![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
nu te supara da` cum poti sa raspunzi tu in numele tuturor barbatilor??? |
Eu sunt de acord cu el.
Urasc femeile insistente. |
Quote:
Insista pe capul unui tip si ai sa vezi ca pana la urma rabufneste. ;) |
numai din ce a spus Eugen ai putea sa`ti dai seama ca nu toti sunt la fel ;)
|
Bine ... he'll see
|
Quote:
vezi primul post la "cum sa nu te comporti cu o femeie..." |
Quote:
|
aici nu mai am ce sa zic...:???:
|
Quote:
|
fix din cauza asta sunt la moda ;) cine isi doreste extra-batai de cap? majoritatea se bucura de o papusa care vorbeste asa,din cind in cind,dar isi foloseste gura in mare pentru altceva...fata de ea, el se poate simti superior,cu usurinta,este invidiat de prieteni ...ce mai vrei???chiar aia e problema,ca sunt atat de acceptate ele,ca nu sunt motivate sa se chinuie sa ofere mai mult...
|
Quote:
Pe de alta parte sa dai de o tipa frumoasa, si cuminte, si isteata, cu un caracter deosebit, este foarte naspa. Va fi f greu sa nu te indragostesti de ea si daca te-ai indragostit, mai mult ca sigur nu va fi niciodata a ta si asta va fi f naspa pt tine. Femeile foarte rar ofera acelasi lucru pe care-l primesc. Toate femeile deosebite pe care le cunosc (absolut toate) sunt langa cineva total opus. Langa unul din acei porci pe care-i tot criticati voi (si culmea si ele). Si au avut de ales cand l-au ales pe ala. Oricat de mult ar plange din cauza lui nu vor pleca de langa el nici picate cu ceara. Inainte mi-era mila de astfel de fete. Ma gandeam ca iubeau un barbat care nu merita asta, si ele meritau mult mai mult si bla bla. Ma gandeam ce ar face aceste fete intr-o relatie in care sa fie respectate si tratate cum trebuie, mai ales ca stiu cum este sa nu fie asa. Ma gandeam ca e o categorie de fete in care poti sa ai incredere absoluta. Niste femei cu minte in cap si cu o gramada de contraexemple despre cum nu trebuie sa fie barbatul de langa ele. Ia ghici ce au facut ? Bineinteles am aflat-o si pe pielea mea, nu numai pe a altora. De atunci am renuntat la conceptia ca daca te porti cum trebuie cu o femeie, ea o sa-ti dea acelasi lucru inapoi. Este exact invers, orice ati zice voi. Toate prietenele mele mi-au spus de-alungul timpului ca "nu toate suntem la fel". Exact aceleasi prietene mi-au explicat apoi prin binecunoscutul "nu-mi explic de ce", de ce cand au avut ocazia sa fie cu cineva calumea l-au dat la o parte pentru altul. |
Si ce putem face acum ?
Ca eu nu mai pricep nimic. Serios o spun. Observ cu stupoare ca daca esti al dracu' nu prinzi nimic. Daca esti dulce iar nu prinzi nimic. |
Quote:
|
Quote:
"femeile sunt ca niste copii prosti" - eu am 20 de ani, ea avea tot atata! sti tu.. se zice ca femeile sunt mai mature decat barbatii, e cam bullshit! ea imi tot repeta ca sunt copil, ca nu gandesc matur si alte chestii ( in conditiile in care, ma angajasem ca sa ii demonstrez ca pot avea salariu, in conditiile in care ... incercam sa fac totul atat de bine incat sa ii demonstrez ca as putea sa ii fiu un bun sot, practic as fi luat-o de nevasta si ma gandeam la asta , desigur dupa o perioada! ) |
aloooooooooo!!!ca tare va luati si voi lumea in cap!
nu vreau sa zic ca nu aveti dreptate,dar ziceti-mi si voi de unde stiti voi ce este bine pentru femeie???????mai lasati-o pe ea sa hotareasca ce isi doreste! ex. obiectiv : eu una nu am nevoie de un barbat ,care sa imi faca programul,care sa imi zica cu cine sa imi petrec we-ul,care sa steie pe capul meu 24/24 si sa ma vrajeasca tot atat...gataa...si eu sunt proasta aia kre vrea la boul misogin!!!si stii ceva?exact asa e!!!ca eu ca femeie sunt de al dracului...apai omul de linga mine sa faca bine si sa ma intreaca la toate,ca altfel unde ajungem???? toata diferenta este ca eu am o virsta ,cind deja STIU astea...dar la 20 nici eu nu eram hotarita ca vreau un fat-frumos,sau vagabondul nr 1 din oras...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning