![]() |
Re: Onesti
o fi... da am vazut ca ai zis de toti care nu aveam mashini ...
|
Quote:
te refereai la mashina lui varmiu ca fiind cea mai tare mashina care poarta stikerul????apropo ...am vazut in orash o octavia visiine care purta stikerul...stie cineva ceva de el sau are stikerul din revista... care mai are vreo idee ptr dacia va rog punetzio aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/44249-bc_01_ftu/page-2.html |
1 Attachment(s)
aceasta e mashina lui varmiu despre care vorbeam cu rulllzzz...dar numai ca poza e mai veche si un e cu stikerul...o sa revin cu poze...oricum are sunet frumos pe ea si se aude sooper ptr un trabant...marius stie;)
|
mi se pare cam incarcata masina..tot felul de chestii pe ea...
|
nu stiu ce sa zic despre ideea lui dex.eu ma abtin in ceea ce ii priveste pe ceilalti pt ca pe mine personal nu ma deranjat nimeni si nu am avut pb din cauza celor fara permis.din partea mea sa vina.eu nu sunt prea activ pe forum pt ca nu am net aksa,dar odata la 2,3 zile intru si citesc toate mesajele.si ar trebui la intalniri sa avem totusi subiecte legate in mare parte de tuning,ca doar de aia ne intalnim.eu cand am venit acu2 sapt am stat cu curu pe capota si ma uitam la altii care vorbeau despre niste chestii care nu pareau a fi de tuning.daca am suparat pe cineva sa ma scuze caci nu a fost cu intentie.numai bine.bafta
|
cine stie unde gasesti niste stopuri clare pt un e classe mai vechi?nu stiu exact ce model e.mercedes-ul e cel din parcare de la roata.astept raspuns daac stiti ceva.ms
|
|
da fasterman, intr-adevar un prieten de-al meu care purta stickerul 4tuning a avut un mic accident. cat despre iveco, mie m-i se pare super tare.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu ma refeream la iveco cu care s-a pozat dexter ci la ala care il ai tu la avatar ala rosu.
si ca sa nu ma mai intrebe toti pe mess si pe pm..... "eu pot veni la intalnire?"..."poate veni oricine?".......raspund aici pt toata lumea: DAAAAA din partea mea poate sa vina oricine, oricand, oricum....... |
Quote:
|
ai vazut ca stii ;)
|
Ftu spune-ai tu ceva de niste tetiere 4 tuning..zi si tu pretzu te rog...si zi-le si la baieti...poate e interesat vreo unu....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning