![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
pai nu am numarul tau...daca e iti zic pe mess...iti dau un buzz....
|
aranjeaza ma numaru alal punel in bara sau vezi u
|
hai ma ca o sa fac ceva cu el...o sa il pun cum era inainte...multumit?
|
eu sunt multumit daca il pui cum era inainte :D
|
o sa vad ce fac deocamdata tre sa am timp sa rezolv problema ca mai nou scot flacari pe toba si niste rateuri de toata frumusetea :))...oricum daca aveti nevoie de un gratar ceva sau de parlit porcul sa ma chemati...FLAME POWER :))
|
eh` ... o sa fie buna la vara ... pt mici ;)
|
o sa fie o sa fie...pana atunci PASTE FERICIT!
|
1 Attachment(s)
bai si avand in vedere ca e pastele....m-am gandit sa va dau si voua putin lumina ca poate nu aveti cu ce sa aprindeti lumanarile :)
|
al meu scoate flacari in carb...
al tau pe toba... le imperechem?:) paste fericit bro` |
Salut!Am vazut masina asta in poli de ceva vreme si pot spune ca a devenit
una dintre cele mai tari Dacii din Buc.Ma intereseaza cat a costat motorul si daca sti unde pot face jetarile pentru 2 carb Weber. Weber 40 Dcoe |
chiar nu stiu ce sa zic pentru ca eu nu am asa ceva pe masina desi as vrea si ar cam fi urmatorul pas si la mine...vino la o intalnire de-a noastra vineri pe la 9 juma 10 seara la carol
|
Am intrebat peste tot si pe la facultate dar lumea nu prea cunoaste treaba asta!Carburatoarele au fost montate la vremea lor pe o Alfa Romeo Berlina de 1750 cmc si 115cp.Saptamana urmatoare intru in posesia lor dupa lungi tratative.Am citit pe forum ca SGM are o carte cu reglajele pt competitie a carburatoarelor...Poate reusesc sa ajung la intalnire, sa vedem...
|
dac`ule ceva vesti cu masina?
|
mai pai ce sa zic...chiulasa in WC sta si zace,in curand dau jos si interiorul...incercam o omologare ceva la anumite lucruri pe ea...treaba multa ce ma asteapta dar incet incet o sa o termin...
|
Super nice masina DAC tine-o tot asa e super tare interioru...ceva nenoane pe sub bord ...si ceasurile facute si ar arata super tare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning