![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
Multumesc de raspuns.
In legatura cu busonul, bag si rotesc cheia dupa care daca rotesc in sensul acelor de ceas se misca la infinit, usor. Daca rotesc invers acelor de ceas, se roteste greu si "pocneste", dupa vreo 3 "pocnituri" ma asteptam sa se deschida. Nu am inistat doarece trageam destul de mult de cheie si am preferata sa intreb. |
acuma m-am intors de la masina.
eu am bagat cheia in buson, am rotit cheia spre stinga tinand busonul fix, dupa care am rotit tot spre stinga busonul si gata. l-am scos afara. sper sa iti iasa. acele pacanituri iti dau de stire ca busonul este inchis. |
Quote:
Multumesc! |
Noi ne mai vedem cu Punto?
|
Poate duminica daca aveti timp.Sau maine seara adica joi ? la Kiselef la rond ? Any1 ?
|
e ok ...doar sa ma anuntati si pe mine
|
Salutare baieti! Punto HGT nu mai este ca l-am vandut :sad: ... macar l-am vandut unui tip super de treaba care stie cu ce se mananca tuningul si e si pasionat :D !!!
Spor la toate baieti, numai bine ! |
hehehe I am the happy new owner.....si apropo super tare se intinde:P
|
si are 180 cai nu? :lol: :lol: :lol:
|
La roata!!!!!!!!
|
sub roata..............
|
bai baieti daca atzi sti cat am "salivat" p langa Punto asta,era pe str. Ovidiu nu-im asa Mircea?Eu am facut taxi cu punto meu si treceam cel putin o data/zi p langa ea....belea,tuning discret,motor vero..sa o stapanesti sanatos "CicioNE",fara evenimente neplacute...daca tot ai luat-o incanta-ne si tu ochii cu ceva poze(interior si motor in special)eventual un filmulet cu 0-100km/h daca nu exagerez dar masina asta e f speciala pt mine...
|
vor fi si ceva poze cu motoru si alea ...si un filmuletz numai sa apuc sa o termin pe cealalta .....cea verde care o aveam sa o vand apoi distractiile:D
|
felicitari pt noua masinutza :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning