Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Kitsch Tuning ...de peste tot (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2093-kitsch-tuning.html)

CJ-86-UHE 06-06-07 15:41

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 935988)
sau e ceva batran care a trait numai in dacie 1300 si nu e obisnuit cu tehnologia moderna... asa ii facusem si eu la bunica-mea.. e drept la telecomanda de la tv :)) da nah.. nu se pune :)) :P

si la 1300, nu avea buton de avarie?

DonJoker 06-06-07 19:34

cele din 70-72 nu au avarii

MANTUS 07-06-07 14:23

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 936316)
cele din 70-72 nu au avarii

sapi in caz ca ramaneau noaptea in pana ce faceau? Prieten de-al meu are dacie din 71, si are buton de avarie! Sa-l fi pus dupa aia nu stiu, dar o sa ma uit si o sa-ti zic sigur

Eagle_flyaway 07-06-07 14:48

ce fac si romanii in lipsa de ocupatie :shock: .... marcheaza tehnologia asta avansata de pe golan cu leocoplast, o fi bolnav bolidu, da stapanu sa nu mai vorbim .... :twisted: :twisted: :twisted:

smoke 07-06-07 15:00

sunt intradevar modele de atunci care nu aveau asa ceva.. am avut personal... :)), odihneasca-se in pace... ca o parcat intr-un rau prin rodna..prin 2 copaci :),

all the best from SmokeDesign , Smoke out

MANTUS 07-06-07 23:53

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 937584)
sunt intradevar modele de atunci care nu aveau asa ceva.. am avut personal... :)), odihneasca-se in pace... ca o parcat intr-un rau prin rodna..prin 2 copaci :),

all the best from SmokeDesign , Smoke out

bine ca nu ai rams si tu aacolo prin copaci, si esti aici printre noi ;)

CJ-01-WOB 08-06-07 01:14

poza e facuta la bascalie mai mult ca sigur

DaNuTzU' 08-06-07 04:37

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 938475)
poza e facuta la bascalie mai mult ca sigur

in sfarsit un om care gandeste!

Kalosul 08-06-07 09:43

:lol: Poate poza nu-i facuta la bascalie...cum aproape toata lumea isi ia golan in zilele noastre,aceasta poza intruchipeaza golanu unui batran de 89 ani, care o sa moara inainte sa termine leasingul,care are probleme cu prostata, hipertensiune si tulburari acute de memorie si astfel si-o fi pus leocoplastul ala sa stie, nepoate, cum functioneaza golanu asta...ca de "pe vremea mea dezabuream parbrizu de la Trabant cu o carpa si dak vream muzica ne aduceam casetofonu rusesc cu baterii si puneam caseta cu Stefan Banica Senior".....facem pariu ca are si un leocoplast mare pe volan unde scrie "nu da cu pumnu" si inca unu pe care scrie"aici bagi cheia" la contact....;)

CJ-86-UHE 08-06-07 10:51

Quote:

Originally Posted by Kalosul (Post 938666)
:lol: Poate poza nu-i facuta la bascalie...cum aproape toata lumea isi ia golan in zilele noastre,aceasta poza intruchipeaza golanu unui batran de 89 ani, care o sa moara inainte sa termine leasingul,care are probleme cu prostata, hipertensiune si tulburari acute de memorie si astfel si-o fi pus leocoplastul ala sa stie, nepoate, cum functioneaza golanu asta...ca de "pe vremea mea dezabuream parbrizu de la Trabant cu o carpa si dak vream muzica ne aduceam casetofonu rusesc cu baterii si puneam caseta cu Stefan Banica Senior".....facem pariu ca are si un leocoplast mare pe volan unde scrie "nu da cu pumnu" si inca unu pe care scrie"aici bagi cheia" la contact....;)

deja o dai in diverse

NightRider 12-06-07 15:34

discutia pro/contra logan mutata la chat...incercati va rog sa fiti on-topic pt ca altfel tot voi aveti de pierdut ca toate topicurile vor fi varza.

Toate cele bune.

roby200687 13-06-07 12:13

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 836140)
da ati vazut ce scrie pe masina???? 4 motion... ii misto atunci :D

apropo de golful acela cu multe colante pe el .. e chair 4 motion, lam vazut intrun service, pe traian vuia, cand mi-am reparat cev ala masina

aldoadabass_wrs 17-06-07 14:49

4 Attachment(s)
era o data un capac de14 care sprijinea o roata de matizz8) mai era un bmw...nu stiu exact d care cred 1300, undeva printre lacuri,shi am mai prins niste parcari obraznice undeva prin cluj..ba in mijlocul drumului,ba pe jumate de roata..:shock: :shock: scuze de claritatea pozelor der telu meu nu are astfel d performante..

rechinasu 18-06-07 08:17

:lol: pa ala cu dacia las impusca in cap cu pistolu de playstation

Eagle_flyaway 18-06-07 09:25

lasa-l in amaru lui ca daca n-are bani de BMW si-o facut :lol: :lol: :lol: is curios are si sprint ca bmwu!?:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning