![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Plafonul a ramas tot negru,nu ? Sa o vedem la soare :D , arata foarte bine, sa ai grija de ea
|
Quote:
Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc frumos pentru cuvinte! Si doua poze cu diferenta de nuanta cum a fost inainte si cum este acuma Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Am o foarte mare dilema ,si am zis sa va cer si voua parerea si anume ce culoare sa fac jantele din cele doua poze atasate?
Astept pareri si multumesc anticipat |
Din punctul meu de vedere as opta pentru rosul ala :)
|
O idee prosteasca dar cred ca merita incercata ( daca si tie iti place culoarea) : eu sunt innebunit dupa culoarea mov si cred ca ar merge un mov la jenti, incearca in Vt sa vezi daca iti place.
|
Quote:
Numai de bine! |
a iesit super 10PLM :D
astept sa o vad pe strazi bafta unde ai vopsito si cam cat te-a dus?vopseaua?ce pret?de unde? daca nu vrei sa stie lumea da-mi un PM ms |
Asa da! alta treaba.
asteptam si poze la lumina culoare la jante la fel cum ti-am mai zis:culoarea cuprului. Spor! |
Frumoasa culoare ! 8)
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
bai masina a iesittttt :shock::shock::shock:!e superba nuanta!as putea spune ca e nuanta perfecta pt gustul meu si ce iti doreai tu!!!
ma bucur mult pt tn ca a iesit asa!acum asamblarea ca vreau s-o vad la lumina zilei.;) parerea mea ca la jante ar da ff bine un Purple Candy!;) nu te grabi cu ele ca sa iasa ce trebuie! |
Salutare,pana la urma am reusit sa o termin :-P
mai sunt de facut urmatoarele -colantat stalpi -schimbat parbriz -polish jante -prins grila spoiler fata -curatat interior +++multe altele Deci mai e de munca Si ceva poze facute cu telefonul!:arrow: Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning