foarte anti-barbateasca ... anti-masculina .. sau cum vrei tu sa ii spui.

Sasha_z 05-11-07 20:30

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1185489)
sasha ...
cred ca ti s-a mai zis ... dar ti-o repet si eu pentru ca asta vad eu acuma
oriunde postezi si din astea ai o atitudine foarte anti-barbateasca ... anti-masculina .. sau cum vrei tu sa ii spui.

:lol: nu e chiar asa... imi plac personele de gen masculin ,ma inteleg foarte bine cu ei,am mult mai multi prieteni barbati/baieti decat femei....

si prin atitudinea asta a amea de care voi spuneti vreau sa va demonstrez ca si voi sunteti foarte multi dintre voi sunt anti-femeie....anti-feminism... si e al dracului de rau:|

Mustang 05-11-07 21:08

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1185511)
si prin atitudinea asta a amea de care voi spuneti vreau sa va demonstrez ca si voi sunteti foarte multi dintre voi sunt anti-femeie....anti-feminism... si e al dracului de rau:|

Nu nu ...
Noi nu suntem anti-femei. Am fi gay ...
Eu apreciez o femeie, poate chiar si dupa felul cum arata. Daca e buna de sex ... atunci e o parere buna a mea despre ea ... Nu inseamna ca e curva sau altceva.

Sasha_z 05-11-07 21:12

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1185585)
Nu nu ...
Noi nu suntem anti-femei. Am fi gay ...
Eu apreciez o femeie, poate chiar si dupa felul cum arata. Daca e buna de sex ... atunci e o parere buna a mea despre ea ... Nu inseamna ca e curva sau altceva.

si daca nu ai ajuns s`o cunosti atat de bine??? ce parere ai despre ea???sau cum altfel poti sa`ti dai seama despre o femeie ce fel de om e...daca inca nu faci sex cu ea....sau poate nu o sa faci niciodata???

Mustang 05-11-07 21:16

N-ai inteles ...
Daca arata bine de tot la corp ...
Cum vroiai sa ma exprim ? Daca are un corp extraordinar ? Apreciez corpul pentru ce ar putea fi in pat ... Acum intelegi mesajul ?

Sasha_z 05-11-07 21:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1185601)
N-ai inteles ...
Daca arata bine de tot la corp ...
Cum vroiai sa ma exprim ? Daca are un corp extraordinar ? Apreciez corpul pentru ce ar putea fi in pat ... Acum intelegi mesajul ?

:lol: am inteles msg ...si ce as rade sa dai de una 90-60-90 si frigida =)))))))))

joke :peace::peace:

Mustang 05-11-07 21:46

N-am norocul asta ...
Femeie 90/60/90 =)). La frigida ... ma astept. ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning