![]() |
Re: Club astra bertone
Cu falfaitul posibil sa fie vreo curea de accesorii, vreo fulie care iti fuleaza....etc.
Cu relantiul problemele pot fi multe si rele: bujii cum a zis si Elspa daca nu au fost schimbate de mult, debitmetru daca e muci, motorasu de relantiu (clapeta e infundata doar daca ai probleme atunci cand accelerezi) bobina de inductie, filtru de aer imbacsit.....sunt mai multe chestii. Poti chiar sa schimbi benzina, sa bagi de 98 de la luk oil. Asta era conform unui studiu cea mai curata benzina si o folosesc foarte multi cu bmw uri si masini cu motoare pretentioase. |
Cine stie dc imi taie benzina p la 42oo rpm
|
si mi se acelereaza la reantiu
|
Clapeta de acceleratie infundata sau dusa....
|
Quote:
|
Am scos niste filmuletze din telefon, per total .. nimik interesant...
Filmuletzu cu plecarea de pe loc chiar e aiurea rau! :( LE: Nu uploadeaza filmuletzele .. se pare ca nu se accepta mp4. O sa caut un convertor. |
22 Attachment(s)
last pictures
|
....si o vinzi. Ce om domne. Ntz ntz ntz.
|
Bafta la vanzare Mihai.
|
salut.. sunt posesor al unui bertone 2.2 cu vreo 165 de calutzi asa... as cam vrea sa umblu la "becuri" ..dak a mai schimbat cineva pe aici pozitia, semnale .. cel de la nr de inmatriculare.. plafoniera.. cam tot ce se poate.. cu acele becuri cu led.. dar problema e cam am inteles k va da un fel de eroare in bord.. pt nu au filament si k au un consum mai mic.. ma lamureste cineva? va multumesc..
|
Nu iti da nici o eroare dar sunt foarte proaste, se ard foarte repede. Cele de interior nu stiu cum sunt, nu am montat asa ceva.
|
daca ai computer d bord iti da
eu am un 1,8 si nu am comp si nu imi face nici o problema |
Quote:
|
Din cate am inteles d la baiatu care mi a pus p masina luminile ........ trebui nustiu ce fel d rezistenta ...... lafel a pus si pe un 318 bmw pozitiile si i i dadea eroare culmea la xenon nu ia dat ..... si pana aduce siguranta daia ....sta asta cu pozitiile galbene :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning